Ναρκύσσα Μπλάκ

941 42 21
                                    

<< κύριε Μπλάκ ειναι κορίτσι >> ο Σύγκνους έτρεξε στην κρεβατοκάμαρα για να δεί την γυναίκα του και την 3 κόρη του. Δεν τον ένοιαζε που ήταν κορίτσι δεν τον εν διέφερε η συνέχιση του ονόματος Μπλακ άλλωστε για αυτό είχε φροντίσει ο αδελφός του που είχε ήδη 2 αγόρια .
<< Ηρθες να δείς την κόρη σου? >> τον ρώτησε με ενα πλάτη χαμόγελο στα χείλη η Ντρουέλα. Ο Σύγκνους πήρε το μωρο στην αγκαλιά του το φίλισε και με επισημότητα είπε <<το όνομά της θα ειναι Ναρκύσσα>>.
Την ίδια στιγμή μπήκαν στο δωμάτιο οι δυο μικρές αδελφές της Ναρκύσσας μαζί με το σπιτικό ξωτικό τους η Μπελάτριξ που ηταν η μεγαλύτερη ( 4 ετών) πηγε τρέχοντας στο κρεβάτι για να δει την μικρότερη αδελφή της ενω η Ανδρομέδα που ηταν μόλις 2 ετων πηγε μπουσουλοντας και τράβηξε με δύναμη το παντελόνι του πατέρα της για να κανει αισθητή την παρουσία της αυτος την σήκωσε στην αγκαλιά του και την έβαλε να καθήσει δίπλα στην μητέρα της και την μικρή αδελφή της.
Απο την πρώτη στιγμή φάνηκε πως η Μπελάτριξ είχε μεγάλη αδυναμία στην μικρή αδελφή της.  Την ανέλαβε απο μωρό δεν άφηνε την μητέρα της να ασχολείται παραπάνω απο οσο ηταν απαραίτητο μαζι της. Οταν έκλαιγε ήταν η πρώτη που έτρεχε στεκόταν δίπλα απο την κούνια και της τραγουδούσε ενα νανούρισμα ώσπου να την πάρει ο ύπνος .
Οταν ηρθε η ωρα η Μπελατριξ να φύγει για το Χόγκουαρτς η Ναρκύσσα ηταν 7 ετών. Εκλεγε με λυγμούς και παρακαλούσε την αδελφή της να μην φύγει.
<< σε παρακαλώ ... Μπέλα μην...  Φύγεις >> ελεγε ενω οι λυγμοί τράνταζαν το κορμί της η Μπελάτριξ κάθησε δίπλα της και την αγκάλιασε
<<Μην κλες Σίση* μου θα σου στέλνω συνέχεια γράμματα με την κουκουβάγια και θα μου στέλνεις και εσύ.  Θα δείς θα είναι σαν να είμαι εδώ >> της είπε γλυκά και η Ναρκύσσα την κοίταξε με την ελπίδα να καθρεφτίζεται στα πανέμορφα καστανά μάτια της. Η επόμενη μέρα ήταν πολυ δύσκολη και για τις 3 αδελφές μπορεί η Ανδρομέδα να μην ήταν τόσο δεμένη με την Μπελάτριξ όσο η Ναρκύσσα αλλά ήταν και αυτη στεναχωρημένη που έφευγε μακρυά τους δεν είχαν χωριστεί ποτέ τους και αυτό ηταν πολύ δύσκολο για όλες.
<<Να μας στέλνεις πολλά γράμματα Μπέλα και να είσαι σίγουρη πως όσο λείπεις θα προσέχω την Σίση σαν τα μάτια μου >> είπε η Ανδρομέδα στην Μπελάτριξ πριν η τελευταία μπεί στο τρένο για  Χόγκουαρτς . Η Ναρκύσσα που ήταν πιο διαχυτική έπεσε στην αγκαλιά της Μπελάτριξ και την έσφιξε τόσο δυνατά που η Μπελάτριξ διαμαρτυρήθηκε <<σιγά Σίση μου δεν θα φύγω και για έναν αιώνα τα Χριστούγεννα θα είμαι πίσω. Μην στεναχωριέσαι δεν μπορώ να φύγω και να νιώθω οτι σε αφήνω πίσω στεναχωρημένη πρέπει να είμαι συγκεντρωμένη στα μάθημα μου. Θα σου στείλω μία κουκουβάγια μόλις φτάσω για να σου πώ σε ποιόν κοιτώνα μπήκα. >> η Ναρκύσσα έπεσε απαρηγόρητη στην αγκαλιά της αδελφής της της Ανδρομέδα η οποια έδειχνε κάπως στεναχωρημένη αλλα οχι οσο η Ναρκύσσα
 
                       2 μέρες μετά

Χάρι Πότερ : Η αγάπη ενός θανατοφάγουΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα