VOORRONDES - Goldenways

181 28 8
                                    

De volgende kandidaat ... goldenways

De feedback van de coaches!

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

De feedback van de coaches!

B B L U E M E M O R Y | HOUSE STARK

3 woorden. Join the darkside. (of is darkside los van elkaar, whatevs.) Ik met mijn darth vader profielfoto eis dat jij naar mijn team komt jonge dame! Nou oke, nu even serieus. Ik vind dit echt een cutie van een cover, hij vormt een geheel door de combinatie van de kleuren. En ook de manier waarop je de titel hebt gepositioneerd (binnen het hart een beetje) vind ik heel leuk! Ik zou jou daarom ook willen uitnodigen voor een chique diner in huize Stark waar ik je mijn zwaarden collectie zal laten zien. (Wauw, klinkt dat fout of ligt het aan mij) Back to business, ik vind gewoon dat jij echt talent hebt in de kunst van illustreren en covers maken en dat ik van jou ook nog wel wat kan leren. (En jij ook wel wat van mij hoor, no worries.)

A N I L E S G R A P H S | HOUSE LANNISTER

Wat een prachtcover! Je weet ook gelijk waar het over gaat! Ik vind de horoscoop die vervolgens de o vormt geweldig! En die handjes die het hart vast houden. De titel is goed, de auteur staat er goed en duidelijk bij en de kleuren passen perfect. Niet te vergeten dat het allemaal een getekend thema heeft. Ik zou jou heel erg graag in mijn House willen uitnodigen. Met wat je nu al in je mars hebt, om misschien nog meer te kunnen verbeteren (misschien op de genres waar je minder goed in bent?) en om te kijken of je toch nog meer in petto lijkt te hebben dan je nu al hebt. :)

X L E Z E N D E P A N D A | HOUSE TARGARYEN

Professionele cover! Ik vind het heel leuk hoe je de titel in de cover hebt verwerkt. Persoonlijk vind ik het wel een beetje rommelig en ik weet niet of het aan mij ligt maar ik kan het niet erg goed lezen. (Waarschijnlijk ligt dat gewoon aan mij. :) ik denk dat je veel talent hebt maar ik denk dat iemand anders je beter kan helpen met verder ontwikkelen, sorry. <3

A N N A D A N K E R S | HOUSE GREYJOY

Wauw, wat een mooie cover! Ik had dit niet hiertussen verwacht! Je kan heel duidelijk de titel zien, en je hebt prachtige kleurencombinaties gebruikt!

Je kan heel mooi alles samenstellen, en je vat meteen het verhaal en genre op. Het is echt een prachtcover en ik hoop dat jij in mijn House komt, omdat ik zeker weet dat ik je kan helpen verder te komen dan dat jr nu al bent. Je covers zien er prachtig uit en ik wet dat IK, JOU kan helpen om de genres die je niet zo makkelijk vind, een eitje te maken!Want ik ben op het moment dat ik dit schrijf nog steeds loner. Iedereen heeft me afgewezen.

Maar voor alles is een eerste keer toch? Kom gezellig in House Greyjoy wonen!

Maar voor alles is een eerste keer toch? Kom gezellig in House Greyjoy wonen!

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

3 huizen kiezen voor je! Maar wie kies jij?

Goldenways kiest voor House Stark

Gefeliciteerd en succes in het komende avontuur!

D E R E A C T I E S V A N D E H U I Z EN

STARK

TARGARYEN

LANNISTER

GREYJOY

Game of Covers | GECANCELLEDWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu