37

3.4K 225 18
                                    

37.

Bahadir - Wat ik doe feat. KD

-
"Dus-" begin ik dan, wanneer hij niks zegt "-wat wil je mij vertellen?"

Deze hele ochtend heb ik hem kunnen ontlopen, maar nadat ik mijn bord terug bracht naar de keuken zag ik hem daar dus. Ik kon niks meer doen toen hij mij zowat -dwong, om plaats te nemen aan het eettafel, zodat hij met mij kon praten.

Zijn hoofd tilt hij op, waarna zijn kijkers kort de mijne ontmoeten. "Van waar heb jij al het geld kunnen krijgen?"

Mijn blik, die ik af had gewend, richt ik weer op hem. Hij valt dus meteen met de deur in huis, en nu ik zo denk, herinner ik mij het grote bedrag. Die ik -gek genoeg, gewoon was vergeten. De woorden van Soufiane dringen mij door, en ik besluit dus gewoon te liegen. Één, om hier niet langer te blijven, en twee, omdat Soufiane mij duidelijk heeft verteld om het tegen niemand te vertellen.
"Het is mijn gespaarde geld"

Zijn blik verandert meteen, naar iets wat ik niet kan beschrijven. "Als ik mijn hele leven spaar, kom ik volgens mij niet eens op dat bedrag.-

-Je mag nu de waarheid vertellen"

Even serieus, heeft hij nou tussen mijn spullen gekeken? Hoe heeft hij het geld gevonden? Het was dus mijn tas dat in zijn schoenen kast lag. En ik maar denken dat hij gewoon precies hetzelfde heeft. "Heb jij tussen mijn kleren lopen zoeken?" probeer ik van onderwerp te veranderen. Hij merkt het meteen.

Zijn blik veranderd, waarna hij iets naar voor buigt. Zijn kijkers ontmoeten de mijne, maar dit keer wend ik niet af. Het houd mij gewoon vast.

"Jouw naam, adres en foto -iets wat je altijd verborgen moet houden in deze wereld, is blootgesteld. Weet je wat dat betekent voor jou?"

Hij antwoord zijn eigen vraag niet, dus moet ik het zeker doen. Iets wat ik niet kan. Ik begrijp het niet. Mijn naam, adres en foto?

"Als het in verkeerde handen was gekomen -wollah, je was er aan. Ik zweer dat ze jou dan allang hadden opgezocht. Je was dan dood, allang"

Zijn woorden gaan in de ene en dan weer de andere oor uit. Ik begrijp het niet. Wat heb ik nu precies verkeerd gedaan. Mijn hoofd beweeg ik, als teken dat ik het niet begrijp.

Het lijkt hem door te dringen waarna hij een zucht verlaat. Iets wat hij wel vaker doet. "Met wie heb je het gebracht"

Ik weet zeker dat hij alles weet, hoe dat weet ik niet. Bij het gedachten, dat hij denkt dat ik dit al heel lang doe, voel ik iets. Iets teleurstellend. De woorden van Soufiane dringen mij weer door, waarna ik mijn schouder optil, als teken dat ik het zogenaamd niet weet.

"Ik weet dat je het niet mag en kan vertellen, maar diegene heeft je er zo dik ingeluisd-

-De drugs, dat is afgeleverd is slecht, super. Er was afgesproken, en er is verteld dat het drugs een goede kwaliteit heeft, wat dus helemaal niet waar is. Expres of niet, maar de sporttas waarin het afgeleverd is, staan jou persoonlijke gegevens"

Vol in shok, blijf ik hem aankijken, in de hoop dat hij nog iets vertelt. Het komt er niet, en kan er ook niet komen, denk ik. Hij heeft alles vertelt.

"Mijn gegevens?" herhaal ik, vragend en duidelijk niet begrijpend waarom Soufiane dat nou heeft gedaan. Is dat de reden waarom hij mij zowat heeft overgehaald om mee te gaan. Als ik nu denk, weet ik honderd procent zeker dat ik nooit iets verkeerd heb gedaan bij Soufiane. Waarom dan?

"Weet je wie ik ben?" vraag hij dan, mijn opmerking slash vraag slash onzin nagerend.

Even blijf ik denken, dan noem ik zijn naam op, duidelijk niet wetend waarom hij het nu vraagt.

"Mijn achternaam"

Ik schud mijn hoofd, als teken dat ik het niet weet. Ik weet het wel. Zijn naam zit vers in mijn gedachten, net als het gebeurtenis met Moussa en Hakeem. Al Mousi. Al Mousi.

"Al Mousi" verlaat zijn mond "Naoufal Al Mousi"

Duidelijk niet wetend waarom hij het zo uitspreekt, en waarom nu, knik ik.

"De drugs dat je hebt afgeleverd, heb ik betaald. Viertien duizend, en ik krijg iets super slechts." zijn laatste woorden worden hoog uitgesproken, en ik doe moeite om niet bang te lijken.

"Het is niet mijn drugs, ik zit niet eens in de onderwereld. Ik was die dag gewoon meegegaan, omdat ik het geld nodig had. Ik weet niks. Niks van het slechte drugs dat is afgeleverd, en niks van mijn gegevens dat op het sporttas stond"

Fuck, ik vervloekt Soufiane zó erg. Even serieus, eerst laat hij al onze persoonlijke spullen achter ergens, maar toch plaatst hij alles op het sporttas waarin het afgeleverd is mijn gegevens. Hij is honderd, nee miljoen procent iets van plan. Ik weet het zeker. Zoals Naoufal zei, hij heeft mij erin gesluisd, terwijl ik maar als een dom persoon loop te denken dat hij mij wou helpen.

Vier tienduizend euro, serieus Ouiam. Mezelf vervloek ik meer dan dat ik hem vervloek.

Bij het vangen van zijn blik, verlaat er nog een zucht zijn mond. Dit keer, alsof hij ermee wilt zeggen, dat ik rustig aan moet doen. "Ik weet het, maar vertel mij wie het is."

Als Soufiane zo bezig met mij is, wil ik ook wel terug spelen. Maar wat gaat Naoufal doen? Ik weet dat hij een man van zijn woorden is. Hij doet wat hij wil, en zoals hij zei, als het bij de verkeerde persoon was terechtgekomen was ik dood. Zou hij hem kunnen vermoorden? Ik bedoel, kent hij Soufiane?

Dit keer verlaat een zucht mijn mond, waarna ik mijn hoofd laat hangen op mijn hand. Ik heb hoofdpijn gekregen. En ook al is het niet eens laat in de middag, heb ik opeens slaap. Ik kijk hem alweer aan, en wanneer ik zijn blik vang spreek ik zijn naam uit.

"Je gaat niks doen toch?" volg ik meteen.

Hij schud meteen zijn hoofd. "Hij speelt met jou en met mij. Mij levert hij het verkeerde drugs, jou probeert hij in de problemen te brengen. Ik ga, en wil je helpen, maar ik wil er wel iets voor terug."

Tuurlijk wil ik hetgeen wat hij bij mij heeft gedaan, niet zo laten gaan. Naoufal wil mij helpen, en ik weet wie Naoufal is. "Wat wil je ervoor terug"

Enkele tellen is het stil vanuit zijn kant, dan spreekt hij zijn woorden uit.
"Jou. Jij werkt voor mij, en ik help jou met Soufiane"

-

Kan je dronken worden van teveel Cassis? Ik zweer ik voel me slecht 😂.

Trouwens, dank jullie wel voor al jullie lieve reacties op verhaal deel 36, super lieff ❤❤

Soms heb ik gewoon iemand nodig die mij verteld dat het goed, of juist helemaal niet goed is. Het zit gewoon in mij. Maarja, vandaag Rico VS Jamal, wie denken jullie dat er gaat winnen?

Xx

Pistolen & Rozen |||Voltooid|||Where stories live. Discover now