8. rész

218 19 10
                                    

Elena szemszöge

Harry szokás szerint, mint mikor Louisval összevesznek inni kezdett. Amint odaértünk a partyra egyből a bárpult felé vette az irányt maga után rántva engem is. Hiába kérleltem, hogy ne igyon ő nem hallgatva rám egy fél óra elteltével már részegen tombolt a tömegben. Már megtanultam, hogy ilyenkor semmit nem tudok tenni így a bárpultnál helyet foglalva ittam a koktélomat és beszélgettem a pultos fiúval, akivel igencsak összemelegedtünk.
-Nem zavar, hogy a pasid egy másik pasival táncol? -kérdezte Tommy.
-Nehogy azt mond, hogy elfelejtetted, amit a múltkor beszélgettünk.
-Nem, persze hogy nem felejtettem el csak a látszat kedvéért nem kellene, hogy érdekeljen?
-De igen, csak egyszerűen úgy se bírnék vele.
-Mit szólnál hozzá, ha lelépnénk? Tíz perc múlva vége a munkaidőmnek, ha gondolod, haza vihetlek. -nézett szemeimbe reménykedve.
-Nem is tudom. mi lesz Harryvel?
-Nem hiszem, hogy egyhamar kimászik annak a pasinak a szájából. -mutatott a mögöttem történő eseményekre.
-Ebből még hatalmas baj lesz, de tudod mit? Benne vagyok. Harry úgy magyarázkodik holnap, ahogy akar. Nem érdekel.
-Ez a beszéd. akkor itt tali tíz perc múlva. -mosolygott rán Tommy.
-Oké. Itt várlak.
Tommyval már több partyn vagy rendezvényen találkoztam így ő tud a Harry és közöttem lévő dolgokról, vagyis hogy csak egy álca vagyok neki és barátságnál nincs több közöttünk. Minden alkalommal mikor találkoztunk Tommyval annyira jól elbeszélgettünk, hogy komolyan megkedveltem őt és az csak hab a tortán, hogy irtózatosan helyes pasi.
Tíz perc múlva már Tommy oldalán távoztam a partyról. Megbeszéltük, hogy sétálunk egyet és utána hazavisz.
A sétánk alatt rengeteget beszélgettünk és még jobban megismertük a másikat. Volt egy olyan érzésem, hogy ez most egy randi, ami ellen nekem semmi kifogásom nem volt. Kedvelem őt és talán még senki nem dobogtatta meg így a szívemet, mint ő. A sors különös fintora, hogy én most éppen Harry állítólagos barátnője vagyok és vigyáznom kell, nehogy meglássanak minket.

-Köszönöm ezt a remek estét. -mondtam már a bejárati ajtóban állva.
-Én köszönöm. Figyelj...lenne kedved velem holnap találkozni? Mármint egy igazi randira eljönnél velem?
-Szívesen elmennék veled egy igazi randira. -mosolyogtam meg zavarát.
-Akkor holnap este hétre itt vagyok érted. -csillantak fel szemei majd egy puszit nyomott az arcomra.
-Rendben....öhmmm....én akkor be megyek. -mutattam az ajtóra. -Jó éjszakát! -nyitottam be a házba.
-Jó éjszakát! -integetett majd indult a kocsijához Tommy.
A házban csend fogadott, hiszen már éjszaka egy óra van és gondolom a fiúk már alszanak. Levettem a cipőmet és a kabátomat majd a konyhába indultam egy pohár vízért. Az éltető nedű elfogyasztása után gondoltam benézek Jimhez hátha ébren van még, mivel tudom róla, hogy sokáig fent szokott lenni. Éppen kopogni akartam volna mikor kinyitódott az ajtó előttem és egy alsóban feszítő Louisval találtam szemben magamat. Kellett pár pillanat, hogy felfogjam mi is történt Jim szobájában, amíg távol voltam, ami úgy nézett ki, mint egy csatatér. Az ágynemű összegyűrve hevert az ágyon és az egész szobát belengte az a tipikus sex utáni légkör.
-Louis William Tomlinson! -kiabáltam a képébe. -Mi a fenét műveltetek ti itt? -löktem vissza a szobába.
-El én meg tudom magyarázni. -kezdett szabadkozni Louis.
-Csak beszélgettünk. -vette át a szót Jim.
-Persze....és azért néz ki a szoba úgy, mint ahol egy hatalmasat dugtak. -akadtam ki. -És te - mutattam legjobb barátomra - azt ígérted, hogy nem kezdesz ki Louisval. Mégis mit képzeltetek? -járkáltam fel-alá idegességemben.
-Elena! -kapott el a vállaimnál fogva Louis. -Én kezdtem ki Jimvel. Kérlek, ne haragudj rá.
-Hogy mi? -kérdeztem vissza egy operaénekesnőt megszégyenítő magas hangon.
-Mint tudod Harryvel eléggé megromlott a kapcsolatunk és Jimhez már a megismerkedésünkkor vonzódtam és hát azóta ez az érzés csak erősödött bennem.
-És akkor most mi lesz? Együtt vagytok? -kérdeztem rá a leglényegesebb dologra viszont a fiúk arckifejezéséből ítélve erre a kérdésemre szerintem még ők sem tudják a választ.
-Hát én nem is tudom. -vakargatta a tarkóját Jim miközben Louisra nézett.
-Én se. -rázta meg a fejét Louis.
-Honnét gondoltam én ezt? -kérdeztem egy hatalmas adag szarkazmussal megfűszerezve mondandómat.
A beszélgetésünket Lou telefonjának csörgése zavarta meg, ami a szobájában maximum hangerőn zajongott. Értetlenül néztünk Jimvel rá hiszen éjszaka két óra van és ilyenkor az emberek többsége az igazak álmát aludja. Louis feleszmélve értetlenségéből a zajongó tárgy felé igyekezett mielőtt még zaklatója feladta volna, hogy elérje őt. Amint meghallottam Louist beszélgetni zaklatójával minden figyelmemet legjobb barátomnak szenteltem.
-Magyarázatot várok. -fontam mellkasom előtt össze karjaimat miközben a jobb lábammal idegesen doboltam.
-Sajnálom El. -sóhajtotta barátom. -Próbáltam megállni és egy darabig sikerült is, de ahogy megláttam egy dzál törölközőben már nem bírtam magammal így megcsókoltam...és Louis visszacsókolt. Ahwww El....az volt életem legjobb csókja. -ámuldozott barátom.
-A lényegre. -morogtam idegesen.
-A csókunk után Louis bepánikolt és bezárkózott a szobájába. Próbáltam megbeszélni vele, de ő nem volt hajlandó kinyitni az ajtót. Feladva a próbálkozást a szobámba jöttem és vettem egy hideg fürdőt hogy lenyugtassam magamat. A fürdő után gondoltam teszek még egy utolsó kísérletet, de amint kinyitottam az ajtót Louisval találtam magam szemben. Bocsánatot akartam kérni, de a szavamba vágott majd megcsókolt és hát a többit már gondolom sejted. - fejezte be mondandóját barátom.
Próbáltam megemészteni, hogy a legjobb barátom lefeküdt egy "sztárral" és persze azt is, hogy Louis képes volt megcsalni Harryt. Gondolatmenetemből a nevemet kiabáló Louis szakított ki.
-El! El! Gyere gyorsan! -kiabálta Lou hisztérikusan, amivel engem is és Jimet is megijesztett.
-Mi a baj? -rohantam be a szobába Jimvel a nyomomban.
-Liam telefonált, hogy küld egy linket és azonnal nézzem meg és figyelmeztetett, hogy ne akadjak ki, de hát ezen nem lehet nem kiakadni. -nyomta a kezembe az eddig bámult készülékét.

Sziasztok Babáim!💜

Meg is hoztam a kövi részt.😁 Remélem tetszett nektek és bízom benne, hogy nem fogtok itt hagyni amiért ilyen "borzalmas" dolgok történtek és még fognak is Louisval és Harryvel.

Pussz. Edi😘

Lebuktatok (Szünetel)Where stories live. Discover now