7. Fejezet

2.6K 100 0
                                    

,,Még a végén bele fogok szeretni..."

   Tegnap este elgondolkodtam ezen az egészen. Neymar kommentelt. Szépségének hívott. Ha így folytatja belefogok szeretni, amit nem akarok. Bármelyik lányt megkaphatja miért kellenék neki pont én?
   A reggeli gondolkodásomat Nick zavarta meg.
- Emily! - kiáltotta és már egyre jobban hallottam a közeledő lépteit.
- Mi az? - kérdeztem félálomba.
- Kelj fel! Elfogunk késni a suliból, meg van egy ajándék számodra a konyhában. - mondta és elhúzta a függönyt.
- Rendben. - válaszoltam és magamra húztam a takarót.
   Semmi kedvem suliba menni. Mindenki csak Neymar-ral jön. Egyre több embert kezdek érdekelni, de igazából azért, mert ismerem Neymar-t. Szörnyűek az emberek. Csak, mert valaki ismer egy híres embert onnantól kezdve már máskép viselkednek vele.
   Kikeltem az ágyamból. Felvettem a köntösömet és lesétáltam a lépcsőn. Bementem a konyhába ahol Anya a reggelinket csomagolta, Nick meg éppen most ült le a konyhapulthoz. Kíváncsi vagyok az ajándékra amit kaptam.
- Jó reggelt! - mondtam mikor leérkeztem.
- Jó reggelt! - mondták egyszerre.
   A pulton egy tábla csoki és rajta egy levél volt ami szépen át volt kötve egy szalaggal, amely egy masnit formált. Nem egy ilyen gyors masni volt, amit csak meghúzol és kész a masni, hanem egy rendes masni volt amit kézzel kötöttek. Nagyon tetszett. Bárki is küldte nagyon hálás vagyok érte.
   Közelebb mentem majd kezembe vettem az ajándékot. Szépen kibontottam a masnit, majd megnéztem a csokit és végül a levelet. Kézzel van írva. Ez állt rajta: ,,Kedves Emily! Örülök, hogy megismertelek. Sajnálom, hogy felforgattam az életedet, nem akartam. Ezért inkább mielőtt még jobban elrontom a magánéletedet elkerüllek. Nem akarom, hogy bajod essen. Fogadd ezt a levelet és ezt a csokit ajándékul. Szeretettel, Neymar"
   Erre az egyre nem számítottam. Neymar küldött egy levelet. Annyira aranyos. Nem akarja, hogy bajom essen, de szerintem már mindegy. Mindenki tudja, hogy ismerem és ez épp elég nekik.
- Na kitől kaptad? - kérdezte Anya kíváncsian.
- Neymar-tól. - mondtam, miközben összehajtottam a levelet.
- Nagyon aranyos tőle. - mondta anya.
   Én erre csak mosolyogtam majd felmentem a szobámba és vittem magammal az ajándékomat. Felsétáltam a lépcsőn majd kinyitottam a szekrényemet ahol a Neymar-os dolgaim vannak és oda tettem a levelet. Jó lehet, hogy megszállott vagyok, de ezt Neymar írta a saját kezével és hozzá ért.
   Ezután becsuktam a szekrényt majd írtam egy üzenetet Neymar-nak.

Me: Köszönöm

   Ha már ennyit fáradozott akkor illik megköszönni.
   Kiválasztottam a ruhámat, majd lementem. Elköszöntem Anyától majd mentem a suliba Nick-kel. Felvagyok készülve a legrosszabbra.
   Felültem a buszra ami egyenesen a suliba ment. Mikor megérkezett leszálltam és bementem az épületbe. Mindenki köszönt mikor elsétáltam előttük. Na ilyen se volt még.
   Elmentem a szekrényemhez és kivettem a könyveimet. Majd beszélgettem egy kicsit Szandrával. Mikor becsöngettek bementem a terembe és elfoglaltam a helyemet.

*~*~*~*~*~*

   Gyorsan eltelt ez a nap és már a parkban ülök. Valahol mélyen bízok benne, hogy Neymar csak viccelt a levélben és nem akar elkerülni.
   Megírtam a leckémet és vagy 2 percenként ránéztem a telefonomra hát ha írt, de nem. Éppen mentem volna, mikor megvillant a telefonom képernyője. Gyorsan megnyitottam bízva benne, hogy Neymar üzent, de csak az instagarm volt. Neymar fel tett egy új képet.

neymarjr Ha valakit szeretsz néha el kell engedni, mert lehet, hogy ha túl közel tartod magadhoz árthatsz neki

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

neymarjr Ha valakit szeretsz néha el kell engedni, mert lehet, hogy ha túl közel tartod magadhoz árthatsz neki.😞❤️
—————————————————————
fcb4ever ❤️❤️
justinbieber mi van bro szerelmes vagy?😏😂❤️
emilydiamond: beszéljük meg Ney🙏
neymarjr mi van bro ide találtál?😂😎😏😂@justinbieber

justinbieber, emilydiamond és még 2,456,876 ember likolta.

   Nekem nem válaszolt, de Justin-nak igen. Nem értem én őt. Egyik pillanatban velem van másikban meg már nem.

Me: Légy szíves beszéljük meg🙏

   Írtam neki, de nem válaszol soha vissza. Nem érdekel fogom és megkeresem. Ilyen nincsen, hogy egyik pillanatban érdeklem a másikban meg le se szar.
   Összepakoltam és elindultam a stadion felé. Múltkor beszéltük mikor vannak edzései így tudom, hogy még van hát ra fél óra az edzéséből. Ha sietek még elkapom és tudok vele beszélni.

Sziasztok!
Remélem elnyerte a tetszéseteket ez a rész is. Kommenteljetek és voteoljatok, hogy tudjam valakit érdekel és érdemes folytatnom. És arra gondoltam, hogy csinálnék egy ilyen insta story-s könyvet. Sok van belőle a külföldieknél és gondoltam én is belekezdenék egybe. (De nem fordítanám hanem saját lenne.) Ha valakit érdekel akkor az írja meg commentben. Puszi😘

Focista és a stréber Where stories live. Discover now