Capitolul II - Un Inceput cu Belele

347 27 4
                                    

Cred ca mor!!! Stau de mai bine de 2 ore in masina, neclintit uitandu-ma pe geam, cufundat in gandurile mele care sunt ceva gen: "Oare cum o sa fie?, Oare o sa-mi fac prieteni?, Sper doar ca lumea sa ma perceapa altfel decat cum au fost cei de langa care am plecat...."

Insa, sirul gandurilor mele se opreste cand ii suna telefonul mamei, aceasta speriindu-se, ceea ce inseamna ca si ea era ganditoare, lucru care ma nelinisteste mai mult din cauza ca era la volan si riscam sa aparem la stirile de la ora 5.

- Alo, ce e? S-a intamplat ceva? raspunde mama oarecum surprinsa de apel.

Nu am auzit ce a raspuns persoana de la celalalt fir, insa dupa aceea mama a inchis telefonul si a oprit masina

- Matusa ta Jane a uitat cheile de la apartamentul in care o sa stam acasa la ea, nu trebuia sa ma bazaz pe ea, doar stiam cat de "dusa" poate fi uneori. A spus ca se intoarce acasa si ca va trebui sa o asteptam cam inca o ora.

- Nu pot sa cred! De o saptamana astept momentu asta, iar ea acum se gaseste sa uite tocmai cheia de la usa! raspund eu foarte enervat, insa nearatand asta complet.

- Ce ar fi daca am merge prin oras, sa inspectam noul teren de lupta. Spune mama, ridicand o spranceana, incercand sa arate convingatoare, insa din opinia mea arata penibil. Inca se mai crede o adolescenta de 19 ani, ceea ce uneori ma inveseleste, dar alteori ma face sa intru cu totu' in pamant de rusine. Cred ca fiecare dintre noi are un parinte mai nebun, sper ca si eu sa o mostenesc si sa am aceea sclipire de adolestent si dupa 30 - 40 de ani, ca sa le pot da teroare ploziilor mei.

- OK, dar sper ca nu o sa-mi stic reputatia pe care inca nu o am iesind cu mama in oras. Ii raspund eu, parand ca o piti.

Dupa vreo 15 minute de plimbat pe toate stazile, am decis sa ne oprim la un pub, unde sa bem un suc. Idee care nu prea ma inveselea, deoarece nu eram asa familiarizat cu aceste locuri.

Dupa alte inca 5 minute in care ma prefaceam ca ma intereseaza ce tot povestea mama, atentia mi-o atrage o fata care s-a asezat la masa de alaturi, aceasta fiind super buna, nu buna - sexy, ci buna - ce as pacatuii eu cu tine, aceasta incepand sa se holbeze la mine.

"Doamne, te roooog, nu, mint! Te implooor fa-o pe mama sa o scape pisarea, asa dintr-o data inexplicabil, atata cer."

Din acel moment cred ca am devenit evlavios, pentru ca nu a mai durat mai mult de 2 minute ca mama sa se ridice si sa se duca la baie. S-ar putea sa se fi intamplat asta din cauza ca mama e obsedata de cafea, comandand 3 cafele, dar vreau sa cred ca a fost din cauza rugaciunii.

Imediat dupa ce a plecat mama, Sluty (curvulita) a inceput sa-si tuguiasca buzele cat mai senzual, facandu-ma sa nu ma uit in alta parte. Deoareca pana acu' 2 secunde nimeni nu se mai dadu-se vreodata la mine, n-am stiut cum sa reactionez, asa ca i-am facut si eu la fel, facand-o sa se innece cu sucu'.

Dupa ce era aproape sa moara, se ridica de la masa si vine la mine, aplecandu-se, decolteul ei de curvulita fiind in fata ochisorilor mei care aproape incepeau sa lacrimeze din cauza frumusetii acelor pepenei.

- Ai vrea sa vii pana la baie? ma intreaba sorbind cu paiul din sucul meu.

- Pai nu ma scapa!

*Da stiu.....cred ca in clipa aia eram prea hipnotizat de frumusetea ei, dar mai ales tumburucilor ei.

- Nu pot sa cred ca ma refuzi, nimeni nu mai m-a refuzat vreodata. Esti cumva impotent sau gay, ca sa stiu sa nu ma supar.

- Ce?? NU!!! Am incercat si eu sa fac o gluma, dar cred ca nu prea mi-a iesit.

*Penibila scuza, dar mai bine decat nimic.

- Ce bine, deci, uite cum facem: eu ma duc la baie, iar dupa vii si tu, dar nu inainte sa se reintoarca maica-ta la masa.

L.o.L. (Lots of Lunatics)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt