✖11✖

1.5K 91 28
                                    

Lily's pov

'-En doe niks wat ik ook niet zou doen! Doeiiii' ze duwt Cole en Julia de deur uit. Dan loopt ze naar Cameron en geeft hem een highfive. Ik lach, wat ben ik trots op haar. Sirius kijkt verbaasd naar Olivia, net als James en Remus by the way.

' Wat hebben we zojuist gezien?' Vraagt Remus overdonderd. 'Jullie hebben zojuist gezien hoe Olivia een jongen heeft gedumpt.' Zeg ik met een grijns. Bij het woord Olivia draait Liv zich om. Ik grijns even naar haar, direct grijnst ze terug.

'En wie is die jongen?' Vraagt Sirius een beetje..... nou ja hij lijkt jaloers. 'Dat is Cameron Crown. Hij en Olivia zijn al vrienden sinds hun eerste dag op Beauxbatons.' Zeg ik terwijl ik grijnzend naar het tweetal kijk. Ik grijns veel vandaag.

Olivia's pov

Na Potions is het pauze. 'Cam, kom je bij ons aan de tafel van Griffindor zitten?' 'Is dat niet raar?' 'Nee joh, natuurlijk niet.  Je bent mijn vriend!' Cameron knikt en haakt zijn arm door de mijne. Samen huppelen we naar de Grote Zaal. We worden best wel aangestaard, maar I don't care.

Samen gaan we naar de tafel van Gryffindor. 'Heey jongens en Lils!' Zeg ik enthousiast. 'Sorry voor Cole, Liv.' Zegt James. 'Waarom sorry?' 'Nou hij ging vreemd-' Zegt hij een beetje vragend. 'Ach joh, ik was eerder.' De jongens knikken en draaien zich om.

Dan landt het kwartje en draaien ze terug. 'Wat?' Zeggen James, Remus en Lily in koor. Sirius zit maar een beetje stom te grijnzen. 'Dat ik eerst vreemd ging!' Zeg ik schouderophalend. 'Wanneer?' Vraagt James verbaasd. 'Ja  Livvie? Wanneer?' Zegt Cameron met een gemene grijns. 'Vanmorgen.' Ik probeer het nonchalant te zeggen. 'Vanmorgen?' 'Jaaa!' Cameron grijnst, 'Ik wist het!'

Ik kijk hem nu aan. 'Nu weet ik wel waarom je in Slytherin zit.' De jongens joelen een beetje. 'Je kan genoeg zeggen over Slytherin, maar er zitten wel knappe mensen in.' 'Als je nu praat over Bellatrix dan ben je echt een idioot!' Een moment lang staren Cam en ik Sirius aan. Dan schieten we in de lach. 'Nee zij niet!'

'Mensen van Gryffindor zijn ook knap! Toch Liv!' Ik grijns naar Cameron en grijnst ook naar mij.  'Oké als je wilt flirten moet je het gewoon zeggen hoor.' Kets ik nog steeds grijnzend terug. Sirius knarst met zijn tanden en de rest kijkt ons lachend aan. 'Mag het dan?' Ik knik en Sirius kijkt me dodelijk aan. 'Oké Dan!' Hij draait zich naar de jongen naast hem en zegt: 'heey Handsome!'

Volgens mij is het een zesde jaars. Hij loopt rood aan, staat op en loopt met een rood gezicht weg. Ik hou met moeite mijn lach in. Verbaasd draait Cameron zich naar mij. 'Deed ik wat verkeerd?' Ik schiet in de lach. 'Moet ik het begrip subtiliteit uitleggen?' Hij trekt een pruilip. 'Maar hij was zoooo knap!' Nu lig ik echt op de grond van het lachen. ' Cameron ik hou echt van je!' Weet ik eruit te krijgen en dan laat ik me weer vallen op de grond.

Als ik klaar ben kom ik omhoog, en iedereen kijkt me verbaasd aan.

' Cameron is gay!' Zeg ik om het duidelijk te maken.

'Ohww!' Zegt iedereen. Sirius kijkt een beetje beschaamd. Hij was toch nie- Ach joh het zal wel.

'Hij is ook wel knap!' Zegt Cameron grijnzend over een jongen die voor bij loopt. 'Serieus?! Je bent toch geen Gigolo ofzo?!' 'Een wat?' 'Een mannelijke hoer.' Zeg ik zachtjes. 'Nee, ik ben jou niet! Ik ga niet vreemd bij mijn vriendje, met een van mijn beste vrie-' Ik sla mijn hand voor Camerons mond.

Bij Lily en James komt het binnen, beide kijken ze van Sirius naar mij. 'Is-' 'Shhttt!' Onderbreek ik haar blozend.

'OH MY GAWD!!! JE BLOOST!' Ik zucht, 'Waarom waren wij ook al weer vrienden?' 'Omdat ik zo ontzettend knap ben en je voelt je tot mij aangetrokken.' 'Ik denk dat we je arrogantie hebben gevonden.' Verstoord kijkt hij op. 'Heeey!'

'Ik hou ook van jou!' Zeg ik liefjes. 'Oké wat heb ik gemist?' Vraagt Remus. 'Niks hoor!' Zeg ik lachend.

Er klinkt een kuch achter me. Ik draai me om. 'Oh heey Julia!' Zeg ik quasi-enthousiast. De hele zaal is stil. Het lijkt wel alsof ze allemaal mijn reactie willen weten. ' Ik wilde alleen even zeggen dat Cole erg goed was!' Zegt ze gemeen. 'Dat is fijn voor je! Maar als we dan toch even alles op tafel gooien. Twan Danvers, Slytherin, is het niet?' Julia wordt langzaam rood. 'Maar goed, ik wilde dus even zeggen dat hij ook erg goed was, ondanks dat hij nog een relatie had met jou!' Zeg ik kil. Direct trekt ze wit weg. 'Dus ik hoop dat je hebt genoten van Cole, want beter kan je ook niet krijgen.'

'Maar-' 'Stop maar, ik heb je genoeg gehoord voor vandaag! Bye!' Zeg ik lief. Dan draai ik me terug naar mijn vrienden. 'Wat?' Vraag ik als ze me met open mond aan kijken. 'Heb je-' 'Nee dat heeft ze niet!' Fluistert Cameron lachend. 'Ik slaap bij hem op de kamer. Ze hebben gezoend, maar meer niet.' 'Wist je dat ik dat was?' 'Nee, want je haar was blauw en groen, maar ik weet nu wel dat jij dat was.' Ik grijns naar Cameron.

'In ieder geval, Julia heeft haar lesje wel geleerd.' Zeg ik terwijl ik met een grijns maar de tafel van Slytherin kijk. Julia staart overdonderd naar haar bord. Het is bijna zielig.

Ik wend mijn blik weer af en kijk naar mijn vrienden, die mij grijnzend aan kijken. 'Het is bijna Halloween!' Verander ik het onderwerp. 'Ja! Laten we een feest geven in de Room of Requirement!' Zegt James enthousiast. Ik knik, 'Sowieso! Enne, alle afdelingen mogen komen, maar geen ruzie, anders wordt je eruit gezet.' Cameron kijkt me grijnzend aan. 'Je kan gewoon niet zonder me!' 'Nee, inderdaad.' Verbaasd kijkt hij me aan. 'Oké dat had ik niet verwacht!' Zegt hij overdonderd.

' Dat weten we Cammy!'

My famous Marauders storyحيث تعيش القصص. اكتشف الآن