32. Kapitola

545 14 7
                                    

(Pesničku si puste tam, kde to bude napísané)

Piatok 7.júla 2017

    Vyšli sme z hotela predným vchodom. Čo je naozaj veľmi neobvyklé, pretože inokedy pred hotelom stojí obrovské množstvo dievčat, ktoré čakajú na Shawna a spievajú jeho piesne. Chcel ísť s nami aj Shawnov bodyguard a ešte aj Ryan, kôli fanúšičkám a bezpečnosti, ale odbili sme ich. Chceme byť sami, aspoň podľa možnosti.
"Takže, ako prvé si pozrieme..."
"Eiffelovku!" Začal Shawn, ale nedopovedal, pretože som mu skočila do reči. Usmial sa na mňa.
"Áno, Eiffelovku." Zastavil nás ťahom ruky. Pozerá sa do mojích očí a pomaly sa približuje k mojím perám. Ruky položil na moju tvár a naše pery jemne spája. "Strašne ťa milujem Ella." Šepol mi hneď ako ma pobozkal.
"Aj ja teba Shawn." Svoje ruky som položila na tie jeho, ktoré má stále na mojej tvári. Usmieva sa na mňa a palcom mi hladí líce. Milujem jeho krásny úsmev. "Ale takýmto tempom dojdeme k tej veži za tri dni." Musela som to povedať a prerušiť túto romantickú chvíľku. Zasmiala som sa.
"Joj ty jedna!" S šibalským úsmevom na mňa hľadí a ruky dáva preč z mojej tváre. Beriem ho za ruku a kráčame spolu ďalej.
"Paríž je naozaj nádherný." Pomaly sa blížime k Eiffelovke.
"Ty si nádherná." Nežne pošepkal. Iba sa usmievam a nič mu na to nehovorím. Každý hovorí, že Paríž je mesto lásky a že je to už klišé, ale tá atmosféra v tomto meste je naozaj takáto. Tie farebné stromčeky, čo lemujú chodníky, tie nádherné historické budovy, čo sú oproti nim, malé obchodíky, to všetko naozaj dodáva tomuto mestu takúto atmosféru. Je to naozaj úžasný pocit prechádzať sa po Paríži, ruka v ruke s osobou, ktorú milujete. "Urobíme si fotku pod tou tvojou vežou?" Zasmial sa Shawn.
"Samozrejme že áno." Pozrela som sa hore do jeho očí. "A hneď ju pridám na instagram." Zasmiala som sa.
"Dobre, pridáme ju obaja." Zdvihol moju ruku a jemne ma na ňu pobozkal. (Tu si pusť pesničku.) Vychádzame z poza jednej z budou a hneď naše pohľady padli na obrovskú vysvietenú vežu na okraji parku. Je už tma, takže to vyzerá úžasne. Spolu ideme cez cestu a následne pomedzi stromy v parku, aby sme sa dostali k nej. Dostali sme sa na ľuďmi vyšliapanú trávnatú plochu. Stojíme iba niekoľko desiatok metrov od Eiffelovky.
"Kto dobehne k Eiffelovke posledný, kupuje muffiny!" Vykríkla som a v sekunde pustila jeho ruku. Ani sa nestihol spamätať z toho čo som povedala a rýchlo som sa rozutekala k Eiffelovke. Bežím ako o život.
"Heej!" Počujem niekde za sebou Shawnov hlas. Otáčam sa a vidím, že beží za mnou. Rýchlo sa blížim k ceste. Obzerám sa okolo, či tu neuvidím nejaký prechod. Trochu napravo odomňa práve jeden je. Bežím k nemu a v sekunde som prebehla na druhu stranu cesty. Našťastie nešlo žiadne auto. Stojím rovno pod ňou.

Je vysoká

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

Je vysoká. Zadýchaná sa otáčam za seba, aby som skontrolovala, kde je vlastne Shawn. Stojí na druhej strane cesty a čaká kým mu nejaké auto dá prednosť. Ruky zdvíha do pozície "no tak čo už" a mierne sa usmial. Rukami sa opieram o kolená.
"Vyhrala som muffin!" Kričím mu na druhú stranu cesty. Nejaké auto mu zastavilo a prichádza ku mne.
"Mala si iba šťastie že nešlo žiadne auto, inak som bol tesne za tebou. A mala si náskok." Pritiahol si ma bližšie k svojemu telu. Pozerá sa mi do očí a vášnivo spája naše pery. Bozkáva ma tak vášnivo, akoby to bolo jediné po čom teraz túži. Jedna jeho ruka sa mi dostáva do vlasov a jemne ma za nich ťahá. Pery sa mi formujú do jemného úsmevu. Vie že to mám rada. Pomaly sa odomňa odťahuje a pozerá sa na mňa. "To si chcela. Bozk pod Eiffelovkou." Usmial sa na mňa,  ukazal svoje dokonalé zuby a pozrel dohora na Eiffelovku.

Neopúšťaj ma! Onde histórias criam vida. Descubra agora