11.dio

725 60 11
                                    

"Možeš"  Ušla sam u njegovu sobu

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

"Možeš"  Ušla sam u njegovu sobu. Vidjela sam ga kako miruje u krevetu u bijeloj sobi.

"Ah" Uzdahnula sam i sjela na stolicu pokraj njega. Na čas sam odlutala, zatim sam osjetila nečiju ruku na mom ramenu. Okrenula sam se i vidjela, dosadnog i napornog Jungkooka.

"Netko nam se zamislio, ha slatkice?" 

"Da me nikad više nisi tako nazvao!" Rekla sam ljuto, i okrenula sa ponovno k Jiminu.

"Zašto, slatkice? Smislio sam želje jer sam već počeo sa planom."

"Možemo li ne pričat o tome sada?" Rekla sam još uvijek gledajući u Jimina.

"Ne, moramo pričat o tome! Prva želja mi je da me poljubiš, druga- da me prestaneš mrzit i tre...!" Ustala sam sa stolice i okrenula se prema njemu, sa gnjevom u očima.

"Ja tebe nikad neću prestat mrzit, a te tvoje želje neću ni slušat, jer nećeš  smuvat  Anu!" Govorila sam bijesno i pokušavala da me ne čuju oni ispred sobe.

"A treća želja mi je.." Nastavio je govorit dok sam gledala u njega. On mi se samo bezobrazno nasmijao." Da mi budeš cura!" Samo sam gladala u njega, zatim se naglo okrenula Jiminu.

JIMIN P.O.V

Otvorio sam oči i sve mi je bilo mutno, ne znam šta se desilo. Ču sam neke glasove u sobi. Pred postavljao sam da sam u bolnici. Okrenuo sam glavu prema njima, ali ih nisam mogao razaznati.

"Da mi budeš cura!"
Šta? Ko? Zaklopio sam oči i opet ih otvorio. Sad sam jasno mogao vidjet ko razgovara. To su bili Jungkook i... SARA! Ona se naglo okrenula prema meni, a ja sam samo sklopio oči. Pomaknuo sam ruku i opet polako otvorio oči. Ovaj put ona je gladala  u mene sa osmjehom na licu.

"Budan si! Jesi dobro?" Upitala je tiho ,kao da će me slomit ako malo glasnije upita. Samo sam klimnuo glavom. Otrčala je vani i vratila se sam mamom i medicinskom sestrom.

"Jesi dobro dušo? Jel te boli išta?" Samo sam odmahnuo glavom, dok je sestra stavljala crvenu tekućinu u cjevičicu koja je bila povezana sa mojom venom.

"Šo je to?"

"Donirana krv." ha tko ju je donirao?

"Tko ju je donirao?"Od jednom je cijela BANDA ušla.

"Hej kako si? Ti Yoongi ste sad prava braća!" 

"Dobro. Znači Yoongi ti si mi donirao krv. Stvarno ti hvala. Odužit ću ti se!"

"Ma nije to ništa. Samo se ti oporavi. I..." 

"Šta i?"

"Od sada će te ti i tvoja majka živjet kod nas." Samo sam stvarno zbunjen, pogledao sam u Saru koja je imala smiješak na licu.

"O.K!" Ono što sam od Jungkooka čuo malo prije me stvarno pogodilo. Nisam se smio zaljubit, znao sam da ću se pokajati. Moram se udaljiti od nje, ali kako kad će mo sad živjet zajedno.

2 MJESECA KASNJE

SARA P.O.V

Ova dva mjeseca su prošla neočekivano. Jimin je postao playboy, ofarbao se u crno. Od našeg natjecanja nije bilo ništa, jer sam ja bila u psihički lošem stanju i išla sam u psihologa. Jimin nije imao snage prvih mjesec dana jer je metak bio preblizu srca. Da je pucao milimetar niže bio bi mrtav.

Njegovog oca su uhitili dva dana nakon operacije i strpan je u zatvor. Jimin i njegova mama još uvijek žive s nama, a i lijepo nam je.

Ja imam dečka koje puno volim. On je iz mog razred, a također  je, u sad već poznatom bendu, SEVENTEEN , a on se zove Vernon i reper je. Sladak je! Jimin sam preboljela, pomirila sam se sa tim da je playboy. Valjda.

Ah ,a i onih dvoje golupčića, Karla i Taehyung su još uvijek skupa. Stalno su zajedno, ne mogu ih više gledat.

Jungkook, on se još uvijek drži oklade.

"Hej društvo moramo vam nešto reći!" Došla je Ana sva uzbuđena.

"A šta to?"

"Pa..."

"Jeda? Nemam ja više vremena za vaše gluposti." Taman sam krenula u učionicu, kad me Ana povukla za ruku.

"Evo, evo!!!" Samo je povuka Jungkooka sebi i poljubili su se. O shit!

Svi su pljeskali, a ja sam namjestila neki slabašni smiješak. Ma neće on nju zadržat još dva mjeseca. Otkantat će ona njega! Mora! Za mene! Ali ne smijem joj ništa reći! Nadam se da će ga napucat!

"Hej ljube!" Došao je Vernon.

"Hej!" Poljubila sam ga. "Idemo na nastavu?"

"Hajde!" Povuko me je i držeći se za ruke smo ušli u učionicu. Još uvijek sjedim sa Jiminom. Sjela sam pored njega.

"A jeste slatki." Rekao je hladno i pogedao u mene.

"Šta je tebi?" Samo je šutio, a nastavnica je ušla.

.....

"Idem sa Vernonom kući." Rekla sam Yoongiju.

"Ma kako da ne idu se žvalit."

"Šta tebe briga di ćemo!" Izderala sam se na Jimin.

"Hej smirite se!" Rekla je Ana dok je Jungkook  hodao iza nje. Samo se bezobrazno nasmio, ja sam povukla Vernona za ruku.

"Smiri se! Sve će bit dobro! Hej, pogledaj me!" Podignuo je moju glavu i gledao me svojim smeđim očima koje jako volim i koje me svaki put smire. "Hoćeš da večeras idem u tebe?" Samo sam klimnula glavom.

.....

Ulazim u kuću, ostavljam tene i jaknu.

"Idi u moju sobu, gladat ćemo film. Može?" Klimnuo je glavom i otišao na kat. Krenula sam pravit kokice, ali me je netko uhvatio za ruku.

Sorry || P. JM.✔Onde histórias criam vida. Descubra agora