XIV poglavlje

10.2K 560 45
                                    



Minja



-Jesi li ti svestan ako te žena vidi da ćes ostati bez svog dragocenog drugara?

Kunem se da ne prisluškujem, samo me udarac u bešiku naterao da ustanem i podjem ka kupatilu, kad me ova Bojanova rečenica zaustavila u pola koraka. Neša mi je rekao da odem da spavam, da mu Bojan dolazi da se dogovore oko nekog bitnog posla. Al šta ja to ne treba da vidim?! Jebi ga ljubomorno žensko u meni će da odsluša ovaj razgovor po cenu da se upiškim. Znam ja da me voli al...

-Znam, al nema razloga za ljubomorom, sa tom ženom nemam ništa, a njen tata nam je bitan klijent.

-Nemaš sad al to je jedina riba sa kojom si se pojavio više puta pre Minje. Znam da ti njen ćale donosi mnogo love al brate, ta zenska je luda. Uvek je bila nekako opsednuta tobom.

-Nije bre, nisam je video mesecima.

-Pa verovatno je bila na nekom lečenju. Ili je smišljala strategiju kako da ti se uvuče u krevet.

-Ma ne lupaj bre. Svi znaju da sam ludo zaljubljen u svoju ženu.

-Kao da to ribama u današnje vreme nešto znači?!

-Pobrinuću se za to. Minja ne mora ni da zna.


Joj mislim da sam malo popustila, ova bešika u trudnoći je zajebana stvar, a i jebao me miš baš sam morala da prisluškujem. Jedva se dočepa wc šolje, i ostanem na njoj pola sata jer tu se najbolje razmišlja. Sad će mala Balšina da krene u akciju, pa da vidimo ko to dira moje. Sredim se, pošaljem Ciletu, tatinoj desnoj ruci poruku da mi treba rano ujutru i sa osmehom na usnama vratim se u krevet, gde budna sačekam svog dragog pa mu dam još jedan razlog zašto je kući najbolje. Zaspao je zadovoljan i srećan, a ja smisljala kako ću da očerupetam tu blajhanu plavušu, jer mora da je takva sve su takve, a protiv takvih tačno znam kako.



Neša


Volim akciju, i uvek sam radio barabar sa mojim momcima, nikad nisam bio samo onaj ko nadgleda. Firma možda jeste moja, al nikad se nisam ponašao tako, radio sam možda čak i više od ostalih. Al u zadnje vreme, od Minjine otmice sve sam sveo na minimum, čak i odlazak do kancelarije. Svako jutro odem do teretane, malo se ispucam u streljani i na brzinu svratim do kancelarije obavim ono što ne može bez mene i vratim se svojoj ženici. Uživam u bračnom životu, ko bi rekao?! Svaki provedeni dan sa Minjom je blagoslov, nema dana da se ne posvađamo oko gluposti, pizdi ona, pizdim ja, deremo se jedno na drugo pa se mirimo žestoko. Onaj ko kaže da je brak dosadan nema pojma. Ja kao u nekoj humorističkoj seriji da živim. Pokipela joj musaka u rerni pre neki dan, dim nas umalo nije ugušio, isključila šporet i ostavila da se ohladi pa samo obrisala krpom. Sutaradan stavila neki kolač da peče zasmrdeo nam ceo stan. Pitam je da li je oribala onu fleku od musake, a ona me gleda belo i mrtva ladna kaže zar se rerna riba?! Umro sam od smeha, i ona se naljutila. Evo već tri dana je ljuta što sam joj se smejao jer nije znala da se rerna riba. Redovno potroši svu toplu vodu jer se kupa vrelom. Jebeš mi sve izađe iz kupatila crvena kao rak. Jednom sam joj rekao da izgleda kao ošureno prase, umalo mi oči nije izvadila. Jedva sam je odobrovoljio. Ljuta je sto neću da se tuširam sa njom. Probao sam, nije da nisam. Al kako neko ko se kupa aman ledenom vodom da izdži vodu koja samo što ne vri na svojoj koži?!

Minjina predaja-završena☑️Where stories live. Discover now