✖21✖

1.3K 79 14
                                    

Olivia's pov

Lachend staan West en ik op de dansvloer. Ineens komt er een langzaam nummer. Vanuit mijn ooghoek zie ik hoe Jennifer op ons af wil lopen, maar ik pak West gauw vast.

'Hoe vind je het in London?' Fluister ik in zijn oor. 'Het is wel leuk. Ga jij hier naar school?' Fluistert hij terug. 'Ja, naar Hogwarts. Je zou een keer langs moeten komen.' Na die woorden trekt er een rilling over zijn lichaam. 'Zou je dat willen?' 'Natuurlijk!' Zeg ik weer fluisterend voordat ik een kus op zijn wang druk.

'Jenn.' Mompelt hij. 'Ze ziet ons toch niet.' Zeg ik verleidelijk. Hij kijkt even of Jennifer naar ons kijkt en dan trekt hij me mee richting de gang. Onderweg zie ik Brent lachend zijn duim opsteken.

In de gang duwt hij me tegen de muur en zijn lippen vinden hun weg naar mijn nek. Direct moet ik me vastgrijpen aan zijn schouders. Na een tijdje komt hij grijnzend omhoog. Ik trek hem naar me toe en druk mijn lippen op die van hem.

We zoenen een tijdje. Hijgend laten we beide los. 'Wist je trouwens dat volgend jaar een paar mensen van Beauxbatons een uitwisseling hebben  met Hogwarts?' Fluistert hij lachend. 'Goed om te weten!' Fluister ik voordat ik mijn lippen weer op die van hem druk.

10 minuten later sta ik weer in de deuropening. Gauw fatsoeneer ik mijn haar, dan loop ik naar Brent.

'Was het leuk?' 'Zeker.' Zeg ik lachend. 'Je bent echt ongelofelijk.' 'Weet ik!' Brent schudt zijn hoofd. 'Die Jennifer kwam naar me toe om te vragen of ik wist waar West was.' Gaat hij lachend verder. 'Wat heb je gezegd?' 'Dat ik het niet wist. Ze vroeg ook nog naar jou. Ik zei dat je voor het laatst bij Bellatrix stond.' Grijnzend kijk ik hem aan. 'Bedankt.' 'Ik ben gewoon degene die jou altijd saved.' 'Ja inderdaad.' 'Wat zei je?' 'Inderdaad!' Lachend geeft hij  me een knuffel. 'Weet ik.' Fluistert hij in mijn oor, waardoor ik nog meer begin te grijnzen. Ik laat hem los en trek hem naar de dansvloer. Onderweg komen we Lucius, Cissy, Bella en de Lestrange broertjes tegen, die we ook gelijk mee trekken. 

We dansen een tijdje terwijl we met zijn alle lachen. West en Kevin, die aan de andere kant van de kamer staan kijken ons ook lachend aan. Alex beweegt een beetje naar me toe en ik ga erin mee. 'Weet je?' Zeg ik lachend. 'Wat?' Reageert hij droog. 'Dansen in deze jurk werkt niet.' Terwijl ik het zeg stap ik op de jurk en ga bijna op mijn bek. 

'Kut!' Alex lacht en vangt me op. 'Ik ga denk ik een andere jurk aantrekken.' Zeg ik lachend terwijl ik weer bijna struikel. 'Moet ik meelopen?' Vraagt hij lachend. 'Ja graag.' We sluipen samen richting de trap en lopen naar boven.

Waarom sluipen? Nou mijn moeder zou me vermoorden op het punt dat ze dit zou zien. 

Ik draai me nog een keer om en zie Kevin grijnzen en Sirius en West verward naar ons kijken. Ik grijns nog eens naar hen en loop dan verder. Als we op mijn slaapkamer zijn duik ik gelijk de kast in. Als ik klaar ben loop ik terug. Ik heb nu een schattig zwart jurkje aan en het belangrijkste ik kan me makkelijker bewegen.

 Ik heb nu een schattig zwart jurkje aan en het belangrijkste ik kan me makkelijker bewegen

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

(Alleen met spagetti bandjes)

'Fantastisch!' Zegt Alex lachend voordat hij me weer mee naar beneden trekt. 

Als we beneden zijn lopen we gauw naar ons groepje. 'Andere jurk?' Vraagt Bella lachend. 'Jaa, ik kon me niet bewegen in die andere.' Zeg ik ook lachend. 'Hij is leuk.' 'Weet ik.' Zeg ik waarna Bella en ik in lachen uitbarsten. 'Is het nog gelukt met die.. West?' 'Zeker! Hij zoent goed!' Geef ik antwoordt op Cissy's vraag.  Lachend schud ze haar hoofd. 'En?' 'Ik ben erachter dat Beauxbatons volgend jaar op een uitwisseling naar Hogwarts gaat. En raad eens wie zijn uitgeloot?' 'West?' 'Nee, maar zijn vriendin wel.' Zeg ik met een sluwe grijns. 'Hoe lang duurt die uitwisseling?' 'Een paar maanden volgens mij.' 

Ik zie dat Jennifer naar me kijkt. Dan kijkt ze naar West en haar blik vergroot. 'Van wie is die zuigzoen?!' Roept ze boos. 'Van jou schatje.' Sust hij haar voorzichtig. 'Nee hoor die van mij zijn mooier.' Zegt ze nog steeds boos. 'Hoe weet je dat nou weer?' 'Dat weet ik gewoon.' 'Schatje, van wie zou hij anders moeten zijn?'

Oh shit ze kan me nu niet zien

Nee dat kan echt niet!

'Wedden dat hij van haa-' Ze wijst naar mij, maar haar blik wordt vragend. 'Ze stond er net nog! 2 seconden geleden nog!' Ze kijkt me nog steeds recht aan. What the hell gebeurd er? Ik stap langzaam achteruit. Ook Brent, Alex en Bella kijken geschokt naar de plek waar ik sta. Wat is er aan de hand?

Je bent onzichtbaar idioot!

Fijn dat mijn geweten zich weer meng- Onzichtbaar?! Hoe?!

Je bent een heel bijzondere heks. Uit een heel bijzondere familie!

Hoe kunnen mijn gedachte meer weten dan ik? 

Weet ik veel! Ik ben jou!

 Fijn! Ik doe nog een stap naar achteren en knal daardoor tegen Brent aan. Hij schrikt even, maar heeft al gauw door wat er aan de hand is. Ik pak zijn arm zachtjes als teken dat ik het ben en hij lijkt het te begrijpen.

Dan duw ik hem aan de kant en ren langs hem heen richting de gang, Daar aangekomen storm ik direct de trap op naar mijn kamer. Daar aangekomen blijf ik staan. Wat nu?

Je moet gewoon weer zichtbaar willen worden.

Ik snap nog steeds niet hoe mijn gedachte meer weten. De deur gaat open en Brent stapt de kamer in. Ik denk aan dat ik zichtbaar ben. Dan verschijn ik weer. 'Holy-' 'Shit!' Maak ik zijn zin af. 'Wat gebeurde er?' 'Ik weet het niet! Ik bedacht gewoon dat Jennifer me nu echt niet kon zien, en toen was ik plotseling weg.' 'Je moet hiermee naar Dumbledore zegt Brent bezorgt. 'Dat ga ik zeker doen, maar voor nu: Vang me op!' Zeg ik voordat ik flauw val.

-----------------------------------

Heey heey,

DIT IS SERIEUS!

Ik heb op dit moment nogal wat heftige dingen in mijn leven. Dus soms zal ik wat later zijn met updaten. Misschien leg ik het nog een keer uit, maar nu wil nu gewoon even de juiste mensen steunen. Ik ben niet helemaal weg, maar update gewoon even wat minder...

Sorry....

Xxx Jonna

My famous Marauders storyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu