Özel Bölüm 🌕 1

13.6K 694 76
                                    

  Fazla bekletmeden bölümü atayım dedim, iyi etmiş miyim? Jxsljcxlchch

  Keyifli okumalar,yorumlarınızı bekliyorum. Satır aralarında buluşalım♥️

  🦅

☆☆☆

  2,5 yıl sonra

  "Ben aşırı gerildim yalnız. Resmen televizyona çıkacağız oğlum!" Ellerimi kendime yellerken panikle Emir'e baktım. Emir gayet rahattı. Daha önce de spor programlarına katıldığı için rahattı tabii.

  "Aşkım rahat ol,sorun çıkmayacak." Emir kahvesinden bir yudum aldı. Çekimler birazdan başlayacaktı. Makyajlarımız yapılmış, mikrofonlarımız takılmıştı.

   Bir kaç gün önce Emir'le film izlerken bir telefon gelmişti bize. Arayan İlker Ayrık'dı. Başta şaşırsak da bizi yılbaşı için programına davet etmesi daha da şaşırtmıştı. Tabii ki kabul etmiştik. Reddetsek ayıp olacağını söylemişti Emir.

   Bir hafta sonra yılbaşıydı, biz bugün çekimlere başlamıştık.

   Bir kaç dakika sonra stüdyo kapısının önünde toplanmıştık hepimiz. Demet Akalın ve eşi Okan Kurt vardı, Ahu ve Suat Sungur vardı, bir de tanımadığım bir çift vardı. Sanırım eski yarışmacılardan biriydi.

   "Emir Berkan?" Okan Kurt,Emir'e bakarak gülümsedi ve elini uzattı. Emir de samimi bir şekilde elini sıktı. Ardından Demet Akalın ile el sıkıştılar.

   " Ben seni Instagram'da gördüm sanırım," Demet Akalın samimi samimi sarılınca kalp krizi geçirmeme ramak kalmıştı. Demet Akalın lan,Demet Akalın!

  "Deniz ben,çok memnun oldum."

  "Ben de memnun oldum." Onlarla biraz daha sohbet ettikten sonra herkes sırası ile içeriye çağırılmaya başlanmıştı. İlker Abi önce Demet Akalın ve eşini çağırdı. Ardından sıra bize gelmişti. Karşıdaki televizyondan görebiliyorduk.

  "Sıradaki çiftimiz sizi şaşırtacak." Deyip güldü ve biraz bağırdı. "Karşınızda Emir Berkan ve Deniz Bucak!" Büyük kapı açılırken destek almak için Emir'in elini sıkı sıkı tuttum. Mikrofon aşırı rahatsız ediyordu ve aşşşırı heyecanlanmıştım.

  Stüdyoya girer girmez seyirciler ıslıklarla alkışlamışlardı. Gülümseyerek İlker Abi'nin yanına gittik. Emir'le tokalaştılar,ardından benimle.

  Resmen İlker Ayrık!

Demet Akalın'ın yanına oturdum,çünkü yerim orasıydı. Emir'de Okan Kurt ile aynı Kavanoz'a oturmuştu.

  Bizden sonra Ahu-Suat Sungur'u çağırdılar. Çocukluğum Akasya Durağı izlemekle geçmişti benim, hala da denk geldikçe izlerdim. Suat Sungur'a o zamandan gelen bir hayranlığım vardı ve adamı görünce heyecanım daha bir katlanmıştı. Diğer yarışmacılar gelirken benim gözlerim seyirciler arasında oturan babamı buldu. Elleriyle onay işaret yapınca gülümsedim. Bizi yalnız bırakmamak için o da gelmişti.

  İlker Abi önce Demet Akalın'a nasıl tanıştıklarını sordu. Hem onları hem bizi güldüren uzun bir sohbetin ardından sıra bize gelmişti.

   "Deniz Bucak ve Emir Berkan." Diyerek bana baktı. "Daha evlenmemişsiniz?"

  "Evet abi, evliliğe daha çok var bizim. Okulum bittikten sonra evlenmeyi düşünüyoruz."

  "Kaç yaşındasın sen?" Bunu soran Demet Akalın'dı.

  "20," deyip gülümsedim. Şaşkınlıkla bana bakıp güldü. "Ay sen ne kadar küçüksün, daha erken değil mi?"

DEPLASMAN • tamamlandıWhere stories live. Discover now