12.dio

645 61 4
                                    

"Idi u moju sobu, gledat ćemo film

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Idi u moju sobu, gledat ćemo film. Može?" Klimnuo je glavom i otišao na kat. Krenula sam pravit kokice, ali me netko uhvatio za reku. Okrenula sam se i to je bio tko drugi nego... Jimin!

"Opet se idete žvalit uz film."

"Šta tebe to briga? Kao da se to ne žvališ svaki dan sa drugom!" Rekla sam toliko bijesno da sam mislila da ću ga udariti, ali sam se smirila. Ovakav je inače pa sam naviknuta "pomalo".

"Sara, molim te možemo li razgovarati?" Rekao je pognute glave. U sekundi se promijenio. Imao je bezobrazan smiješak na licu, a sam je pognute glave i ozbiljnog lica.

"Ne možemo. Moram ići." Uzela sam zdjelu i čips, otrčala u sobu i legla na krevet pored Vernona.

"Gdje si do sad?" Obratio mi se grleći me i mazeći po glavi. Odlučila sam mu ne reći za ono jer nije bitno.

"Nisam mogla naći kokice pa sam donijela čips. Koji film gledamo?"

"Jedan koji nisi gledala." Poljubila sam ga, a on je mene još vijek mazio po kosi.

"Volim te!"

"I ja tebe!"

.....

VERNON P.O.V

Film se završio. Pogledao sam u Saru o ona je već čvrsto spavala. Izvukao sam se iz kreveta polako da ju ne probudim. Maknuo sam zdjelu i sišao dolje. Obuo sam se i izašao van.Čuo sam da netko priča o Sari. Prišuljao sam se i vidio Jimina i Taehyunga kako pričaju.

"
Meni se ona sviđa otkad sam je vidio, ali..."

"Nema ali moraš poduzeti nešto, ako je voliš."

"Ali kako kad je ona sad sa Vernonom, on mi je dobar prijatelj i ne želim da se naše prijateljstvo pokvari. A i kad sam bio u bolnici čuo sam kako priča sa" Okrenuo se da pogleda ima li ikoga i šapnuo mu nešto na uho. Nisam čuo, samo sam se odmakao i otišao kući. 

Bacio sam se na krevet i te njegove riječi mi nisu izlazile iz glave. "A i kad sam bio u bolnici čuo sam kako priča sa..."

S kim je pričala? I zašto mi ništa nije rekla? Što je on čuo? Zašto joj prije nije rekao da je voli?

#Sutradan u jutro#

SARA P.O.V 

Ustajem se i protrljam oči. Mislim da se nisam naspavala. Okrenula sam se, a tamo nije bilo Vernona. Valjda je otišao sinoć.

"SEKA!!! USTAJ!" 

"EVO!" Kako se može derat ovako u jutro. Inače je on spavalica. Neka se i on jednom probudi prije mene.

Brzo sam se spremila za školu i izašla sa Yoongijem i Jiminom. Hodali smo do škole, Jimin me nije ni pogledao, samo se pričao sa Yoongijem. Ušli smo u školu, Yoongi je otišao bandi, a Jimin je otišao nekoj curi koju ne znam. Ne znam zašto me je to zaboljelo. Osjećam li još uvijek išta za njega.

Ne, ne! Ja imam svog Vernona kojeg volim.

Otišla sam i ja do društvanceta.

"Seka. Prekosutra na večer imamo predstavljanje benda. Trebaju nam pratnje. Idu i Karla i Ana. Hoćeš i ti biti sa nama?"

"Ali..." Pogledao me je svojim veliki očima. Ah ipak je moj brat." Ok, može"

"Yesss!"

Zvonilo je zvono i ušli smo u učionicu. Jimin je sam gledao u knjigu. Tae se okrenuo i klimnuo glavom Jiminu. On je samo odmahnuo glavom.Cijeli dan me nije ni pogledao, a i bio je drugačiji.  Više se skoncetrirao na nastavu.

______________________________________

Sorry || P. JM.✔Where stories live. Discover now