Capitolul VII - Cautarea...

231 22 11
                                    

In primul rand as vrea sa-i multumesc lui EllaAdda pentru faptul ca m-a ajutat cu aceasta poveste si mai ales pentru faptul ca datorita ei m-am apucat sa scriu. Iar in al doilea rand vreau sa va multumesc voua, celor care imi cititi povestea pentru faptul ca datorita voua am realizat ca scrisul imi poate aduce foarte multe satisfaceri sufletesti.  P.S. ma refer si la cititorii care doar citesc, fara a-mi da vot sau vreun comentariu.  :))

_____________________________________________________________________________

 Vineri !!! in sfarsit vine weekend-ul, mai am doar o zi de scoala si dupa gata, gata cu stresul, cel putin inca 2 zile, dupa iar incepe calvaru', dar na, trebue sa te multumesti cu ce ai, nu ?

De cand cu petrecerea lui Johnny, lucrurile s-au schimbat destul de tare la scoala, cat si intre noi. In urma "sarutului" dintre Rebecca si Josh care s-a terminat cu voma, Rebecca a devenit batjocura tuturor celor din liceu, mai mult ca sigur s-a aflat despre accident din cauza Jessicai care din cate se pare nu mai e prietena deloc cu aceasta de cand ia dat o palma si a facut-o curva in fata noastra. Daca stau bine sa ma gandesc oare ce o fi fost in capul lui Johnny atunci cand a sarutat-o atat de pasional, nu l-am auzit niciodata sa vorbeasca despre Jessica sau oare se gandea la altcineva ? cine stie ? Sa revenim... un alt lucru ce s-a intamplat in urma petrecerii este ca eu nu mai vorbesc deloc cu Ryan, revenind iar la statutut lui de persoana inchisa, chiar cand incepeam sa-l plac... Hey, stiu la ce va ganditi !!! ma refeream ca incepea sa-mi placa de el ca om, ca personalitate, nu in alt mod, potoliti-va dreacu. Am senzatia ca ma evita, oare am facut ceva de l-a suparat sau o fi din cauza sarutului dintre noi ? In momentu' de fata mi se pare foarte ciudat tipu': acum imi zice ca langa mine se simte in largul lui, iar in urmatoarea secunda ma evita si chiar destul de evident, adica cand ma duc inspre el, pur si simplu pleaca, de parca as avea raie sau ceva de genu'. In fine, daca el nu mai vrea sa vorbeasca cu mine asta e, e problema lui, in acest moment ma intereseaza mai mult dispatitia lui Megan, nu am mai vazut-o de cand am ajuns acasa la Johnny, am sunat-o de cateva ori urmatoare zi, dar nu-mi raspundea niciodata. Oare ce s-a intamplat acolo de a facut-o sa plece in graba ? Trebuie sa aflu neaparat, ma ingrijoreaza absenta ei, nici l-a scoala nu a mai venit, iar cand m-am dus la ea acasa, mama ei mi-a zis ca se simte rau si ca nu va mai putea venii intreaga saptamana. M-ai mult ca sigur maica-sa a mintit, sigur s-a intamplat ceva acolo, iar ca sa aflu va trebui sa vorbesc de urgenta cu Johnny.

Vineri, o zi destul de usoara in ceea ce priveste orele, cred ca si profesorilor le este lene sa mai vina vineri la scoala. In fine, am ajuns la scoala cu un obiectiv foarte clar in minte: trebuie sa discut cu Johnny despre Megan pana nu face vreo prostie. 

Am intrat in clasa si m-am asezat in banca, asteptandu-l pe Johnny, insa acesta nu si-a facut aparitia. "Poate chiuleste iar, nu ar fi vreo noutate" mi-am spus in minte incercand sa ma calmez singur. Am asteptat cat am astept, insa la un moment dat n-am mai putut rabda, asa ca m-am dus in baie, unde sta deobicei Jo cand n-are chef de ore. Am intrat in baie insa nu era acolo, iar cand i-am intrebat pe cei de acolo, au spus ca nu l-au vazut deloc la scoala azi.

* Ce dreacu au toti de dispar, zici ca fac parte dintr-un grup secret sau ceva de genu...

Johnny (Point of View)

Nu mai pot, nu mai rezist stiind ca Megan e undeva si sufera din cauza mea, din cauza prostiilor mele si obsesilor cu privire la popularitate. Deja sunt destul de speriat de ce va putea face, lipseste de 2 zile, iar mama ei a spus ca nici saptamana viitoare nu va venii la scoala, ceva nu e bine.

Nu ma pot concentra la nimic, tot ce e in jurul meu ma duce cu gandu' la ea. asa ca azi ma voi duce casa la ea si am sa o vad cu sau fara permisiunea mamei sale. Nici nu m-am sinchisit sa ma duc la scoala, primul lucru pe care l-am facut a fost sa o sun insa in zadar, deci nu am alta varianta. M-am imbracat cu ce am avut la indemana si am plecat de acasa, pe drum alergand cat de repede puteam.

L.o.L. (Lots of Lunatics)Where stories live. Discover now