Cinle Yapılan Evlilik

956 26 11
                                    

Cinlerle insanlar evlenebiliyorlar. Hatta çocuk bile yapabiliyorlar.. Daha sonra bu ilişki rahatsız edici boyutlara ulaşıp aşırı kıskançlık nedeniile insanlara zarar verebiliyorlar.

Cin yakma denilen birşey var. Kişi daha sonra Cin yakma olayına başvuruyor. Cini ve çocuklarını yaktırıyor ama öz çocuğu yanmış gibi ruhsal bir acı çekiyor.

Örneğin cin kadını ile evlenen insan erkeği o kadının tüm ihtiyaçlarını karşılaması gerekmektedir. Cin kadını insan erkeği sürekli ilişkiye zorlar, onun başkaları ile irtibatta olmasını istemez, onun sürekli yanında olabilmesi için işinden ve çevresinden uzaklaştırır. Böylelikle içine kapanan bir erkek meydana gelir. Cin kadını bu erkekten sıkıldığında ise ortadan kaybolur. Cin kadını kızdığında ise insan erkeğine bütün gazabını gösterir. İnsan erkeği buna dayanamayabilir. Başlar da oyun gibi gelen bu tür olaylar ileride çaresi olmayan hastalıklara ve intihara sebep olur.
Peki çocuk nasıl olur eğer bir kadın erkek cinle çocuk yaparsa hazır olduğunda erkek cin kadının karnına dokunarak onu hamile bırakır ve kadın zamanla cin yaptığı çocuğu doğurur çocuk ise insana gibi vücudu olur ama pek insana benzemez annesi çocuğu saklar ve kimseye göstermez. Eğer dişi cinle bir insan erkek evlilik yapmışsa ve çocuk yapacaksa dişi cin adamın rüyasına girer ve elinde bir bebekle gelir ve onların çocukları olduğunu söyler. Yani anlıyacağınız erkek cinle evlenen bir kadının bebeği bizim dünyamız da kalır. Ama dişi cinle evlenen bir adamın ise çocuğu cinler aleminde kalır.

Cinler ve GerçeklerWhere stories live. Discover now