15.dio

662 65 7
                                    

"Sara, jesi li spremna?"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Sara, jesi li spremna?"

"Nisam, a vi?"

"Gotove smo. Čekaj pomoći ću ti." Rekla je Karla i ušla u sobu. Odmah je došla do šminke i počela me šminkati.

"Eto, još frizura. Kakvu bi htjela?" Počela mi je češljati kosu i raditi gluposti od nje.

"Kakvu god ti hoćeš, šta misliš šta je najbolje za mene?" Rekla sam, a ona se odmah bacila na posao. Za čas sam bila spremna.

"Sad da te Ani pokažemo!" Skakala je uzbuđeno i klapala rukama.

"Dobro, smiri se!" Rekla sam, ali mislim da me nije poslušala.

"Ana!"

"Št..." Stala je na vratima i stavila ruku na usta. "Prelijepa si!" Zaderala se i skočila u mijestu.

"I ti si prekrasna." Uhvatila sam ju za ruke. Vrtjele smo se i gledale jedna u drugu.

"Halo i ja sam tu!" Karla se izderala, a Ana i ja smo se nasijale. Otišle smo do nje i poljubile ju svaka sa jedne strane.

"I ti si prekrasna!" Šapnula sam joj, a ona se samo osmijehnula.

Izašla sam u hodnik i okolo tražila dečke, da vidim jesu li spremni. Nigdje ih nisam mogla naći. Ušla sam u dnevnu i na moje čuđenje svi su bili tamo.

"Svi ste tu!" Ustali su se i samo gledali u mene. Postalo mi je neugodno.

"Seka." Yoongije je stao ispred mene. "Prekrasna si!" Rekao je i zagrlio me.

"Hvala! A sad da vidimo jeste li spremni. Svi u red. Mama nema pa ću vidjet jeste li spremni." Samo su se poredali. Ispravila sam im odjela, kravate i mašne. "Sad ste spremni. Cure idete? Vrijeme je."

Sletjele su niz stepenice i zagrlile me. "Ajde, ajde!"

Ušli smo u crnu limuzinu i krenuli.

.....

JIMIN  P.O.V

Kad sam ju ugledao u dnevnoj, ostao sam bez daha. Predivna je! Nisam mogao pogled sklonit s nje. Naježim se na sam pomisao da će cijelu večer biti sa mnom.  Moram joj reći svoje osjećaje, ne mogu više. Ali kako ona ima dečka?

.....

U limuzini smo i ne mogu skinuti pogled sa nje. Stano razmišljam kako joj to reći, a i kako će reagirati.

Podignula je glavu i pogledi su nam se sreli. Zacrvenila se. Baš je slatka, ni ne čudim se što još uvijek osjećam nešto prema njoj. Brzo je skrenula pogled.

"Gdje se održava to predstavljanje?" Upitala je još uvijek okrenute glave.

"U malom dvorcu, to je zapravo neka vrsta ~bala~, samo što će biti prozvani pobjednici za najbolju prvu pjesmu." Yoongi joj je odgovorio, a ona je samo klimnula glavom.

....

Stigli smo ispred. Bilo je masa fotografa i novinara. Polako smo izlazili iz limuzine. Izašao sam i ponudio Sari ruku. Prihvatila ju je i izašla. Držeći se ruku pod ruku, hodali smo crvenim tepihom. U dvorcu je bilo prekrasno.

Došli smo do stola i izvukao sam stolicu da Sara sjedne. Sjela je, a ja sam sjeo do nje. Počela je večera. Bilo je vrlo ukusno.

Proglašenje za pjesmu je počelo. Svi smo sjedili i nestrpljivo isčekivali pobjednike. Voditeljica je izvukla papir sa imenom benda iz koverte.

"BANGTAN SONYEONDAN!" Rekla je na mikrofon, a ja sam ostao u šoku. Svi su pljeskali i gledali u nas. Otišli smo na binu, a naša maknae i naša princeza Jin, su počeli plakati. Ipak je to naša prva pobjeda. Namjoon je održao govor i svi su nam čestitali. Uručili su nam kipić i slikali nas.

SARA P.O.V 

Sišli su sa kipićem i počeli se grlit. Jimin mi je prišao.

"Gdje je Vernon? Nije došao?" Šapnuo mi je na uho.

"Nije mogao!" Uzvratila sam mu šapatom.

"Nije mogao gledat kako mi pobjeđujemo, a oni nisu na svojo prvoj pjesmi?" Sad sam se baš razljutila. Otrčala sam u vrt i pokušavala ne pustiti suze.

Baš kad pomislim da se promijenio i da mu napokon mogu reći sve, on je opet isti. Možda bi bilo najbolje da odem tati i da se makne od svega ovoga.

JIMIN P.O.V

"Što si sada napravio?" Upitao me je Jungkook, dok sam još uvijek gledao u pravcu u kojem je otrčala. "Idem razgovarat s njom. Ako si joj išta napravio ubit ćemo te!" Krenuo je prema vrtu, ali ga je Karla spriječila.

"Ne! To mora Jimin napraviti. On je zakuho. Idi šta čekaš!" Rekla je gledajući u mene. 

SHVATIO SAM!

Zašto sam tako glup? Kako sam mogao upitati ju to? Glupane jedan glupi! Saberi se i otiđ joj reći šta imaš.

Otišao sam u vrt i vidio ju kako stoji među cvijećem. 

Mrak je, a svijetlo iz dvorca obasjava ju među cvijeće. Sama, a ja sve upropastio. Gleda mjesec i pokušava suzdržat suze.

Ona je prekrasna, a ja ju samo povrijeđujem. Ako joj priznam, možda se promijeni ova stvar među nama, a ako se ne promijeni, izgubit ću se iz njenog života.

Odlučio sam!

REĆI ĆU JOJ!

Prišao sam joj, ali se ona nije okrenula.

 "Sara."

______________________________________

Sorry || P. JM.✔Where stories live. Discover now