Capitolul III - Prieteni sau Dusmani ?

323 24 2
                                    

Pfff.....cred ca am sa ma omor ! M-am mutat deja de 4 zile, insa nu am mai iesit din casa de cand cu faza Sluty, noroc ca maine reincepe scoala si am sa-mi pun in sfarsit planu' in aplicare: un nou loc, o noua personalitate !

M-am pregatit de cu seara, m-am aranjat, mi-am ales hainele si m-am gandit la o introdurece, fiind surprins de faptu ca este prima oara cand chiar am senzatia ca totul o sa fie bine si ca am sa ma adaptez noii situatii, insa din cauza stresului si a emotilor nu prea am dormit, defapt nu am dormit chiar deloc, gandindu-ma la ce va fi maine...

DIMINEATA URMATOATE ... 

M-am trezit cu vreo 3 ore inainte sa "actiune" ca sa fiu sigur ca totul va si percect sau cel putin aproape perfect, intrucat sa incep totul cu dreptul. Cand am coborat la parter, am gasit-o pe mama destul de emotionata deoarece si pentru ea era ceva nou, aceasta pregatindu-se pentru noul ei serviciu.

- Pregatita ? o intreb eu cu un zambet plin de incredere.

- Nu putem sa amanam cu inca vreo, nu stiu....o luna ?

- Mama ! parca tu erai cea dezinvolta care se integra oriunde fara cea mai mica dificultate

- Da, dar .....

- Fara niciun dar, o sa iesit amandoi pe usa aceea, o sa ajungem un locul stabilit si o sa ne continuam viata ca si cum suntem de aici de intreaga viata, o intrerup eu cu un discurs motivational ca si cum eu as fi parintele, nu ea.

- Ce m-as face eu fara tine Kyle, esti salvatorul meu, tu imi luminezi ziua si tu esti persoana pentru care ma pot gandi la ziua de maine zambind. imi raspunde aceasta cu lacrimi in ochi, facandu-ma sa ma emotionez si mai tare decat eram inainte, desi incercam sa ascund asta.

Dupa aproape 5 minute de mers cu masina ajungem la liceul unde am fost inscris, eu ramanand fara cuvinte din cauza marimii si frumusetii acestuia.

- Pana aici ai platit domnule. Imi spune mama incercand sa detensioneze atmosfera.

- Aaaa... da.Iii raspund fara ca macar sa fiu atent la ce incerca sa-mi zica.

Ies din masina, nu ca inainte sa ma imbratiseze mama sperand ca asta ma va ajuta, insa mai mult imi dadea emotii, dar na... ce as fi putut sa-i zic ?

"Se pare ca am aparut cu intarziere", imi zic singur in gand, cand vad ca pe hol nu e nici macar o singura persoana, moment prielnic pentru a ma gandii cum sa-mi fac intrarea in timp ce merg spre clasa: Deoarece am intarziat, exact ca o vedeta am sa fiu deja in centru' atentiei, am sa intru in clasa mergand ca un model, am sa ma asez in ultima banca si am sa stau indiferent pana cand cineva isi va calca pe orgoliu sau timiditate si o sa ma intrebe ceva.

*Scenarist ar trebuii sa ma fac, pacat ca nu va merge cum am planuit...

- Bine ati revenit la scoala, cop.... nu termina sa spus propozia doamna diriginta din cauza ca un idiot, retardat mintal da peste ea cu usa, oare cine o fi ala ?

"Pe bune ?!?!?! Karma idioata, putea sa merga mai rau de atat ?" imi spun in gand in timp ce o ajut pe doarma Estera sa se ridice de pe parcetu murdar si rece, pe fundalul rasetelor isterice din clasa.

- Scuzati-ma, n-am vrut sa fac asta, doar ca nu trebuia sa stati langa usa, oricine ar fi putut sa dea peste dumneavoastra, imi caut eu scuze fara a-mi da seama ca defapt am infuriat-o mai rau, dandu-i umilinta in fata propriei clase.

* Na ! Asta iti trebuie crizata dreacu, asta i-as fi zis daca as fi stiut atunci cum se va purta. Acum mi-am dat seama ca defapt karma nu e asa rea, cred ???

- Treci imediat in banca, domnule.....stai asa tu esti baiatu cel nou, nu ? imi urla la ureche, avand senzatia ca-i va plesni o vena.

- Da doamna....

L.o.L. (Lots of Lunatics)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum