VOORRONDES - JustLikeLoveGoodd

126 18 4
                                    

De volgende kandidaat ... JustLikeLovegoodd

De feedback van de coaches!

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

De feedback van de coaches!

B B L U E M E M O R Y | HOUSE STARK

Poeh, ik moest echt even staren naar je cover om te kunnen lezen wat daar als auteursnaam staat. Je kan je auteursnaam beter wat groter maken, misschien een duidelijke lettertype gebruiken en mss ook hem een duidelijkere kleur geven. Ik moet eerlijk met je zijn, ik vind dit niet één van je beste covers, ik denk dat jij veel meer in je mars hebt. Maar het gewoon nog niet laat zien, deze cover is simpel. Te simpel. Zoals andere coaches misschien ook wel gaan zeggen is dit in principe gewoon een plaatje met tekst erover heen, ik weet het, die hebben we wel vaker gezien. Maar bij dit geval mist er toch nog iets aan deze cover. Ga experimenteren, proberen en oefenen, dan weet ik zeker dat jij heel ver gaat komen. Dus hup hup, ga nou maar snel naar house Greyjoy toe!

A N I L E S G R A P H S | HOUSE LANNISTER

Heel mooi dat je de tekst in de achtergrond hebt gewerkt. Helaas kan ik de auteursnaam niet goed lezen van ver af. Misschien kan je alleen de auteursnaam zonder de "by" ervoor en maak hem groter en zet hem dan in het midden onder de titel neer. Voor de rest vind ik de cover leeg ogen. Misschien had je er iets meer aan kunnen doen.

Ik stel me helaas niet kiesbaar. Hopelijk kom je aan bij de juiste house :).

X L E Z E N D E P A N D A | HOUSE TARGARYEN

Sorry maar ik zal eerlijk zijn dit is niet meer dan een plaatje met wat tekst. Je titel is mooi maar je username is bijna niet leesbaar. Ik vind het mooi hoe je de titel hebt verwerkt maar de rest lijkt me een beetje saai, ook heeft de titel niks 'te zeggen' als je snapt wat ik bedoel. Sorry ik denk dat je in een ander team beter op je plek bent :)

A N N A D A N K E R S | HOUSE GREYJOY

Galaxy! Ik hou van galaxy! Deze cover is prachtig! Ik vind het erg gaaf hoe de foto van onderen genomen is. Dat geeft een mooi beeld, de titel is erg mooi meegenomen in de cover, maar je username had iets meer zichtbaar mogen zijn.

Ik heb er weinig over te zeggen (schrijven) maar het is een super mooie cover en ik wil je helpen om ze nog beter te maken, zodat ze in de toprang van wattpad komen. Kom bij mijn house en dan gaat dat je lukken!

 Kom bij mijn house en dan gaat dat je lukken!

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Je bent door!

JustLikeLovegoodd kiest voor House Greyjoy.

Gefeliciteerd en succes in het komende avontuur!


Game of Covers | GECANCELLEDWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu