Capitolul IX - Secret ? Ce Secret ?! (mini-capitol)

155 16 12
                                    

- Oh ... frumosul si inteligentul si amabilul meu, John, ce ar fi viata mea, daca tu nu ai fi in ea ? se adreseaza cu ochii plini de mister.

- Anne-Marie, te rog, nu mai spun nimic, doar saruta-ma, saruta-ma asa cum nu ai mai facut-o niciodata ! spune suav printul, in timp ce o atinge pe tanara contesa pe pielea delicata si alba ca luna, dandu-i incet rochia in jos ...

- De ajuns domnule ! te rog treci in banca ta, pana nu dai in pornografie infantila si va trebui sa-ti scad nota la purtare. zica Estera la mine, ingrosiindu-se vena de la gat.

- Dar, dar domnisioara diriginta, ati spus sa compunem o poveste romantica. ii spun, ferindu-ma de privirea ei cu ajutorul colii din mana.

- Nici sa nu te aud, generatia asta nu mai stie ce e ala romantism, in schimb toata lumea stie de sex. Sex peste tot, o sa ajungem sa facem ore despre asta chiar si aici, intr-o scoala, in care ar trebui antrenate valorile oamenilor ...

- O sa facem si practica ? o intrerupe pe diriga Josh, care dormise toata ora, trezindu-se in momentu in care a auzit cuvantul "sex". Daca da, unde ma inscriu ?

- Sa-ti fie rusine ! Inca un punct scazut, domnule Josh, bravo, continua tot asa. il cearta Estera pe fundalul rasetelor din clasa.

Se aude sunetul mult asteptat inca de la inceputul orei, clopotelul, cel care ne reda sansa sa credem ca scoala nu e chiar atat de nadpa pe cat pare.

Trebuie sa o gasesc pe Megan, de cand am fost la spital nu mai stiu nimic de ea, se compoarta diferit, ciudat, acum ca a venit vorba, se mai poarta cineva ciudat de la un timp, Ryan, la inceput parea cu nasu' pe sus, iar acum vine dupa mine oriunde m-as duce, de parca ar fi hipnotivat. Gata, m-am saturat ! nu mai vreau secrete, am sa-i gasesc pe amandoi si o sa le pun cateva intrabari.

Ryan (Point of View)

Azi e ziua cea mare, azi e ziua in care imi dau arama pe fata in final. Trebuie sa-i spun ca sunt gay, trebuie, deoarece daca nu o fac, voi murii incet in interior stiind ca as fi avut o mica sansa ca el sa fi simtit acelasi lucru pentru mine, iar eu sa o fi irosit din cauza fricii de a fi respins. "Traiesti o singura data", asta trebuie sa fie motto-ul meu, asa ca, am sa-mi asum toate riscurile si o sa ma confesez in fata lui, iar daca nu simte la fel, macar as vrea sa ramanem prieteni ...

Acum sper doar sa-l gasesc prin tot liceul asta imens, pana nu imi dispare increderea si adrenalina din mine ...

Megan (Point of View)

Cat am asteptat ziua asta, ziua in care pot merge pe holurile liceului fara a fi barfita pe la colturi liceului, stiind ca intr-un loc anume ma asteapta baiatlu perfect, care ma iubeste neconditionat si care ma face sa ma simt cea mai frumoasa din lume. Pana si teribilul eveniment care mi-a marcat viata acum a disparut, ba chiar ne-a unit mai tare, distanta facuta intre noi ne-a facut sa ne dorim mai mult. Singuru lucru de care imi pare rau, este acela ca nu am terminat ceea ce incepusem acum 2 zile, m-am oprit si l-am facut pe Johnny sa se simta ciudat, cred ca l-am facut sa se creada drept unu din acei monstrii. Acum singuru lucru ce vreau sa fac este sa-l vad si sa-l sarut si sa-i spun cat de mult il iubesc ...

Uite-l, cum sta rezemat de dulap, in geaca de piele care ii sta perfect, aratand mai splendid ca niciodata. Vreau sa ma duc la el, si sa-i sar in brate.

L.o.L. (Lots of Lunatics)Where stories live. Discover now