38. Kapitola

416 11 3
                                    

Štvrtok 13.júla 2017

"Shawn, na toto ma naozaj nedostaneš." Prekrížila som ruky a zastepovala na horúcom piesku.
"Notaak poď! Zober si vestu a nasadaj. Uvidíš, že sa ti to bude páčiť. Potom budeš chcieť ísť aj sama. Uvidíš." Sedí na vodnom skútri a volá ma k sebe. Pán vedľa mňa mi podáva vestu. Pozerám sa na more, ktoré sa tiahne do diaľky.
"Ale nepôjdeme ďaleko." Ukazujem naň prstom. Beriem si vestu od toho mládenca.
"Nie, neboj sa. Tiež nemám rád hĺbky." Prehodil. Vyzerá dosť sexy na tom skútri. Na plavky si dávam záchrannú vestu. Ten chlap vedľa mňa mi ju nastavuje, aby mi nebola voľná. Je mi to kus nepríjemné. "No poď." Hovorí mi Shawn a podáva mi ruku.
"Bože, na čo som sa to ja dala?" Hovorím a prechádzam vodou bližšie ku Shawnovi. Beriem jeho ruku a nejako nasadám za neho na ten skúter. Pevne ho chytám okolo pása. "Nemala som sa tak veľmi naobedovať." Pritlačila som sa k nemu.
"Neboj sa." Zasmial sa. Otáča nás na šíre more a v tom pridáva plyn. Vyštartovali sme veľkou rýchlosťou preč. Ešte pevnejšie som sa ho prichytila. Nie je to až také strašné ako som myslela. Pozerám sa za nás a vidím, ako sa vzdiaľujeme od brehu.
"Shawn, vravel si, že nepôjdeme ďaleko."
"To je ešte v pohode." Hovorí hlasno, aby ho bolo počuť. Odťahujem sa od neho. Nedržím ho už tak pevne ako na začiatku. Snažím sa užívať si jazdu. Narazila do nás jedna vlna a trochu sme podskočili.
"Bože!" Zakričala som a zasmiala sa. Shawn ešte trochu zrýchlil a robíme jednu otočku. "Juchuuu." Kričím a jednou rukou sa púšťam. Zastavili sme otočení smerom na breh. A sme slušne ďaleko.
"No hovoril som, že sa ti to bude páčiť." Otáča sa ku mne. Rukami sa opieram dozadu o sedadlo.
"Bolo to super. Potvrdzujem."
"No nevravel som to?" Zasmial sa. Sadá si bokom a skáče do vody.
"Shawn, čo ti šibe!?" Hneď ma vystrelo a pozerám za ním.
"V pohode, veď mám vestu." Pláve bližšie ku mne a drží sa skútru.
"A to môžeme?" Pozerám naň a na diaľku od brehu.
"Neviem, myslím že nie. Ale koho to teraz zaujíma?" Pozerám naň, ako vedľa mňa pláve. Prekrúcam očami.
"Veď je to len raz." A skáčem za ním do vody.
Obaja sa smejeme keď si z tváre dávame preč slanú vodu.
"Poď sem." Berie ma Shawn za vestu a ťahá si ma k sebe. Našpúlil pery a dávame si pusu. Jeho pery chutia slano. "Milujem ťa." Šepká mi, ako sa od seba odťahujeme.
"Aj ja teba. Inak otázka. Nie sú tu náhodou žraloky?"
"No, to neviem." Prižmúril oči. Otáčam sa a pozerám na ten skúter.
"Ako sa tam vyškrabeme naspäť?" Pýtam sa.
"Popravde? Neviem." Tiež na to tak zmätene pozrel ako aj ja. "Vyskúšam to prvý a tebe podám ruku." Ide to vyskúšať. Štverá sa hore a otáča sa chrbtom k riadeniu.
"Išlo ti to celkom dobre." Chválim ho. "Teraz ja."
"Podaj mi ruky. Obe." Zdvýham ich ako povedal. Keby že nemám tú vestu, potopila by som sa ako šuter. Chytá moje ruky.
"Na tri. Raz. Dva. Tri." Ťahá ma hore a sadám si rovno oproti nemu. Prekládam si nohu cez skúter, aby som sedela pevnejšie. Shawn sedí oproti mne. Obzerá si ma. Cítim ako ma jeho pohľad páli na koži. Približuje sa ku mne bližšie. Ruku mi ukladá na stehno a posúva ju vyššie. Pery približuje k tým mojim. Môj dych sa odráža na jeho tvári. Ruku má úplne blízko mojeho spodného dielu plaviek. Na koži sa mi vytvorili zimomriavky. Pozerám sa na jeho pery a zatváram oči. Približil ich ku mne a vášnivo ma bozkáva. Ruku posúva ešte vyššie. Tiež som sa pridržala jeho stehna a silno doň zaborila prsty. Ešte že sme tak ďaleko od brehu a nikto nás nevidí. Prstami prechádza pod môj lem plaviek. Myklo ma ako som ucítila ten jeho dotyk. Chytila som ho za ruku.
"Shawn, nie. Veď sme vonku." Zahambene som vravela a obzrela sa okolo seba. "Nechajme to na večer." Tlačím jeho ruku od seba a cítim, ako vyberá prsty z pod mojich plaviek. Kusol si do pery a ruku odtiahol.
"Tak čo, ideme aj tebe po skúter?" Ukazal zaseba.
"Áno." Nadšene som vravela a zoširoka sa usmiala.
"Dobre, tak sa drž." Usmial sa a otáča sa smerom k riaditkám. Hneď vyrážame rovno k brehu. Držím sa ho iba jednou rukou a druhú zdvýham nad hlavu.
"Yeeeeah." Kričím z plných pľúc. Veľmi rýchlo sa približujeme k brehu až Shawn začína spomaľovať, aby sme niekoho nezrazili. Zastavujeme pri tej požičovni.
"Hej šéfe." Kričí Shawn na toho mladíka, čo mi dával vestu. "Našiel by sa ešte jeden skúter pre ňu?" Ukázal na mňa.
"Jasné. Poďte sem." Rukou nás volá k sebe.
"Bež." Vravel mi Shawn a tľapol ma po stehne. Schádzam dole a idem za tým chlapom. Nasadám si na skúter, ktorý mi vybral.
"Viete, ako sa na tom jazdí?" Pýta sa ma.
"Nie veľmi."
"Tu na pravo je plyn. Zatočíte to od seba a pôjdete. Na ľavo je brzda. Nič zložité, len sa nezabite." Zasmial sa.
"Dobre, môžem už ísť?" Nedočkavo sa pýtam.
"Áno." Vravel mi. Pozerám na Shawna, ktorý je asi 10 metrov odomňa. Vyzývavo som sa usmiala a pridávam plyn. Rýchlo prechádzam okolo neho a zastavujem asi 15 metrov za ním. Otáčam sa.
"No kde si? Nejako zaostávaš!" Kričím mu.
"No počkaj! Ja nikdy nezaostávam!" Zakričal mi späť a pridáva plyn. Otáčam sa a utekám pred ním. Prečo sa takmer vždy naháňame ako malé deti a súťažíme? Fakt nechápem, ale je to sranda. Robím veľkú otočku do ľava, aby som ho poplietla. Na to, že na tom sedím prvý krát, mi to ide až veľmi dobre. Idem rovno, ale otáčam hlavu, aby som zistila, ako ďaleko Shawn asi je. Nie je najbližšie, takže stále som vo vedení. Nechcem ísť veľmi ďaleko do mora, preto idem súbežne s brehom. Pozerám sa na piesočnaté pláže v diaľke.
"Nejako zaostávaš!" Počula som Shawnov hlas a preletel okolo mňa.
"Čo?! To ako?" Znova zrýchľujem. Idem tesne za ním. Len tak tak ho predbieham.
"Ale no ták!" Zakričal za mnou a spomalil. Ja sa nadvyhujem zo sedadla a robím pred ním jednu veľkú otočku do prava, až sa vraciam k nemu.
"Ty nikdy nezaostávaš?" Vravím rozmaznaným hlasom pre efekt. "Poď k mami." Otváram náruč. Otrávene sa namňa díva. Počujem ako mu začína hučať skúter, v tom robí otočku kolo svojej osi a špliecha mi vodu do tváre. "Shawn! Bože, si horší jak ja." S rukami sa snažím dať si dole všetku vodu, ktorá mi tečie rovno do očí.
"Take triky ešte nevieš, že?" Zasmial sa.
"Ty kretén." Zamrmlala som si popod nos.
"Aj ja ťa milujem." Zasmial sa.
"Aj ja teba." Otrávene mu vravím späť.
"Pozeraj sa na tú krásu pred nami a nebuď urazená." Ukazuje na krásne pobrežie Barcelóny. Kopec ľudí, hotelov, piesku, ale niekde aj skál. Prichádza so svojím skútrom bližšie ku mne. Berie moju ruku do tej svojej a dáva mi na ňu jednú pusu. "Ty moja seniorita." Vravel mi.
"Shawn. Ono to je señorita, nie seniorita."Smejem sa.
"To je jedno." Prekrútil očami. Obaja sa spolu dívame na krásne pobrežie Barcelóny.
Keď sme prišli z pláže na hotel, obaja sme sa osprchovali a teraz akurát kráčame na večeru. "Je to príjemný pocit byť konečne osprchovaná od toho piesku." Hovorím Shawnovi ako ruka v ruke vchádzame do jedálne.
"Presne, mal som piesok až medzi polkami." Šepká mi a obaja sa začíname smiať.
"Señor Mendes." Zastavil nás čašník, ako sme prešli pomedzi prvé stoly. "Váš stvôl je tadiaľto." Ukázal nám smer. Následujeme ho.
"Náš stôl?" Pýtam sa potichu Shawna. Tu predsa si sadneš, kde je voľné.
"Počkaj, uvidíš." Pošepkal mi späť. Teraz už viem, že v tom má prsty on. Prechádzame pomedzi stoly, za čašníkom a prichádzame ku stolom, ktoré sú oddelené akousi oponou. Pri jednom z nich sme sedeli ráno pri raňajkách.
"Señor, señorita, toto je váš stôl." Ukazuje nám na jeden skrytý stôl od veškerej pozornosti, s červeným obrúzkom, ozbobený lupeňmi, sviečkou a na kraji je rúžový šampus. S prekvapením zostávam stáť. "Potom ako si naberiete, kľudne si sem príďte sadnúť, nikto vám to neobsadí." Vraví čašník.
"Ďakujeme veľmi pekne." Hovorí mu Shawn a podáva mu ruku. "Poď naberieme si jedlo." Otočil sa ku mne.
Ukládam si plný tanier na prestrený stôl. Shawn tu už sedí a je. "Dobre, tak ako si to dokázal?" Pýtam sa ho, ako si sadám oproti nemu.
"Pamätáš? Ráno na raňajkách nás obsluhoval ten čašník, keď bral taniere. Dal som mu 15€ a popýtal ho, či to na večeru pre nás nejako nevyzdobí." Zobral kúsok mäsa na vydličku a vložil si ho do úst.
"Pôsobivé." Usmiala som sa a púšťam sa do svojej večere.
"Podnúknem ti šampanské?" Pýta sa ma a berie do rúk zavretú fľašu.
"Áno prosím." So širokým úsmevom mu podávam pohár. Postavil sa a otvára šampanské tak, že cez vrchnák dáva uterku, ktorá bola vedľa fľaše, aby to tak nebuchlo a aby sme dačo nerozbili.
"Nech sa páči." Pomaly mi nalieva do pohára.
"Ďakujem." Usmiala som sa. Nalieva aj sebe a späť si sadá. "Tak teda na zdravie." Zdvýham svoj pohár a spolu si pripíjame. "Hmmm je sladké."
"Je výborné." Potvrdzuje aj on.
"Je to naozaj krásne." Pozerám sa na stôl s veľkým úsmevom a svoju dlaň ukladám na Shawnovú ruku. Prstom mu prechádzam po tom prsteni, čo sme kúpili včera.
"Máš ten náhrdelník." Vravel.
"Samozrejme, že ho mám." Usmievam sa naňho. Jednou rukou sa stále držíme skrz stôl a druhou jeme naše večere.
Večeru sme dojedli a vypili sme celú fľašu. Pozorujem, ako zo sviečky pomaly odkvapáva vosk. "Pôjdeme na izbu?" Pýtam sa ho a pohľad z plameňa presúvam na neho. Sedí zosunuto na stoličke. Ruku si opiera o operadlo a pridržiava si hlavu. Nadvyhol obočie.
"Áno." Povedal chrapľavím hlasom. Nadvyhol sa mi jeden kútik pier. Vstávam od stola ako prvá a Shawn ma následuje. Sledujem ho, ako pod tanier dáva 10€. "Pre čašníka. Bolo to milé." Zasmial sa a ide ku mne. Berie moju ruku a spolu kráčame cez jedáleň preč. Prechádzame po hotely a nastupujeme do výťahu. Je tu jeden starší pár. Ideme až úplne do zadu. Výťah sa zatvára a my stúpame. Pozerám sa pred nás na ten pár, ale cítim, ako Shawnova ruka prechádza po mojom chrbte smerom dole a zastavuje na zadku. Silnejšie mi ho stlačil a prstami prechádza viac pomedzi moje nohy. Nahlas som prehĺtla. Výťah zastavuje. Je to naše poschodie. Shawn posúva ruku preč a obaja vystupujeme.
"Ty si šialený. Mohli sa otočiť. Veď by tá babka dostala infarkt." Smejem sa. Prichádzame k našej izbe. Otváram dvere, pretože kartu som brala ja. Zatváram za nami. Shawn si sadá na posteľ a pozerá sa na mňa, ako k nemu pristupujem. Prichádzam k nemu a nakláňam sa k jeho tvári. Pomaly naše pery spájam a počas nášho bozku si sadám vedľa neho. Naďalej sa bozkávame a ruku mu ukladám na tvár. Pomaly s ňou prechádzam dole, cez brucho až k lemu jeho nohavíc. Cítim, ako sa jeho pery, na tých mojích, sformovali do úsmevu. Ruku mu dávam do nohavíc, ale nejdem až pod boxerky. Jemne mu prstom prechádzam po spodnej části bruška. Odťahujem sa od neho a s úsmevom sa naň dívam. "Shawn. Dáš mi chvíľku? Iba dve minútky."
"Jasné." Vravel tak nechápavo. Vyťahujem ruku z jeho nohavíc a vstávam z postele. Odchádzam do kúpeľne. Pred tým, ako zatváram dvere sa naň ešte otáčam. Opieram sa o zárubňu dverí. Vidím, že si sadá úplne do zadu postele, opiera sa o jej čelo a vyrovnáva si nohy. Díva sa späť na mňa.
"Iba dve minútky." S úsmevom vravím a zatváram dvere.
Presne o tie dve minútky otváram dvere kúpelky. S hlbokým nádychom vychádzam von. Vidím, že Shawn sedí na posteli a hraje sa na mobile. "Shawn." Oslovila som ho. Zdvýha zrak na mňa. S vypulenými očami sa na mňa pozerá.
"No kurva. Ella." Mobil hneď ukladá na nočný stolík displejom dodola. Prichádzam k nemu bližšie. Stojím pred ním v tých čierných, čipkovaných, sexy bodoch, čo sme kúpili v Paríži. "Otoč sa." Robím pred ním pomalú otočku, tak ako vravel. Cez tú čiernu čipku vidno úplne všetko. Zadok mám dokonca celý nahý, pretože je to spravené na spôsob tangačov. "Kurva, vyzeráš skurvene sexy." Uprene sa na mňa pozerá. Ako som sa pootáčala prichádzam k nemu na posteľ. Po štvornožky k nemu idem bližšie. "Poď sem." Potichu hovorí a prsty mi ukladá pod bradu. Dáva mi jeden bozk a hneď sa odťahuje, aby sa na mňa mohol pozerať. Ruky mi ukladá na boky a ja sa na kolenách staviam rovno ponad jeho rozkrok. Drží mi boky a obzerá si ma. Je to, akoby som bola pred ním nahá. Od zvrušenia mi bradavky úplne stoja. Sadám si naň a ruky mu ukladám na ramená. Jeho pravá ruka mi putuje na kľúčnu kosť a z nej pomaly prechádza prstami dole. Zrakom sleduje svoju ruku. Prsty prechádzajú dole po mojom prsníku. Tam spomaľuje a pomaly prechádza po mojej vystúpenej bradavke. Ako ju prešiel, pokračuje po prsníku pomaly dolú na moje brucho. "Si nádherná." Povedal, ako ruku naspäť vrátil na môj bok.
"Ďakujem." Šepkám mu a nakláňam sa k nemu. Pomaly spájam naše pery. Hneď si jazykom pýtam vstup k tomu jeho. Pootvára ústa a vášnivo ho bozkávam. Prstami mu prechádzam po bruchu na lem jeho trička a zdvýham ho do hora. Na chvíľu sa od neho odťahujem a vyzliekam mu tričko. Už nie je taký spálený, ako po našom prvom dni na pláži. Tričko odhadzujem bokom a vraciam sa späť na jeho pery. Pánvou začínam robiť jemné kolečká, kolo jeho rozkroku, aby som ho ešte viac zvrušila. Tak zvane, suchý sex. Perami sa posúvam na jeho sánku a nižšie na krk. Pánvou stále robím tie pohyby. Cítim, ako sa prstami úplne zabára do mojich bokov. Na krku mu nechávam vlhké bozky. Počujem ako mu z úst vychádzaju jemné vzdychy. Minule spravil cucflek on mne. Teraz je rada na mňa. Silno sa prisávam na jeho krk, presne na miesto, kde má tie dve znamienka. Počula som, ako zamurčal. Ďalej sa perami posúvam nižšie na jeho kľúčne kosti a prsia. Ruky ma sprevádzajú. Jemne ich posúvam smerom dole, tak ako aj bozky. Cítim medzi nohami, že už sa mu tam niečo formuje. Bozkávam ho nižšie a nižšie, pomedzi prsia až pomedzi tehli na bruchu.
"Ella." Šepol potichu. Vystieram sa späť k nemu a naďalej robím tie pohyby s pánvou.
"Áno Shawn?" Pýtam sa ho a dvoma prstami napodobňujem chodiaceho panáčika, ktorý mu ide dole po hrudi, po bruchu až rovno popod boxerky. Trochu sa nadvyhujem a beriem mu ho do ruky.
"Dnes budeš hore, aby som ťa v tom poriadne videl." Zahrmel hrubím hlasom. Uškrnula som sa a pobozkala ho na pery. Pomaly z neho zchádzam a idem za svojou rukou s ktorou robím pohyby hore a dole. Počujem, ako ťažko dýcha. Pozerám sa naňho dohora a okolo lemu nohavíc mu nechávam pár vlhkých bozkov. Celý čas ma sleduje. Vyťahujem ruku z jeho boxeriek a rozopínam mu nohavice. Sťahujem mu ich dole rovno s boxerkami a ťahám ich dole až ku kotníkom. Objavil sa predomnou jeho tvrdý vták. Nohavice mu sťahujem a hádžem na zem vedľa postele. Ostal predomnou úplne nahý. Keď som ho držala v ruke, cítila som, že to ešte nie je úplne ono. Trošku mu pomôžem. A aj sebe. Naspäť sa vraciam bližšie k nemu, tak, že stojím na kolenách s nohami od seba. Beriem si jeho ruku a ukladám si ju na krk. Jemne ňou posúvam dole. Sleduje jej pohyb. Cez moje prsia po bruchu sa dostáva až medzi moje nohy. Tieto body sú šité tak, že medzi nohami nemám vôbec nič, aby do mňa mohol vojsť a nemusel to dávať dole. Posúvam si jeho ruku na moje citlivé miestečko, posunula som panvu do predu a jemne som zavzdychala. Ovládam ho ako bábku. Držím jeho ruku a robim ňou pohyby hore a dole na svojej mušličke. Hladím sa ňou. Zatváram oči a ústa mám otvorené dokorán. Vychádzaju zo mňa vzdychy a Shawn ma pozoruje. Dávam jeho ruku preč a vyberám si na nej ukazovák a prostredník. Naspäť si ju dávam medzi nohy a nechávam ho, nech vojde s prstami do mňa.
"Achhh." Zavdychala som a začala som sa hýbať na jeho prstoch. S rukou mu robím také pohyby, aké chcem ja. On ma iba bez slov pozoruje. Páči sa mu, čo vidí. Pozerám sa na jeho druhú ruku a vidím, že si s ňou honí. "Ale Shawn. Nevieš vydržat?" Pýtam sa ho a druhou, voľnou rukou mu ju beriem preč od jeho vtáka. Ukladám si ju na prsník a on mi ho masíruje. Naďalej robím kolísavé pohyby na jeho prstoch. Cítim, že mi to už stačí. Viem, že to cíti tiež. Pomaly zo seba vyťahujem jeho prsty. "Ľahni si, keď chceš dobre vidieť." Hovorím mu, a nechávam mu priestor, aby si úplne ľahol. Napravuje si vankúš a dáva si ho pod hlavu. Ja zatiaľ vyberám z krabičky kondóm a zubami otváram jeho obal. Shawn až nadvyhol obočie, lebo nikdy ma nevidel to robiť takto. Natiahol ku mne ruku. "Nie, ja sama ti ho dám. Ty sa nedotýkaj sám seba." Hovorím mu to takým sexy hlasom, ale aj tak mi to príde vtipné. Nakláňam sa k nemu a dávam mu ho naň. Nemám v tom takú prax, väčšinou, teda vždy to robí on sám, ale dúfam, že je dobre. Napravil by to keby nie. Nastavujem sa ponad neho. Ruky mi automaticky dáva na boky. Ja sa podopieram o jeho prsia a pomaly sa spúšťam dole. Vidím na jeho pohľade, že sleduje to, ako do mňa pomaly preniká. "Uhm Shawn." Vzdychla som. Keď je až na doraz chvíľku stojim, aby som absorbovala jeho veľkosť. Je to o dosť väčšie ako jeho dva prsty. Pomaly sa začínam hýbať. Idem hore a dolú. Prstami sa mi zabára čoraz viac a viac do bokov. Stále ma oči otvorené a pozerá sa na mňa.
"Hmm Elli." Zavzdychal. Sleduje celé moje telo, ako sa na ňom nadvyhuje a späť klesá. Trošku sa nakláňam, aby som si našla lepší uhol. Shawn sa na to usmial. Zalapala som po dychu ako som chytila ten správny bod. Snažím sa ho udržať, lebo viem že sním prídem do konca skôr.
"Oh Bože." Zamurčala som. Nakláňam sa k Shawnovi a venujem mu jeden vášnivý bozk. Naspäť sa rovnám a pokračujem v pohybe. Trochu zrýchľujem. On jednou rukou púšťa môj bok a berie do dlane môj prsník. Jemne mi prstom prechádza po bradavke a stále si ma prezerá. Ústa má pootvorené a vidím, že sa mu hrudník zdvýha o niečo rýchlejšie. "Shawn." Šepkám a zatváram oči. Ústa otváram úplne. "Hmm Shawn." Stále si držím ten bod a zrýchľujem ešte viac.
"Len tak ďalej babygirl. Ide ti to ú.. úžasne." Povedal sekavo.
"Shawn. Ooch." Cítim ako to pomaly prichádza. Mala som kvalitnu predohru, takže to ide rýchlo.
"Pokračuj." Hovorí mi. Cítim, ako mi už pomáha v nadvyhovaní hore a dole, preto naspäť uložil obe ruky na moje boky. "Si krásna." Vzdychá mi.
"Shawn ja už o .. o chvíľku budem."
"Len pokračuj." Hovorí mi. "Poď babygirl."
"Shawn .. Ah Sh.. Shawn!" Hovorím čoraz hlasnejšie. Ruky na jeho prsiach úplne zvieram v päste a prsty na nohách krčím. Oči mám zatvorené a ťažko sa mi dýcha. "Sh.. Shawn." Naďalej opakujem.
"Ja viem." Povedal. V tom to prichádza. Cítim ako tá vlna postupne ide mojim telom a ja vybuchujem. Úplne ma vystrelo. Uvolňujem päste a prsty na nohách. Otváram oči a hlavu zakláňam. S obrovským výdychom sa dívam do stropu.
"Shawn!" Nahlas som zakričala. Cítim ako sa okolo neho zvieram. Niekoľkokrát za sebou. Už sa nehýbem hore a dole. Nevládzem. Niekde v pozadí tohto úžasného pocitu počujem Shawna, ako mi hovorí, aby som pokračovala. Tento celý sled událostí sa odohral iba v priebehu niekoľkých sekúnd, ale mne to pripadá ako hodná chvíľka. Cítim ako môj orgazmus povoľuje a hlavu vraciam späť zo zaklonenia. Shawn sa snaží nadvyhovať ma, aby som pokračovala, ale moje svaly sú úplne ochabnuté, takže mu to ide veľmi ťažko. Vidím ako prevrátil oči, ruky mi ukladá na stehná a prevaľuje si ma pod seba. Teraz je hore on a ja ležím. Nohy mám okolo neho a jednou rukou mi ju drží, aby nespadla a druhou sa podopiera vedľa mojej hlavy. Pozerám sa naň ako pokračuje v prirážaní. Dýcham veľmi rýchlo a ruku mu ukladám do vlasov. Pozerám sa mu do očí. Hojdá sa nadomnou, pretože priráža veľmi silno. Už potrebuje dosiahnúť vrchol iba on, preto ho nechávam, aj keď je to silné. "Ellllaaa!" Zahrmel. Zrazu sledujem ako ho celého zatriaslo a cítim, ako sa kondóm vo mne plní niečim teplím. Celý čas mi pozeral do očí. Zhlboka dýcha a púšta celú jeho váhu na mňa.
"Prepáč, už som nemohla pokračovať." Ospavedlňujem sa mu a hladím ho po vlasoch. Určite sa chcel spraviť s pohľadom na mňa v tých čiernych bodoch.
"To nevadí. Bolo to silné. Cítil som to. Cítil som ťa." Tú poslednú vetu len tak šepol. Hlavu si ukladá čelom na to moje. Celých jeho 85 kíl ma tlačí do matracov postele.

Zdravím všetkých čitateľov. Áno žijem 😂 . A za túto kapitolu (ako aj za iné) asi pôjdem do pekla. Ámen🙏🏻
Dúfam že sa Vám táto kapitola pre zasvätených páčila 😄

Neopúšťaj ma! Where stories live. Discover now