Prolog.

4.4K 138 19
                                    

Iz njenih plavih očiju sijevala je mržnja, dok je on bio skoncentrisan na cestu ispred i nije joj posvećivao nimalo njegove pažnje. Činjenica da je Rose bila prilično ravnodušna prema njemu u nekim trenucima, izjedala ga je iznutra i užasno mu remetila psihički mir. Pokvarila mu je sve planove. Više nije bio raspoložen da je provocira, nije bio raspoložen čak ni da priča, ali je bio preponosan da bi okrenuo auto i vratio ju tamo odakle pripada. Ona nije prestajala razmišljati o tome šta je iduće što je čeka. Znala je samo jedno, a to je da će se Liam jednoga dana pokajati zbog sve nepravde koju joj je nanio.

"Znaš šta? Kada budeš bespomoćan, patetičan, sam i kad te niko ne bude htio, požalićeš za svaku ružnu riječ koja je izašla iz tih tvojih bijednih usta, a da je bila upućena meni." Prosiktala je.

A on? Znao je da ju je povrijedio. Ona nije znala da je povrijedila njega, ali ni on ni ona nisu znali da te povrijediti može samo osoba do koje ti je stalo ; ostali ne mogu.

Nakon nekog vremena, dolazimo do zaključka... Rose je još jednom bila je upravu. Zaista je požalio, ali desilo se nešto neočekivano, požalila je i ona.

Zašto i što ju je dovelo do toga, saznajte čitajući Rose .



RoseWhere stories live. Discover now