VOORRONDES - Sophamoara

111 15 1
                                    

De volgende kandidaat ... sophamoara

De feedback van de coaches!

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

De feedback van de coaches!

B B L U E M E M O R Y | HOUSE STARK

Ik wil gelijk zeggen, je hebt de kleuren van deze cover goed op elkaar afgestemd. Alleen de afwerking is nog niet helemaal perfect, je maakt veel gebruik van de gum kan ik zien, je hebt geprobeerd om het in elkaar te blenden. Dat is wel ongeveer gelukt maar ik vind dat je daarop jezelf nog wel wat kan verbeteren. Ik vind het een leuk lettertype, ook gecombineerd met de ondertitel vind ik het schattig staan. De auteursnaam kan je gerust wat groter en belangrijker maken, door hem wat meer in het midden op de cover te zetten. Ook leuke toevoeging van de vlinder. Helaas stel ik mezelf niet beschikbaar.

A N I L E S G R A P H S | HOUSE LANNISTER

Je bent zeker heel erg geprobeerd meerdere afbeeldingen bij elkaar te blenden. Maar op deze manier maakt het net iets te rommelig. Probeer hiermee heel goed te oefenen. Daarnaast had ik het leuker gevonden als je wat schaduw onder je tekst had gedaan zodat het er wat meer uitspringt. De auteursnaam staat er afgelegen bij, had deze bij de titel (en groter gemaakt) geplaatst en de ondertitel naar de bovenkant. Daarnaast is de font van de auteursnaam en ondertitel niet helemaal passend. Ik vind het wel heel leuk dat je zo probeert de blenden. Blijf zeker oefenen!

X L E Z E N D E P A N D A | HOUSE TARGARYEN

Op het eerste oog vind ik het een mooie cover! Wat ik heel goed vind is hoe je de achtergrond hebt gemaakt. Wat ik dan weer jammer vind is de tekst. Het lettertype van de titel had ik anders gedaan en ook zou ik de auteursnaam er een beetje bij betrekken in plaats van in een hoekje te stoppen. Ik vind dat je talent hebt maar ik denk niet dat je bij mij op het juiste adres bent sorry. <3

A N N A D A N K E R S | HOUSE GREYJOY

Je hebt een zeer mooie cover, echt heel goed gedaan. Het blendwerk is goed verricht en ik denk niet dat ik eraan kan toppen.

De titel en ondertitel zijn wel een beetje onduidelijk dus als je een ander font had gekozen had het er misschien wat beter uitgezien. De kleurencombinatie is ook heel mooi. Maar ik denk dat je beter een ander house kan kiezen om je te helpen

 Maar ik denk dat je beter een ander house kan kiezen om je te helpen

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Helaas, je bent niet door. Hopelijk zien we je terug in een van de andere wedstrijden.

Game of Covers | GECANCELLEDWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu