Частина 11

219 13 6
                                    

Я спробувала зняти руку Артура з коліна, але він не відпускає. Його рука починає підійматись по моєму коліну вгору. Ні ні ні, що ти робиш, падло. Я повернулась до нього. Артур як нів чому не бувало їсть і розмовляє з Владом, і.... Чортяка така ЛИБИТЬСЯ! Ну все, дістав.
- Я зараз- я підскочила зі столу і пішла на кухню. За собою я почула кроки. Тільки не Артур!
- Сістр..-шепнув Влад- можна тебе про дещо попросити?
- Ну?!
- Я хочу спати в одній кімнаті з Асею, ляжеш з Артуром. Він тобі нічого не зробить!- Звичайно! Бля, і брата не хочу засмучувати, і з цим не хочу спати. Ну ок, потерплю.
- Добре
- Дякую Ло- він поцілував мене в щічку і вийшов з кухні.
- Блять
- Не матюкайся!- його тут не вистачало.
- Тебе забула спитати!- раптом він прижав мене до стіни.
- Я тебе накажу, за те, що матюкаєшся.- шепнув мені на вухо Артур.
- Мрій!- я відштовхнула його- Я ще досі тебе не пробачила!
- Ну Зай!- я схопила вже налитий чай і пішла до столу.
- Всім надобраніч, я спати.- я обійняла Асю, поцілувала в щічку Влада і пішла в свою кімнату. Я витягла деякі речі і пішла в душ. Через декілька хвилин я вже стояла від струмочками теплої води, але тут я почула звук відкриття дверей і схопила рушник. В ванну зайшов Артур.
- Без рушника тобі краще- сказав Артур і почав підходити до мене.
- Артур не треба...я закричу, і Влад тобі наб'є твій гарненький фейсик
- Тобі подобається мене мучити?
- Так- я повністю закуталась в рушник і обійшовши Артура направилась в спальню. Переодягнувшись в піжаму я сіла в крісло і зайшла в інсту.
Через 10 хвилин в кімнату зайшов Артур. Я не відразу побачила в чому він, але коли я подивилась, в мене аж слюньки потекли. Він стояв в рушнику, який ледь тримався на поясі і по його торсу стікали крапельки води. Внизу живота затягується неприємний вузол. Я намагаюсь стриматись. Ло, тримай себе в руках. Він намагається тебе звабити. Чорт, не можу більше. Я встаю, кидаю книгу на крісло, підхожу до Артура і пристрасно цілую. Він відразу відповідає, і я відчуваю, як він усміхається. Я дуже за ним скучила, і він здається теж. Він підхоплює мене і кладе на ліжко, паралельно роздягаючи. Мда, нічка буде гарячою...

Історія першого кохання. Життя не казкаWhere stories live. Discover now