VOORRONDES - Desteneybooks

71 12 3
                                    

De volgende kandidaat is... Desteneybooks

De feedback van de coaches!

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

De feedback van de coaches!

B B L U E M E M O R Y | HOUSE STARK

Ik moet het gelijk maar vragen, is dit het juiste cover formaat? Ik weet; boeken komen in alle vormen en maten. Maar als deze cover gemaakt is voor een wattpad boek ben ik bang dat de onderkant er af wordt geknipt, en dat moeten we niet hebben! Verder vind ik het een gave cover joh, je bent al aardig bezig om verschillende plaatjes tot één te vormen en wat een resultaat! Ik zou mezelf nog wel wat verdiepen in fonts, want dit font vind ik niet specifiek bij dit soort covers passen. Maar dat is natuurlijk gewoon mijn mening. Ik zit al vol, dus je kunt wss wel bij iemand anders terecht!

A N I L E S G R A P H S | HOUSE LANNISTER

Heel mooi gedaan! Leuke fonts! Geen goede maar van de cover geloof ik? Je bent heerlijk bezig met blenden Goedzo! Ik heb eigenlijk niet veel hieraan op te merken, misschien ook deels omdat ik even inspiratieloos ben ofzo. Maar ondanks dat ik je in mijn team zou willen hebben, ik zit net vol dus helaas :(

X L E Z E N D E P A N D A | HOUSE TARGARYEN

Wow wow wow! Heel gaaf!! Ik vind je cover erg mooi door de bijpassende kleuren. Ze stemmen goed op elkaar af en ook de lettertypes passen er perfect bij! Ik hoop dat je bij mij in het team komt zodat ik je nog kleine tips kan geven om er nóg meer uit te halen :)

A N N A D A N K E R S | HOUSE GREYJOY

Jaa! Ik hou van dat font dat je hebt gebruikt voor het woord 'crystal' alleen is de cover wel een beetje lang. Maar misschien lijkt dat alleen maar zo door die wolken eromheen, ik kan zien dat je wat geblend hebt en het ziet er super gaaf uit! Maar ik denk dat je nog veel meer kan en ik wil je graag helpen om dat extra eruit te halen en het je toppunt te bereiken!

 Maar misschien lijkt dat alleen maar zo door die wolken eromheen, ik kan zien dat je wat geblend hebt en het ziet er super gaaf uit! Maar ik denk dat je nog veel meer kan en ik wil je graag helpen om dat extra eruit te halen en het je toppunt te ...

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

2 huizen wil je hebben!

DesteneyBooks kiest voor House Greyjoy

Gefeliciteerd en succes in het komende avontuur!

Game of Covers | GECANCELLEDWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu