7. rész

234 15 17
                                    

Louis szemszöge

-A szobámban leszek. -rántottam ki karom kezéből majd a Harryvel közös szobánkba siettem és becsapva magam mögött az ajtót egyből kulcsra zártam.
-Lou! Kérlek, nyisd ki! -dörömbölt az ajtón Jim. -Beszéljük meg!
-Hagyj békén! -kiabáltam ki.
Egy perccel később már a zuhany alatt álltam és az iménti csókunkon agyaltam. Élveztem, tagadhatatlanul élveztem. Jim minden látogatásánál éreztem a vonzalmamat irányába, de mélyen elrejtettem a szívem legmélyére, viszont amióta Harryvel napi szinten veszekedünk, egyre jobban kezd a felszínre törni a Jim iránti érzéseim. Nem tudom milyen érzelmek is ezek, csak azt tudom, hogy egyre erősebbek. Félek, félek bevallani még magamnak is, hogy talán kezdek belehabarodni Jimbe. Annyira lehetetlen dolog ez, hiszen még csak pár alkalommal találkoztunk és akkor sem beszéltünk valami sokat.

A több mint fél órás zuhany közben volt időm gondolkozni. Egy darabig csak álltam és hagytam, hogy a vízcseppek végig csurogjanak csupasz bőrömön, így benedvesítve minden egyes porcikámat. Ismét végigfutott csókunk emléke gondolataimban és a bűntudat, ami ébredt bennem eszméletlen fájdalmat okozott a szívemben. Nem is a csók miatt van bűntudatom, hiszen Harrynél is előfordult már, hogy egy átmulatott éjszaka alatt elcsattant egy csók, amit sajnos nem velem élt át, viszont én mindig megbocsátottam neki, hanem azért mert egy csepp megbánást sem érzek, sőt többet akarok.

A hűs zuhany után egy alsóban másztam be az ágyamba immár kicsit nyugodtabban és próbáltam kizárni minden Jimvel kapcsolatos gondolatom. Viszont az agyam máshogy gondolta és csak azon kattogott, hogy Jim vajon most mit csinálhat. Csak arra tudtam gondolni, hogy a közelében szeretnék lenni így egy mozdulattal lerúgva magamról takarómat lépdeltem a Jimtől elválasztó ajtó felé. Lábaim ellentmondást nem tűrő módon igyekeztek kifelé a szobából mintha önálló életre keltek volna és egyenesen Jim szobája elé vittek. Megtorpanva az ajtó előtt észbe kaptam, hogy mégis mire készültem, de pechemre az ajtó kilincse lenyomódott majd egy másodperccel később az ajtó nagy lendülettel kivágódott, minek köszönhetően szemtől szembe találtuk magunkkal egymással Jimvel.
-Hát te? -húzta fel szemöldökeit Jim.
-Hát...izé.....én....-motyogtam össze-vissza.
-Figyelj Louis én szeretnék bocsánatot kérni tőled amiért.....
-Jim! -vágtam a szavába.
-Tessék? -kérdezett vissza.
-Fogd be. -kaptam el derekánál és húztam közelebb.
-Louis mit csinálsz? -értetlenkedett.
-Nem tudom. -suttogtam majd ajkaira tapadtam.
Csókunk vad és szenvedélyes volt, amit kivételesen most én irányítottam. Kezeimet derekáról lassan a fenekére vezettem, ami ettől gömbölyűbb már nem is lehetne. Tökéletes. Csókcsatánkat nem megszakítva löktem kicsit Jimen, aki hátrálni kezdett. Egy mozdulattal elfektettem az ágyán és fölé mászva minden figyelmemet nyaka csókolásának szenteltem, amit ő halk nyöszörgéssel díjazott.
-Lou....Lou....várj. -tolt el nyakától és nézett mélyen szemembe.
-Mi van? Nem akarod? -akadtam ki hiszen eddig ő nyomult rám most meg leállít.
-Biztos akarod? -kérdezte mélyen a szemembe nézve.
-Szerinted? -kérdeztem miközben felegyenesedtem így fenekem pont a férfiasságát súrolta majd mutattam az igen szűkös alsómra.
-Basszus. Te ennyire kívánsz?-kérdezte ámulattal.
-Nem mintha nálad jobb lenne a helyzet. -motyogtam az alsójára mutatva.

Jim nem válaszolt csak derekamnál megragadva maga alá gyűrt így felül kerekedve rajtam kezdett el ajkaim ostromlását. Nem igazán volt ínyemre ez a tette így küzdve a dominanciáért csókoltam majd nem sokkal később Jim megadta magát így újra én kerültem felülre. Polóját egy mozdulattal lerántottam róla így ismét elém tárult fedetlen tökéletes teste. Csókjaimmal lefelé haladva kényeztettem az alattam vonagló fiút, aki halkan nyöszörgött tetteim miatt. Élveztem, hogy most én irányíthatok és minden egyes másodpercét ki akartam élvezni. Alsójához érve lerántottam azt róla így elém tárult ágaskodó férfiassága, ami meg kell hogy mondjam nem éppen kicsi. Kezemet férfiassága köre fontam majd lassan mozgatni kezdtem fel-le, ami egy nyögést váltott ki Jimből.
-Gyor...gyorsabban. –nyögdécselte.
Eleget téve kérésének gyorsítottam tempómon majd kicsivel később ajkaim közé vettem férfiasságát. Jim tettemre egy állatias morgással válaszolt, ami férfiasságomra hatással volt és egy hatalmasat rándulva alsómban jelezte, hogy bizony férfiasságom is igényli a kényeztetést. Abbahagyva tevékenységemet letornáztam magamról alsómat majd az alattam elterülő fiúra néztem.
-Készen állsz? –kérdeztem.
-Igen. –bólintott majd az éjjeli szekrény fiókjában kezdett matatni és egy kicsi piros csomagot és egy tubus síkosítót húzott ki belőle, amiket átadott nekem. 

Az óvszert mellém dobva nyomtan ujjaimra egy kisebb adagot a síkosítóból majd körkörösen szétkenve bejáratánál izgatni kezdtem Jimet. Figyelemelterelés céljával tapadtam ajkaira miközben egyik ujjamat belé vezettem. Lassan mozgattam ujjam, amit halk nyögésekkel díjazott így felbátorodva bevezettem a második ujjam is. Megelégedve munkámmal nyúltam a kis piros csomagért és felbontva azt magamra görgettem az óvszert majd bepozícionálva Jimbe hatoltam. Egy állatias nyögés hagyta el ajkaimat majd lassan mozogni kezdtem. Jim annyira szűk volt, hogy attól féltem rögtön elélvezek viszont a mozgást nem abba hagyva röpítettem magunkat az élvezet tenger felé. Egyre gyorsabban mozogtam és egyre hangosabb nyögések hagyták el ajkainkat majd percekkel később Jim a nevemet kiáltva élvezett el, amit nem sokkal később az én kiáltásom követett.
Kifáradva és az élvezettől még mindig lihegve borultam az alattam elterülőre és próbáltam rendezni vonásaimat.

-Ez fantasztikus volt. -nyomott egy puszit a hajamba Jim.
-Igen, az. -feküdtem mellé. -Jim, ez.....
-Köztünk marad. -vágott a szavamba.
-Köszönöm. -motyogtam. -Azt hiszem vissza kellene mennem a szobámba.
-Kár. Annyira jó lenne veled aludni.
-Nem lehet. -ráztam meg a fejem majd kimászva az ágyból magamra kaptam az alsómat és az ajtó felé igyekeztem.
-Louis várj. -kapta el a kezem Jim. -Köszönöm ezt a gyönyörű éjszakát.
-Én is. -haraptam be alsó ajkamat majd közelebb húzva magamhoz őt egy gyors csókot nyomtam ajkára.

Sziasztok Babáim!💜

Légyszi ne öljetek meg és kérlek titeket ne szegény Jimet okoljátok teljesen a történtekért hiszem két ember kellett hozzá. Remélem tetszett nektek a rész és várjátok, hogy mi is fog kisülni ebből az egészből. Nagyon sajnálom Kicsilányom vikistylinson23! Remélem nem haragudtál meg rám mert abba belehalnék.😭😭😭

Mit szóltok az új borítóhoz? Még ez sem az igazi, de egy fokkal jobban tetszik mint az előző. Nektek mi a véleményetek?

Pussz. Edi😘

Lebuktatok (Szünetel)Where stories live. Discover now