Capitolul V - Un Prieten Neasteptat

252 24 2
                                    

- Hmm, nu stiu ce sa zis despre acest Johnny, ai grija cu el... am senzatia ca ascunde ceva. Deduce mama dupa ce i-am povestit tot ce se intamplase ieri.

- Da mama da, stiu si eu sa-mi port singur de grija, dar sper ca dupa tot ce ti-am povestit tot ai sa ma lasi la petrecerea lui, nu ?

- Sa spunem ca poate, depinde de cum ai sa te comporti.....

- Sa inteleg ca da, ai sa ma lasi. Acum pe bune, doar stii ca sunt cel mai cuminte baiat de 17 ani pe care il cunosti. Ii raspund, incercand sa fiu dragalas, mamos, dar si inocent, ceea ce daca stau sa ma gandesc chiar ma reprezinta, dar am sa incerc eu sa scap de aceste "calitati" cat de repede posibil.

Dupa asa-zisul acord, imi termin de mancat omleta, urmand ca apoi sa plec de acasa spre scoala. Liceul nu e asa de departe, deci pot sa merg destul de lejer, incercand sa analizez cat mai multe persoane pe care le intalnesc pe drum. Mda.... aproape nimic interesant, doar faptu ca era sa mor de inima, din cauza ca m-a alergat un caine cam vreo 4 minute. Ajuns in fata portii o vad pe Megan care vorbeste la telefon, sau mai bine zis vorbea deoarece cand m-am apropiat de ea, aceasta a inchis.

- Hey, ce faci tu ? intreb intr-un mod foarte simpatic.

- Hey, bine fac, tocmai ce am ajuns. imi raspunde in timp ce ma pupa pe obraz.

* Megan imi place foarte mult, aaaaa..... imi place in sensu' de amica. Acum pe bune, cum sa nu iti placa: e frumoasa, e draguta cu lumea, e sociabila si are alte multe calitati, dar totusi ceva imi ascunde, si am sa aflu eu cu orice pret.

Am intrat in clasa, unde ziceai ca e apocalipsa, o harmalaie: intr-o parte erau "bad boys", cei de care speram sa nu fiu atintit. Dar totusi se pare ca sunt putin mai diferiti decat cei de la fosta mea scoala, adica tot se bat, injura si tot tacamu', dar astia macar se chinuiau sa vina la scoala, sau poate si lor le e frica de celebra mustrare a "domnisoarei" Estera, cine stie ? In alta parte erau "veveritele", asa imi place mie sa le zic. Este acel grup de fete ca in orice alta clasa, cele care vorbesc doar de moda si "bunaciuni", din care nu fac parte, deocamdata.... daca stiti ce zic. Dar ca in orice alta "haita" trebuie sa existe un lider, iar aici acel lider este Jessica, o super buna "pasa", inalta, slaba, dar nu foarte slaba, blonda si cu ochii verzi, ca de pisica, care te face sa salivezi, nu ca eu as fi patit asta, niciodata... Numai ca visurile perverse cu ea imi sunt distruse din cauza ca acesteia ii place de Ryan, oare de ce ma mira... tuturor fetelor le place de el, pana si cele care au iubiti, acestea doar resemnandu-se. Daca Jessica zici ca e scoasa din revistele Playboy, Ryan zici ca e din cele pentru super-modele de lenjerie pentru barbati: inalt, saten, cu ochii albastri si cel mai important cu muschi care se vad prin haine. Insa, cum se intampla mereu acest fel de persoana este de fel foarte indiferent sau mai bine zis singuratic, Ryan fiind retras chiar si atunci cand fetele sunt aproape calare pe el, aici vorbind chiar si de Jessica, pentru care as sta si in limba.

- Hey, de ce esti asa ganditor ? intreaba Megan vazand ca stau prea linistit in banca.

- Aaa, din reflex, uneori ma afund in ganduri care mai de care ciudata. L-ai vazut pe Johnny, ca se pare ca nu e in clasa ?

- Nu... cred ca ciuleste iar, si-a facut un obicei din asta.

* Intra in actiune Kyle, uraaaa !!!!

- Pari cam suparata, ti s-a intamplat ceva ?

- Acum nu, doar mai demult, insa incerc sa uit. Asa ca nu te supara, dar nu pot sa-ti povestesc...

Insa discutia intre mine si Megan a fost intrerupta de sunetul clopotetului, care anunta inceputul orei de fizica. Deobicei mie imi place fizica, dar de data aceasta nu am puput fi atent la nimic ce avea legatura cu fizica deoarece gandu meu statea la alte subiecte mai interesante, cum ar fi: eu salvand-o pe Jessica in timp ce cadea de la etaj, aceasta sarutandu-ma foarte pasional.

L.o.L. (Lots of Lunatics)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum