6. Kapitola

682 14 0
                                    

   Kôli tejto rannej sprche som si privstala, aby som nemeškala do školy. Je to dobrý pocit, keď ráno taká zaspatá sa postavím pod teplú vodu a môžem sa pomaly zobudiť. Aspoň trochu si spríjemním pondelok. Spomínam čo sme včera robili s Shawnom. Achhh jaaaj, bola to jedna z najkrajších nedeľ. Spomínam ako som si ho zhodila na posteľ a bozkávali sme sa. Pomaly som si ho vyzliekla, celého. Potom aj seba. Bola som hore a určovala tempo. Na krku mu navierala žila. Bolo to nádherné. Potom sme na sebe ležali a rozprávali sa. Hodinku na to prišla domov Aaliyah. Po nej už aj ich rodičia. No a už potom okolo šiestej večer ma Shawn odviezol domov. Rodičia ma skoro ukrižovali, keď som vošla do dverí, ale prežila som to. Dobre, už stačilo. Som v tej sprche už dlho. A usmievam sa tu ako pripečená, keď na to spomínam.
   Raňajkujem keď tu zrazu mi bzuní mobil so zvučkou "HOOOO PLEEEEEASE HAVE MEEEERCY OON MEE!...." Prečo som si to nastavila akurát na tento refrén? Vždy sa zľaknem, keď mi to tu začne vrieskať a hlavne teraz ráno na celý dom. Znechutená pozerám kto ma otravuje. Na mobile je veľkým napísané SPROSTÁ a tá trápna fotka. Ehm, to bude Lila. Zdvihnem jej a "pozdraví ma" straaaaaašne "príjemným" tónom.
"No kde si ty Trapka?"
"Žeriem!" Odpovedám jej s plnou hubou.
"No dobre! Už som sa zľakla, že si zas zaspala abo čo, ako ty vieš..."
"Si blbaaaaa. Neboj, budem pred domom o toľkej ako sme sa dohodli."
"Dobre, keď budeš meškať, zbijem ťa..."
Veeeeeľmi zlaaata je. Dohodli sme sa, že dnes ráno nás jej mamka odvezie do školy.
"No vieš čo? S takými trapkami ako si ty, sa ja nebavím, takže čau. Čakám ťa pred mojim domom PRESNE ako sme sa dohodli." Hovorím jej to úprimne a to presne som ešte zvýraznila, aby pochopila a zložím jej. My sa tak stále naťahujeme. No, aj tak viem, že budem meškať. Takže bude "bitka". Hahaha, ten sa jej podaril.
   "Heeeeej?? A kto nemeškal?? Haaa??" Hovorím Lile, ako kráčame ku budove školy cez celé parkovisko. "Vyšla som z domu, presne ako ste prišli s autom." Podripovala do mňa a ja sa ju snažim s týmto schladiť.  "Dooobre, už ser na to. Povedz mi niečo zaujímavé. Aký bol víkend s Shawnom???" No Lila už vyzvedá. Ale aj tak jej to poviem. Hovoríme si všetko. Začína sa na mňa uprene pozerať a ja sa usmievam a červenám.  "No super, takže bol sex!"  Prskla mi to nadšene do očí. Bože, Lila ty si glupá ako botaska. Niekedy nevie čo a kedy má povedať. Je tu kopec ľudí a ona vytiahne toto? 
"Si sprosta? Hej bol, potom ti to porozprávam."
"Taak tomu ver, že mi to celé do detailov porozprávaš!" S šibalským úsmevom si ma obzerá. "Čo robíš poobede? Mohli by sme ísť spolu von. Už dlho sme neboli."
"Prepáč zlatko, ale dnes nemôžem. Shawn má dnes rozhovor v jednej show a bude tam aj spievať Mercy a Treat You Better. Sľúbila som mu, že tam pôjdem s ním."
"Ahaaa. Tak to nevadí. Nechaj tak." Ops, mrzí ju to.
"Keď chceš, môžeš ísť tam s nami. Je to okolo 17:00. Ale my tam musíme byť skôr. Budeme mať VIP sedadlá vpredu....."
"Naozaj? Nebude vám to vadiť?" Skočila mi do reči.
"Nieee. Keby nám to vadilo, tak ťa nevolám..." Vchádzame do triedy so zvonením a sadáme si do lavice. Prichádza Stará Harpia a začína sa nuda. Na dnešok nič neviem. Som úplne nepripravená, pretože pri Shawnovi som nemala čas sa učiť. Tak teda dúfam, že ma žiadná krava nevyvolá...

Neopúšťaj ma! Where stories live. Discover now