✖16✖

1.3K 79 6
                                    

Sirius' pov

Verbaasd kijk ik naar Olivia die emotieloos naar boven loopt. 'Wat is er met haar?' 'Ze is zo sinds Slughorn vroeg naar haar vader.' Lily kijkt verdrietig naar de trap. 'Ze praat nooit over haar vader.' 'Nou nu wel. Ze vertelde wat er met haar vader was gebeurd, en toen zei Slughorn dat het 'Fasinerend' was. Daarna klapte ze dicht.' 'Dat is echt zo zieli-' Er klinken hakken op de trap en direct draait de hele leerlingenkamer zich om.

Olivia loopt van de trap af. Haar haar is gekruld, haar gezicht is opgemaakt en ze heeft een zwart rokje aan met een blouse met de kleuren van Gryffindor. In haar ogen is geen enkele emotie af te lezen. 'Liv gaat het?' Vraagt Lily bezorgd. 'Waarom zou het niet gaan?' Zegt ze ongeïnteresseerd. 'Misschien omdat je net moest vertellen waarom je vader stierf?!' 'Oh dat!' Ik kijk haar verbouwereerd aan. 'Kan je aan de kant gaan? Ik moet naar de common room van Slytherin.' 'Liv..' Zeg ik nog steeds verbaasd. 'Wat is er?' 'Wat heb je gedaan?' Zegt Remus voor me. Hij kijkt haar bezorgd aan. 'Ik heb niks gedaan.' Dan loopt ze weg en laat ons verbouwereerd achter. 

'Remus, wat heeft ze gedaan?' 'Ik weet het niet, jongens. Ik weet het niet.' 

Olivia's pov

Ik voel niks en het is geweldig.  'Wachtwoord' Het is het schilderij dat leidt naar de common room van Slytherin. 'Mudblood' Zeg ik kil. Direct zwaait het schilderij open. Zelfverzekerd loop ik de common room in. 'Liv, wat doe jij hier?' Het is Andromeda. 'Ik ben opzoek naar Cameron en een plek om te slapen.' 'Hoe kan dat?' Ze klinkt bezorgd en het irriteert me. Verder voel ik niks. 'Niet zo bezorgd. Ik ben er gewoon uit gekickt.' Ze kijkt me even aan. Dan kijken haar ogen diep in de mijne. Emotieloos staar ik terug. 'Je hebt het toch niet uit gezet?!' 'Eigenlijk is dat precies wat ik gedaan heb.' Zeg ik terwijl ik haar aan kijk. 'Goed, maar ik ga nu. Ik heb dingen te doen!' Ik loop richting de jongensslaapzalen. 

'Wat doe jij hier?' Ik draai me weer om en daar staat Bellatrix. 'Ik ben opzoek naar Cameron.' Zeg ik. 'Oh oké. Tweede deur rechts!' Antwoordt ze rustig. 'Geen beledigingen of gescheld?' Ik zou bijna verbaasd zijn. 'Nee, ga nou maar!' 'Wat is het addertje?' 'Die is er niet!' Ik knik en loop richting Cameron. 

Ik loop zonder te kloppen naar binnen. 'Heey Cam!' Zeg ik terwijl ik op zijn bed ga liggen. 'Heey Livvie! Wat doe jij hier?' 'Kan ik hier blijven slapen? Ik ben uit de common room van Gryffindor gekickt.' 'Ohw gaat het wel goed?' 'Jah eigenlijk boeit het me niks.' Ik haal mijn schouders op. 

'Okeee' 'Dankje, ik ga nog even naar beneden.' Ik loop weer naar beneden. Daar aangekomen zie ik Bellatrix en haar vrienden. Ik loop grijnzend naar haar toe. 'Heey Bella!' 'Heey Olivia!' Ik loop naar haar toe en buig naar voren. 'Ik dacht , misschien kan ik een goed woordje voor je doen bij Rolph!' Fluister ik in haar oor. Ze begint te glunderen. 'Echt? Wil je dat doen?' 'Natuurlijk.' Ik geef haar een knipoog en loop richting de Lestrange broertjes. 

'Heey Alex, Rolph. Hoe gaat het?' 'Met ons gaat het goed hoor.' Het is Alex. 'Mooi! Kennen jullie Bella? Ik heb gehoord dat ze een mega crush op je heeft Rolph. Dus als je er werk van wilt maken. Doe dat dan!' 'Echt waar?!' 'Ja, ik zou je kans grijpen.. Oh en Alex, leuk je gezien te hebben.' Zeg ik er verleidelijk achter aan. Deze spelletjes zijn zo leuk.

