6.Ispita

224 17 2
                                    

„Oricât de frumos ar răsări soarele, la capăt de zi tot va trebui să apună."
- Heinrich Heine
                                                                                        

                               Chapter 6
Frumoasă.. și beată. Deși nu are nici măcar o săptămână de când s-a despărțit de fostul iubit, Theresa Hill a făcut o nouă cucerire.
După o relație de aproape 2 ani cu tânărul om de afaceri Dylan Ronald, Theresa Hill proprietara Hill Company a trecut foarte repede peste despărțirea de fostul ei iubit. Șatena a fost văzută pe parcursul acestei săptămâni în preajma lui Walter Ward, fiul multimiliardarului Michael Ward.
Zvonurile despre o nouă relație par că se confirmă după ce aceștia au fost surprinși sărutându-se la o petrecere nebună din Los Angeles. A stat în brațele noului iubit toată noaptea, bărbatul nu a scăpat-o din ochi nici-o clipă pe frumoasa afaceristă ce părea mai mult sau mai puțin sub influența alcoolului.
Totul s-a petrecut vineri seara la una din tipicele petreceri ale lui Davide Inzaghi cunoscut pentru stilul de viață controversat unde drogurile, băutura și dezmățul nu sunt lipsite.
Chiar dacă, în mod normal își ține în frâu ieșirile și are mare grijă cum se afișează în public de data aceasta bruneta a călcat pe bec gata să stârnească o serie de critici în jurul său.

Silită de lumina radiantă ce se așterne pe fața mea scot un icnet printre buze și mângâi delicat așternuturile cu buricul degetelor, doar pentru senzația de rece la atingere.

Aveam un gust amar în gură și inexplicabil simțeam un disconfort canicular în tot corpul.
Îmi e cald și sete. Constat, într-un final, frecându-mi capul de pernă încântată de somnul adânc pe care îl avusem.
Stomacul meu scoate un sunet insistent reamintindu-mi că ieri nu apucasem să îl hrănesc deloc și brusc toate amintirile legate de ziua de ieri se fac prezente în capul meu.

Eu, el, party, alcool, droguri, dans, sărut.
Mă forțez să deschid brusc ochii iar lumina din încăperea albă în care mă aflam reușește să îmi biciuiască dur vederea și îi închid înapoi.
Înjur scurt în mintea mea conștientă ca am început să fac asta cam destul de des în ultima vreme.

O foșnitură a cearșafului mă anunță că nu sunt singură în pat și tresar odată cu antebrațul masiv ce se odihnea pe abdomenul meu gol.
Deschid ușor ploapele fluturându-mi genele și clipind mărunt.
Alb. Mult alb. Foarte mult alb.
Deși aveam dormitorul și biroul zugrăvit în alb spațiul în care mă aflam nu îmi aparține. Îmi las privirea încețoșată să cadă în dreapta mea acolo unde se afla el.

Avea gura întredeschisă deși respira pe nas. El respira tot timpul pe nas știu sigur deoarece mereu observam acest aspect. Părul întunecat și ciufulit părea acum o cascadă neagră plină de detalii în contrast cu albul din jur, expir necăjită. Mereu mi-am dorit gene lungi însă ale lui le puteam avea doar printr-o vizită la salon. Îmi trec limba peste buze din vina sentimentului de deshidratare și observ poziția corpurilor noastre.

Eu stăteam întinsă pe spate în timp ce bărbatul de lângă mine își înfășurase o mână în jurul abdomenului meu. Fața lui era spre mine la fel și restul corpului.
Tricoul pe care îl purtam mi se ridicase până sub sâni iar acum aveam de la abdomen în jos toată pielea la vedere. Walter era din nou la bustul gol doar că de data aceasta era lângă mine. Purta pantalonii de ieri și oftez scurt când realizez cât de incomod a fost pentru el să doarmă în jeansi doar din respect pentru mine și să nu-l dau în judecată de dimineață.

Zâmbesc vag reamintindu-mi de toate momentele în care l-am amenințat cu poliție, avocați și judecători.
Mă apropi de chipul lui ce părea inocent în razele soarelui și îi sărut buzele la fel de uscate ca și ale mele. Nu se trezește în schimb se încordează pentru câteva secunde iar mai apoi mă strânge mai puternic de talie și mă trage mai aproape.
Zâmbesc din nou și îi sărut vârful nasului înainte să încerc cumva să mă strecor jos din pat. Eram însetată și dacă nu mă duceam la baie Walter avea să se trezească cu adevărat umed.
Bineînțeles puteam să mint că el a făcut pipi în pat și așa scăpăm ușor dar la naiba aveam 23 de ani.

Atracție NecondiționatăWhere stories live. Discover now