Bölüm ☆7☆ Dinazor Yutmuş

24K 1.2K 492
                                    

  Multi:Emir

   Keyifli okumalar ♡

  ☆☆☆

  Deniz'den

  Üzerimde olan heyecanı atmak için her şeyimi verebilirdim şu an.Sanki Beşiktaş'ın maçını izliyor gibiydim.Öyle bir heyecan,öyle bir stres.

  Emir,mükemmel top oynuyordu.

  Aklımda olan çoğu şeyden en net olanı buydu sanırım.

   Resmen Göztepe'nin forvet oyuncusu,Beşiktaş taraftarının sevdiceği Emir Berkan'la,bir halısahada maç yapıyorduk.

Tansiyonum 82,5 falan olmalıydı!

  "Deniz!" Bir adamın sesini duyduğumda,girdiğim ufak çaplı şoktan çıktım.Sesin geldiği yöne baktığımda,çoktan ikinci devrenin başladığını ve benim avanak gibi olduğum yerde beklediğimi farkettim.

  Dağhan'dı bu,Emir'in tuhaf dövmeli arkadaşı.

  "Efendim?"dedim.Dağhan güldü bu dediğime,ardından söylendi. "Sabır Allah'ım..." o sırada bana doğru yuvarladığı topu farkettim. "Ha," kendime gelerek karşı takımdaki çocuğun almasına izin vermeden topu kavradım.Karşı takımın bize karşı atağa geçtiğini de o an anlamıştım.

  Bu üzerimdeki salaklık da neyin nesi?

   Uyanırcasına kendime geldim ve topu kaleden uzaklaştırdım.Bizim takımdan Barış denen esmer çocuk topu yakaladı.

  Aslında garanti almış sayılırdık maçı.6-5'di.Tamam belki garanti değil ama bizim Emir Berkan'ımız var,tamam mı?

  Gözüm toptan ayrılmazken,karşı takımın ceza alanındalardı ve iki oyuncu Barış'ı sıkıştırmıştı.Emir kalenin biraz uzağında kendini gol atmaya hazırlamış gibiydi.Barış'ın topu bulduğu bir açıktan attığını gördüğümde,anlık gelen adrenalinle kimseye izin vermeden ben koştum topa.Topu almaya çalışan rakip oyuncudan kurtulup açıyı buldum ve topu Emir'e attım.Emir büyük bir ciddiyetle attığım pası hatalı atmış olsam da yakaladı ve kaleye attı.

  7-5.

  Gol lan gol!

  Biz atmıştık.

  Benim asistim,Emir'in golü.

  Emir sırıtarak bana baktı,ben hala topa bakarken. "Biz çok iyi bir ikili olduk seninle ha!Cenk-Babel mi desem,Cenk-Quaresma mı desem bilemiyorum!" Deyip göz kırptı Emir.Gözlerine yansıyan sevince odaklandım birkaç saniye.Çok güzel baktığını fark ettim o an.Acaba gol attığımız için mi böyle bakıyordu?

  Evet,evet!Kesinlikle o yüzdendi.

  "Cenk-Babel ikilisi diyorum." diyebildim en sonunda.İşaret parmağını bana doğrulttu. "Tam da bu yüzdeen..." benden uzaklaştı ve bana doğru koşmaya başladı.Ne yapacağını anladığımda,kahkaha attım ve o sıçradığı sırada ben de sıçradım havaya.Havada omuzlarımı çarpıştığında,ben yere serilirken Emir tepemde dikilmiş kahkaha atıyordu.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
DEPLASMAN • tamamlandıWhere stories live. Discover now