-8-

1.4K 130 85
                                    

"Bu ses ne? Hepinizden nefret ediyorum!"

Tony Stark laboratuvarından çıktığında çoktan akşam olmuştu. 2 Günden beri uyumadan çalıştığı için gözlerinin altı mosmor gözüküyordu. Natasha ve ekip eve gelmeseydi muhtemelen çalışmaya devam ederdi. Makine yağı olmuş hırkasını çıkararak bir kenara fırlattı. Gittikçe zayıflıyordu, eskiden üzerine tam oturan eşofman bile artık belinden düşüyordu.

"Biz sana bayılıyoruz Stark!"

"Evet ama parana."

Sam ve Clint aptalca gülüp birbirlerine tokat çaktığında Tony gözlerini devirdi. IQ seviyesi düşük insanlarla ne ara arkadaş olmuştu? Elini başına götürüp alnını sıvazladı. Artık kendi evinde yalnız kalamıyordu.  Tony'nin durgunluğunu fark eden Bucky tatlı tatlı gülümseyerek yanına ilişti. "Stark kendine gelecek misin?" 

Tony'i böyle ruhsuz görmeyi sevmiyordu. Biraz açılması için küçük shot bardağını Tony'e uzattı. Tony her şeye hayır diyebilirdi ama viskiye karşı zaafı vardı. Bucky zaferle gülümseyerek geriye yaslandı.

"Kaç gündür uyumuyorsun?"

"Ne sen sor ne ben söyleyeyim."

Bucky omuz silkti. "Kendine bakar mısın? Şu an karşımda Tony Stark yok, eziğin teki var." 

Viskisinden bir yudum aldı, yakıcı sıvı boğazından geçtiğinde Bucky'e baktı.

"Yorgunum Barnes. Çok fazla yorgunum.. Ruhum yorgun, aklım yorgun. Tony Stark çok yorgun ama kimse fark etmiyor."

Bucky bir anlık cesaretle Tony'nin kucağında ki elini tuttu. Alacağı tepki umurunda değildi. Bu adamı yalnız ve üzgün görmekten sıkılmıştı.

"Yalnız değilsin Tony, ben yanındayım."

Tony cevap vermedi. Madem Steve kalbini yabancı bir kıza vermişti vicdan azabı çekmesine hiç gerek yoktu değil mi? Başını Bucky'nin omzuna dayayıp derin bir nefes aldı. Uykusuzluktan gözleri yanıyordu.

Baş parmağıyla Bucky'nin bileğini okşayarak mırıldandı."Teşekkür ederim James, biliyorum yanındasın."

2 Sene önce Bucky'e böylesine değer vereceğini söyleseler kendini Avengers kulesinden atardı ama oluyordu işte. Hayat beklenmedik şeyler yaşatıyordu. Steve'in Hydra ajanı çıkacağını kim bilebilirdi ki. Bir anlığına gözlerini kapattı.

"Tony ne zamandır uyumuyorsun?"

Tabi ki huzur sadece 1 saniye sürüyordu. Tüm Avengers'ın toplandığı yerde huzur ne arardı ki? Ya Clint huysuzluk yapıp tartışma çıkarıyordu ya da Natasha normal sohbetlerde bile arkadaşlarını sorguluyordu. 

"Stark gözünü açmazsan buradan kan çıkar. Bir kere söz dinle be adam!"

"Tasha neden zorluyorsun adamı belki Bucky ile romantik dakikalar yaşamak istiyor."

Tony yanaklarını şişirdi, inatlaşmanın hiçbir anlamı yoktu. Tasha'ya cevap vermediği müddetçe her an kuleden aşağıya atılma ihtimali vardı. Natasha sinirlendiğinde ürkütücü oluyordu. Gözlerini açıp kafasını Bucky'nin omzundan kaldırdı.

"Bana annelik yapasın mı geldi Romanoff?"

"Stark beni deli ediyorsun."

"Bruce olmadığında bize sarıyorsun Natasha!"

Natasha hiddetle öne atıldı. Yumruğunu havaya savurup Tony'e tehditkar bakışlarından attı. Tony ile atışmaya bayılıyordu fakat Tony bazen insanı zıvanadan çıkarıyordu.

Falsch /Stony/Where stories live. Discover now