Dan loop ik terug naar Bella. 'Geregeld!' Zeg ik grijnzend. 

Ik denk niet aan Sirius of al mijn andere vrienden. Ik voel niks meer voor ze. Net als dat ik niks voor deze mensen voel.

Nog geen 5 minuten later komen de Lestrange broertjes bij ons zitten. Alex slaat zijn arm om me heen. Het boeit me niks. Dit doe ik gewoon voor de spelletjes. Dat weet hij ook.

'Livvie, waarom zit je bij hun?' 'Waarom zou ik niet bij hun zitten, Cameron?' Zeg ik terwijl ik om kijk. Hij negeert me en gaat door met zeuren. 'Waarom zit je bij Lestrange? Je hebt Sirius!' 'Wie? Ohw je bedoelt Black. Wat is er met hem?' Vol ongeloof kijkt Cameron me aan. 'Sirius Black, de jongen met wie je bijna een relatie hebt?!' 'Ik geef niks om hem!' Zeg ik onverschillig. Bellatrix en de rest lachen. 'Wat is er met je gebeurd?' 'Ik ben altijd zo geweest, en als het je niet aanstaat ga je maar weg!' Ik kijk hem serieus aan. Hij zucht en loopt dan richting de uitgang van de leerlingenkamer. Zo, die zijn we ook weer kwijt.

'Zullen we True or Dare doen?' Vraagt Lucius lachend. Iedereen stemt in. Dan kijken ze verwachtingsvol naar mij. 'I don't care! Ik doe mee!' Zeg ik onverschillig. 'Fijn, ik begin! True or Dare Bella!' Zegt Lucius met een grijns. 'True!' 'Ben je nog maagd?' Haar gezicht wordt rood en ik begin te lachen. 'Ja dus!' Zeg ik grijnzend. 

'True or Dare, Olivia?' 'Dare natuurlijk.' 'Doe 7 Minutes in a Heaven met Brent!' Brent zit ook in de vriendengroep van Bella en ziet er zeker niet verkeerd uit. 'Prima,' 'Zoenen jullie, dan hoef je niet te drinken.' 'Ik zei prima! Kom Brent, wij gaan een leuke tijd beleven.' Ik pak zijn hand en trek hem de kast in. De deur gaat dicht en de tijd is gestart.

'Dus Brent, je kent de normale regels wel. Is het niet?' 'Tuurlijk, verwacht niet meer!' 'Dat was wat ik wilde horen!' Ik trek hem naar me toe en druk mijn lippen op die van hem. Hij gaat er direct in mee en drukt me tegen de zijkant van de kast. Zijn handen gaan over mijn rug en blijven liggen op mijn kont. 

Ik druk me meer tegen hem aan, terwijl we zoenen.

Na voor mijn gevoel veel te kort horen we de rest aftellen. '5, 4, 3, 2, 1' Brent en ik fatsoeneren ons haar. Dan stappen we de kast uit, en allebei hebben we een grote grijns.

-------------------------------------------

Heey heey,

Oké kijk ik heb dus nu streepjes omdat ik geen zin had om mijn tellie te pakken om emoties toe te voegen. I know I know dat was geen correcte zin, but I don't care. 

Dus ja, daarom heb ik nu een emotie vrij berichtje. Meestal kopieer ik het berichtje bij Going Back again, maar nu wijkt hij af. 

Ik wilde btw wel even zeggen dat Exchange online staat, en ik ben super trots. Oké er staat pas 1 deel online, maar dat maakt niet uit. 

Weet je wat ik net bedenk? Natuurlijk niet!

Ik ga het uitleggen. Er staan nog maar 2 delen van dit boek in de wacht, dus ik moet weer actief gaan schrijven. Volgens mij heb ik dit deel ook 2 weken geleden geschreven ofzo. Dus ik moet weer even zo'n inspiratie bom krijgen en dan komt het goed.

Ik heb verder niet echt iets mee gemaakt. Hoe zit het met jullie? Hebben jullie nog wat leuks mee gemaakt? 

Ohw ja ik ga binnenkort mijn haar weer verven... Wacht ik zet een foto eronder. Mijn haar is btw donker blond.

 Mijn haar is btw donker blond

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Waarschijnlijk wordt het dit!

Dus ja, dat was het!

Tot over 4 dagen!

Xxx Jonnaaaa

My famous Marauders storyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu