VOORRONDES - lowalowa1

135 19 12
                                    

De volgende kandidaat is... lowalowa1

De feedback van de coaches!

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

De feedback van de coaches!

B B L U E M E M O R Y | HOUSE STARK

Erg mysterieuze cover, dat zie je meteen! Het font wat je gebruikt heb vind ik afschuwelijk, sorry ik ben even eerlijk. Maar dat kan super makkelijk gefixed worden. (Dafont.com is een goeie site waar ik altijd mijn fonts vandaan haal.) Ik vind de ondertitel dan wel weer mooier qua font. Ook grappig dat je dan zo'n bloederige cirkel rond de titel hebt gedaan. Helaas stel ik mezelf niet kiesbaar en hoop ik dat je bij een van de andere huizen terecht kan.

A N I L E S G R A P H S | HOUSE LANNISTER

Je kan met deze cover gelijk zien wat voor genre het is. Wat ik wel al gauw opmerkte is dat er een streep door de cover zit (bij de silhouet van het meisje). Ook de tekst vind ik niet goed geplaatst en het heeft niet echt een mooie font. Had het iets meer (samen met de bloedvlek) naar links geplaatst. Verder vind ik het wel heel leuk dat je goed kan zien dat het om een meisje en jongen gaat. Helaas stel ik me niet kiesbaar.

X L E Z E N D E P A N D A | HOUSE TARGARYEN

Eigenlijk heb ik weinig hierover aan te merken :) wat voor mij een minpuntje is (maar dat kan aan mij liggen) is de tekst. De ondertitel zou ik persoonlijk een ander lettertype doen en de titel zou ik ook nét iets anders doen maar ik vind het idee ervan heel leuk!! Ik zou het erg leuk vinden als je bij mij in het team komt zodat ik je kan helpen heel ver te komen :)

A N N A D A N K E R S | HOUSE GREYJOY

Let me guess; het genre is romantiek. Je kan het meteen zien, echt heel goed verwerkt. De filter die eroverheen zit had ik niet gedaan, maar de titel in dat rondje is wel cool. Het is een hele gave cover en ik wil je helpen deze covers nog mooier en beter te maken, als je voor mijn House kiest tenminste!

 Het is een hele gave cover en ik wil je helpen deze covers nog mooier en beter te maken, als je voor mijn House kiest tenminste!

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

2 huizen kiezen voor je! Maar wie kies jij?

LowaLowa1 kiest voor Greyjoy!

Gefeliciteerd en succes in het komende avontuur!

Game of Covers | GECANCELLEDWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu