VOORRONDES - xStory_Lindax

110 14 1
                                    

De volgende kandidaat is... xStory_Lindax

De feedback van de coaches!

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

De feedback van de coaches!

B B L U E M E M O R Y | HOUSE STARK

Ik zie dat je al flink bezig bent met meerdere lagen bij je covers, je moet alleen blijven en blijven oefenen. Bij het niveau waar je nu op zit kan je goed zien dat er geknipt is, door de scherpe kniplijnen maar ook door het kwaliteits verschil tussen de foto's. Het meisje is namelijk super scherp terwijl de rest nogal wazig is. Maar dat kan makkelijk opgelost worden door oefenen oefenen en oefenen, doe ervaring op! Ik denk dat een ander house dus beter bij je past.

A N I L E S G R A P H S | HOUSE LANNISTER

Blijf oefenen! Dat is het eerste wat ik je mee zou willen geven. Blijf echt oefenen. Ik zie namelijk gelijk al dat je bezig bent met meerdere afbeeldingen 1 proberen te maken. Dit gaat je helaas nog niet heel goed af. Blijf dus zeker oefenen! De titel had ook wel een andere font (dafont.com is bijvoorbeeld een goede site) mogen gebruiken en de auteursnaam lijkt wel on the egde te leven. Wees niet bang om daarmee te spelen. Breng de auteursnaam naar de titel toe want die is ook van groot belang in een cover. Ik hoop dat je zeker door blijft gaan, maar ik stel me dus niet kiesbaar.

X L E Z E N D E P A N D A | HOUSE TARGARYEN

Het lijkt een beetje raar door het scherpe persoon op een extreem wazige achtergrond. Het lettertype vind ik persoonlijk niet zo mooi. Ik denk dat je het wel in je hebt zitten maar het niet met deze cover hebt laten zien. Sorry, helaas stel ik me niet verkiesbaar

A N N A D A N K E R S | HOUSE GREYJOY

Mooie cover, wel jammer dat de achtergrond en de rode lopen heel onscherp zijn. De titel had ook meer variatie mogen hebben, en je username had misschien in een ander lettertype gekunt. Sorry, maar ik denk dat je bij een ander House beter je weg kan vinden.

Helaas je bent niet door, hopelijk zien we je bij andere wedstrijden weer verschijnen

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Helaas je bent niet door, hopelijk zien we je bij andere wedstrijden weer verschijnen.


Game of Covers | GECANCELLEDWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu