16.dio

621 57 3
                                    

"Sara

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Sara." 

"Ostavi me na miru!" Odvratila je uplakana i sklonila moju ruku sa njenog ramene.

"
Oprosti, nisam te htio uvrijediti. Oprosti mi molim te!" Govorio sam, a ona je još uvijek prekriženih ruku, očima punim suza, gledala u mjesec. "Molim te. Ja s..."

"Ma nije u tome riječ, nego mi je teško, ne mogu više." Smirena se okrenula prema meni. Stavio sam svoje ruke na njene obraze i obrisao joj suze. Gledao sam njene oči koje su sijale u mraku.

"U čemu jer riječ? Možeš mi sve reći."

"Vernon i ja smo prekinuli." Kad sam to čuo povukao sam je u zagrljaj. Stavila je svoje ruke na moja leđa i zagrlila me još jače.

"Žao mi je." Počela je još jače plakati, a ju nisam puštao iz zagrljaja.

"Ostavio me je jer je shvatio da volim nekoga s kim je nemoguće biti. Moji osjećaji prema toj osobi su postojale i prije. Mislila sam da će osjećaji prema njemu nestati, ali nisu."

"Znam kako ti je." 

SARA P.O.V

"Znam kako ti je." Na te riječi sam se trznula. Malo sam se odmakla od njega. Nisam shvaćala što mi želi reći. "I ja imam taku ljubav. To je osoba u koju sam se zaljubio na prvi pogled, iako sam mislio da se nikad više neću zaljubit. Na početku je sve išlo super, ali sve se promijenilo kad sam bio u bolnici. Mislio sam da ću je preboljeti, ali nisam, baš kao ti njega. "  U bolnici? Jungkook! Sad sam znala o čemu priča.

Priča o meni.

Sjela sam na klupu koja je bila pokraj nas, a on se smjestio do mene. "To u bolnici će mi jednom morati objasniti."

"Želiš da ti sad objasni?" Klimnuo je glavom. "Pa ta cura je imala dogovor sa Jungkookom, ako smuva Anu za 2 mjeseca i ostanu u vezi dva mjeseca, da će mu ispunit 3 želje. Učinila je to zbog Ane koja je zaljubljena u njega, do ušiju, a on ju nije ni primjećivao. Shvaćaš sad?"

"Da."

Šutjeli smo i gledali u mjesec i zvijezde skupa. Tišina je vladala oko nas. Samo nas dvoje sami odvojeni od svih. To je ono što sam željela svo ovo vrijeme, od kad sam ga upoznala. Spustila sam svoju ruku na klupu, a on ju je uhvatio i isprepleo naše prste. Pogledala sam u naše ruke, pa u njega. Oči su mu sjajile, nisam ga htjela pustiti nikad više.

"Želiš prošetati?" Klimnula sam glavom i obadvoje smo se ustali.

AUTOR P.O.V

Šetali su, ne puštajući ruke. Nikad nisu ni htjeli pustiti jedno drugo, ali sudbina im je tako odredila. Jimin je nije znao jeli vrijeme upitat ju to, ali bio je odlučan u svom naumu.

Sara. Sara je htjela ostati s njim zauvijek. Ma što god se kasnije dogodilo.

Hodali su baš kao i prvi puta, samo ovaj put nije bilo jezero, nego cvijeće koje se šarenilo i povjetarac koji je nosio njegov opojan miris.

Sorry || P. JM.✔Where stories live. Discover now