Частина 5

227 13 0
                                    

Мені телефонував дядько
- Привіт дядечко!
- Привіт моя золота. В мене для тебе є гарна новина
- І в мене для тебе. Ти перший
- Я купив тобі квартиру в Києві. Ключі в бабусі, забереш. Якщо потрібні будуть гроші або допомога дзвони. Рахунки пов'язані з твоєю банківською картою, на яку я буду щомісячно висилати по 5000$. Добре?
- Чудово! Дякую дядечку! Я знайшла брата
- Що? З ним все добре?
- Так
- От і чудово. А ще одне, ти будеш працювати в фірмі твоїх батьків
- Добре. Але коли почнеться навчання я зможу там працювати лише по вихідним
- Ти там працюватимеш лише по суботах
- Добре, дякую! Бувай
- Бувай
Я відразу побігла до бабусі.
- Ба, дай мені ключі від квартири
- Поснідаєш, дам
Після сніданку я відразу поїхала в свою нову квартиру. Вона була в центрі міста, наподалік від моєї майбутньої школи. Вона була двох поверхова. На першому поверсі була кухня, ванна, зала і гостьова кімната. На другому дві кімнати і в кожній ванна і гардероб. Я обрала собі кімнату в чорно-білому кольорі. Через 3 години всі мої речі були розвішані і розкладені в гардеробі. Я вирішила замовити піцу. Через 20 хвилин в двері постукали. Я відчинила, заплатила і вже хотіла зачинити, як відкриваються двері квартири навпроти і з них виходить Артур. Я стою в шоці, він побачивши мене теж. Я хочу закрити двері, але не встигають, тому, що Артур заскакує в квартиру і прижимає мене до дверей.
- Чого тобі?
- Чому ти така груба?
- Дійсно, після вчорашнього я ще повинна до тебе нормально ставитися?
Ти поцілував мене, а потім втік
- Да не втік я. В мене в квартирі спрацювала два рази сигналізація
- Я рада, а тепер можеш відійти від мене і покинути мою квартиру?
- Проблема в тому, що не хочу.- він почав приближатись до моїх губ.- Ти мені справді сподобалась
- В тебе є дівчина, якщо ти не забув
- Я давно з нею хотів розійтися, але не було причини. Тепер вона з'явилась- він поцілував мене. Я обійняла його за шию, він взяв мене за сідниці. Ми опинились на ліжку в гостьовій кімнаті, де ми почали роздягати один одного. Я стягнула з нього футболку і мені відкрився вид на його прес. Я закусила губу, а він, помітивши це засміявся.
- Ти впевнена, що ти цього хочеш?
- Звичайно- я не цнотлива. В мене вже було декілька разів з одним хлопцем, який потім мені зрадив.
Ми далі цілувались. Я вже лежала лише в білизні. Він ставив засоси по всьому тілу, від чого моя шкіра покрилась мурашками. Через 4 години ми стомлені провалились в сон. Я прокинулась і відчула чиїсь сильні руки на своїй талії. Трохи повернувши голову я побачила сплячого Артура. Я обережно встала з ліжка і пішла на кухню. Піца, яка досі валялась на підлозі вже захолола. Нічого, розігрію. Я дістала її з коробки і поставила в мікрохвильовку. Тільки я сіла їсти піцу, я відчула чиїсь холодні руки на плечі.
- Бля, Артур, так лякати!
- Не матюкайся!
- З тобою не по матюкайся
- Ах так?- він схопив шматок моєї піци.
- Тікай
Ми носились по квартирі і коли Артур намагався застрибнути на диван, зачепився ногою за бортик і впав спиною на диван. Через секунду я опинилася зверху на ньому.
- Я тебе спіймала- я опустилась до його обличчя в відкусила шматок піци, яку він тримав в зубах. Раптом він перевернувся і я опинилась під ним...

Історія першого кохання. Життя не казкаWhere stories live. Discover now