✖37✖

940 47 8
                                    

(Dit is kinda een seksueel getinte scene. Als je het niet wilt lezen moet je het over slaan!)

Olivia pov

'We moeten hier mee stoppen!' Hijg ik terwijl ik me vast pak aan zijn kraag. 'Waarom zouden we stoppen als we er beide van genieten?' Zegt hij zwoel voordat hij weer kusjes in mijn nek begint te plaatsen. 'Ik hoorde wat je zei. het is er maar 1? Serieus?' Ik kijk in zijn grijze ogen. 'Het is toch zo?!' Langzaam tast hij met zijn handen mijn lichaam af. Mijn benen voelen als pudding en ik moet me aan hem vast grijpen. 'Siri-us..-' Kreun ik en direct draait hij me om. Hij doet de rits van mijn jurk omlaag en vervolgens sta ik alleen in mijn ondergoed. 'Dit is niet eerlijk, jij moet ook wat uit.' Hij grijnst en trekt zijn blouse en broek uit. Ook hij staat nu in zijn ondergoed.

Ik duw hem achterover en hij valt op bed. Ik ga boven op hem zitten terwijl ik naar voren buig en hem begin te zoenen. Binnen no time draait hij me om. 'Zeg dat je me wilt Olivia.' Zegt hij terwijl hij langzaam mijn bh uit trekt. Hij gaat met zijn tong langs mijn borsten en ik pak het dekbed vast. 'Zeg dat je me wilt en ik ga verder!' Ik haat het dat hij zoveel controle heeft. Hij begint te zuigen en ik hou een kreun in. 'Ik- ik wil je!' Kreun ik zachtjes. 'Wat zei je?' 'Sirius! Ga door! Ik wil je!' Zeg ik en ik duw zijn hoofd weer naar de mijne. We zoenen lang en terwijl we dat doen ga ik met mijn vingers over zijn sixpack naar de rand van zijn onderbroek. 'Wil je mij ook Siri?' Vraag ik liefjes. 

Hij gromt, en doet mijn slipje ook uit. Direct voel ik zijn vingers in me. Ik geef een klein gilletje en hij kijkt me grijnzend aan. Dan beweegt hij met zijn hoofd naar beneden. Hij gaat toch niet- Damn! Dit voelt goed!

Lily pov

Ik merk toevallig dat Liv en Sirius naar boven zijn gevlucht. Ik wil niet eens weten wat die twee gaan doen. Marlene kijkt om zich heen, waarschijnlijk is ze opzoek naar Sirius. 'Mar, wat is er?' Vragend kijk ik haar aan. 'Gaat je niks aan! En Mar is trouwens alleen voor mensen die ik mag.' Zegt ze boos. Ik zucht en sla mijn glas achterover. Dan loop ik naar de bar, waar Brent staat. Die vriend van Olivia. 'Hee.' Hij kijkt me even met een blik vol walging aan. 'Hee.' Zegt hij dan toch. 

'Dus, aangezien ik best dronken ben enzo! Zullen we een spelletje doen?' Vraag ik. Waar ben ik mee bezig?! 'Wat voor spelletjes?' Vraagt hij nieuwsgierig. 'Ik denk dat je dat wel weet!' Zeg ik terwijl ik over zijn kaak ga.

Zo zitten we 20 minuten later met een groep in de chill hoek, seven minutes in a heaven te spelen. Remy en Frey komen net uit de kast. Ze blozen een beetje. Aaaah schattig!!! Dan is het James beurt. 'Lily, speel!' 'Met wie?' Giechel ik dronken. Jaa, we zijn al heel wat glaasjes verder. James wil net antwoorden als iemand hem onderbreekt. 'Met mij!' Het is die Brent. Ik giechel even en pak zijn hand. 'Let's do this!' We lopen richting de deur. 

'Lily, volgens mij heb je teveel gedronken?' Zegt James gauw. 'Jij wilde dat ik speelde Jamesje!' Kets ik terug. 'Nou, dan speel ik!' Zeg ik voor ik Brent de kast in trek. Direct sluit de deur. Ik trek hem naar me toe en zoen hem vol op zijn mond. Hij vraagt toestemming die ik hem geef. 

Na een tijdje laten we elkaar los. '7 minuten is te kort.' Hijgt hij terwijl hij me zoent in mijn nek. 'We zijn niet voor niets in de Room of Requirement' Zeg ik terwijl ik hem weer omhoog trek. 'Wat wil je daarmee zeggen?' Vragend kijkt hij me aan. 'Dat we kunnen verdwijnen als we dat willen.' Hij grijnst en geeft me een zuigzoen, waardoor ik me tegen de deur aan laat vallen. 

Ze hebben dat buiten sowieso gehoord. 'Dus je wilt verdwijnen?' 'Met jou? Oh zeker wel!' Hij grijnst weer en zoent me. 'Spring!' Zegt hij er tussen door. Hij verplaatst ons naar de achterkant van de kast. Ik steun er met mijn rug tegen aan. Hij duwt me nog een keer extra tegen de muur en dan gaan we er door heen. Precies wanneer de deur open wordt gedaan. 

'Wow!' Hij kijkt achter zich. 'Ugh zoen me gewoon!' Zeg ik voor ik mijn lippen weer op die van hem druk. Oh Lily, waar ben je mee bezig?

James pov

'Met wie?' Giechelt ze, waarschijnlijk is ze echt heel dronken. Ik wil net antwoorden als ik onderbroken wordt. 'Met mij!' Ugh dat is die Brent. Lily zou hier nooit mee toestemmen. Ze giechelt weer en pakt zijn hand. 'Let's do this!' Ze staat op, wankelt een beetje en dan trekt ze hem naar de kast. Ik moet ingrijpen. 'Lily, volgens mij heb je te veel gedronken?' 'Jij wilde dat ik speelde Jamesje.' Mijn hart slaat een slag over bij haar bijnaam voor mij. 'Nou, dan speel ik!' Ze lult me er gewoon uit. Shit.

Ze rent de kast in en de deur sluit. Ze zou hem niet zoenen toch? Toch? 

Oké, ik moet vertrouwen hebben. Een bonk tegen de deur laat me opschrikken. 'Okay, James ik denk dat ze zoenen.' Zegt Freya voorzichtig. 'Hoe lang moeten ze nog?' Vraag ik half in paniek. 'Ze hebben nog 20 seconden.' Zegt Remus. Bij 10 seconden begint iedereen te tellen. Een jongen van Ravenklauw trekt de deur open.

Er is niemand.

Wacht wat? 'Room of Requirement...-' 'Ik hoop dat Lily verstandig is geweest.' Zegt Freya tegen Remus. 'Hoe bedoel je verstandig?' Vraag ik. Beide kijken ze me met een spijtige blik aan. 'Nee, dat zou ze niet doen!' Zeg ik terwijl ik opsta. 'James...-' Zucht Remus. 'Ik wil het niet horen Remus! Dat zou ze niet doen!' Zeg ik voordat ik me een weg baan door mensen richting de uitgang.

------------------------

Heey heey, 

The Hybrid staat online hoor! Ik hoop dat jullie een kijkje gaan nemen!

Xxx

My famous Marauders storyWhere stories live. Discover now