Capitolul IV - Pretext

262 23 2
                                    

Yeeey !!!! am terminat prima zi de scoala din noul an. A fost una foarte epuizanta mai ales din cauza Esterei, care ar trebuii sa-mi multumeasca pentru faptu' ca doar am dat cu usa peste ea, nu si cu masina, ceea ce m-ar fi bucurat extrem. Pe langa acesta persoana nesemnificativa care de acum incolo o sa-mi faca viata cu adevarat iad, am cunoscut si cateva persoane care ar putea sa-mi devina prieteni, inveselindu-mi zilele la acest liceu. Insa sunt si cateva lucruri care nu-mi dau pace, de exemplu: ce s-a intamplat anul trecut cu Megan si care e legatura dintre ea si Johnny, posibil sunt impreuna, dar nu sunt sigur. Pana la urma am sa aflu eu, deoarece sunt o fire curioasa. Si da, stiu "curiozitatea a omorat pisica", dar macar a murit impacata, nu ?!

- Ce tot faci mai in baie de 5 minute ? Ma faci sa ma gandesc la perversitati. ma intreaba Johnny in timp ce rade.

- Gata mai, gata, am vrut sa-mi revin si eu. Stii cat de greu e sa te muti in alta parte unde nu cunosti pe nimeni ? incerc eu sa schimb subiectu' pentru a nu-si da seama ca vorbesc singur, scuze... adica cu voi.

- Aaaa, nu, n-am stiu ca ai nevoie de timp singur, dar deja Josh cu Rebecca au ajuns la locul stabilit si nu prea le place sa astepte.

- Astia cine mai sunt ? am crezut ca merge si Megan cu noi, ca pareai destul de apropriat de ea ? stecor eu "subtil" intrebarea pentru a afla ce legatura este intre ei.

- Ce ?!?! intre mine si Megan nu e nimic, suntem doar prieteni din copilarie, atat. Iar de venit nu vine deoarece ea nu prea iese in oras si mai avea si treaba.  Si in plus eu am prietena, pe Rebecca, pe care nu ai sa o mai cunosti daca mai stam mult aici.

* Numai mie mi s-a parut ca s-a cam atacat singur cand  a venit vorba de Megan ? Sau e doar in imaginatia mea aberanta.....

- Ok, sunt gata, hai sa mergem, dar sper ca nu e mult de mers ca n-am chef sa ma plimb astazi.

Chiar cand am iesit din incinta liceului, o vad pe Megan care statea singura pe o banca mai retrasa, facandu-ne cu mana, insa doar eu am vazut nu si Johnny care si-a continuat drumul.

- Hey, ce faci aici singura ? o intreb in timp ce ma apropii de ea.

- O astept de domna, scuze domnisoara Estera deoarece vrea sa-mi spuna ceva, dar voi unde va duceti ?

- Stai asa ! nu ti-a zis Johnny ca mergem in oras ? intreb surprins.

- Aaa, ba da.... scuze am uitat, uneori sunt cam aeriana. Mi-ar face mare placere sa ies cu voi in oras, dar m-a chemat mama acasa sa o ajut, raspunde Megan putin tematoare.

- Kyle !!!!! ne intrerupe o voce, aceasta fiind a lui Johnny.

- Scuze, dar trebuie sa plec, pana nu vine aici si ma i-a cu forta.

* Mintea mea de mini detectiv tocilar a depistat ceva. Parca Johnny a zis ca lui Megan nu-i place sa iasa in oras, iar ea mi-a zis ca i-ar fi facut mare placere, plus cand ne-a facut cu mana sunt mult mai sigur ca Johnny a vazut, insa el a dorit sa o ignore, de ce ?! Iar eu care am crezut ca sunt prea complicat....

- Esti mai rau ca o femeie, haide odata, ca imi suna telefonul intruna.

* Am vrut sa-l intreb de faza cu Megan, insa m-am gandit mai bine si daca faceam asta riscam sa-l supar sau mai rau, asa ca am omis subiectu, desi ma rodea pe dinauntru.

- Bai, dar stiu ca v-a luat destul de mult pana ati aparut, am crezut ca nu mai ajungeti. Spune Josh in clipa in care ne apropiem de ei.

- Acu' ne iertati si voi, am intampinat un mic "obstacol". raspunde Johnny in timp ce o saruta pe Rebecca, care dupa parerea mea arata ca o curva de lux. Acel gen de curva care n-o face cu prezervativ, pentru ca o irita.

L.o.L. (Lots of Lunatics)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum