25.dio

472 55 3
                                    

Vaš autor: Uz ovaj dio preporučujem pjesmu -SO FAR AWAY- Agust D(feat

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vaš autor: Uz ovaj dio preporučujem pjesmu -SO FAR AWAY- Agust D(feat. SURAN)-  Ali slušajte od suge i suran nemoj te od suge, jina i jungkooka. Meni je nekako bolja sam suran.

Trčao sam najbrže što sam mogao. Ona odlazi! Ne smijem to dopustiti. Koji sam ja kreten.(Sorry na izrazu.) Aishhhhhh... Šta sam joj napravio, šta sam nama napravio? Lisa platit ćeš za ovo, kunem ti se. Noge su me izdavale, ali me nije bilo briga. Samo mi je bilo stalo da ne ode, da me ne ostavi. Nastavio sam trčati, bez prestanka.

 Bio sam ispred velike, staklene zgrade. Uletio sam u zračnu luku i otišao traži let za Hrvatsku. Najvjerojatnije ide u Hrvatsku, jer mi je Karla rekla da joj je tata došao prije par dana.

"Let za Hrvatsku kreće za pet minuta. Molimo da se putnici ukrcaju na avion."  Kad sam čuo to brzo sam potrčao do recepcije.

"Let za Hrvatsku. Hitno." Rekao sam ženi na recepciji.

"Oprostite, ali bez karte ništa. Sad se odmaknite, molim vas zadržavate ostale." Brzo sam otišao da je nazovem, ali se nije javljala. Pokušao sam još nekoliko puta, ali se i dalje ne javlja.

"Avion za Hrvatski upravo polijeće." Nakon te rečenice, svijet mi se srušio. Približio sam se stakleno zidu i gledao u avion koji upravo polijeće. Na jednom prozorčiću je bila ONA. Stavio sam ruku na staklo i prislonio svoje čelo na njega. Vidjela me je. Gledali smo se u oči, ali ubrzo je nestala s vidika.

SARA P.O.V

Sjela sam na svoje sjedalo. Okrenula sam se i gledala kroz prozor. Tamo je bio ON. Gledao je ravno u mene. Stavila sam svoj dlan na prozor , a i on je. Tako blizu, a tako daleko. Ubrzo smo poletjeli i nisam ga više mogla vidjeti. Jedna mi je suza skliznula niz obraz. Brzo sam ju obrisala i duboko uzdahnula. Stavila sam slušalice i slušala onu pjesmu što su je na zabavi pjevali ON, Hobi, Kook i Tae- Beautiful. Suze su opet krenule, ali sam ih pustila da se slijevaju niz moje crvene obraze.

-7 mjeseci kasnije-
-Sljedeća godina-

"Ana, Kook ti je već ispričao šta se desilo. Morate se pomiriti. Uskoro ćeš roditi i ne smiješ se uzrujavati i opterećivati." Rekla sam joj, dok je ona nervozno hodala po sobi.

"Možda si u pravu." Rekla je i sjela na krevet.

"Kupit ću ti kartu za Koreju i odmah sutra možeš ići." Zagrlila sam ju.

"Ali ne mogu tebe ostaviti samu. Umrit ćeš od dosade ovdje."

"Ne brini ti za mene. Idem ti kupiti kartu." Rekla sam i izletila iz kuće.

-2 dana kasnije-

Upravo sjedim sa bakom i razgovaramo o ne bitnim stvarima. Ana je otišla nazad u Koreju. Od jednom sam dobila poziv od Karle. S Karlom se čujem, a Jimin, Jimin me je prvih mjesec dana zvao non stop, ali se nisam javljala.Još uvijek ga nisam preboljela. Kasnije je i odustao. Sa dečkima se čujem kadkad. S yoongijem svaki dan.

"Halo."

"Hej! Imam jednu odličnu vijest." Izderala se na telefon, tako da sam ga morala odmaknuti od uha, da mi ne bi pukli bubnjići.

"Karla! Nemoj me držati u neizvjesnosti." Rekla sam ljuto.

"Dobro, dobro. Ja... i Tae ... ćemo se... VJENČATI!!!" Nakon što je to rekla ostala sam u šoku.

"Čestitam. Kad je vjenčanje?" Upitala sam još uvijek šokirano.

"Za dva tjedna.I ti si pozvana, kao moja kuma, neravno." Da li to znači da ću ga opet vidjeti? "Nemoj mi sad reć da nećeš doć."

"Naravno da ću doć, pa BFF smo."

____________________________________

Sorry || P. JM.✔Where stories live. Discover now