Yaşanmış Cin Olayları

223 6 21
                                    

Olayın yaşandığı tarih : 1994
Olayın yaşandığı yer : M.... İlinin D... Köyü

Polislerin ulaştığı notlar ve ses kayıtlarının tapelerini de metinde paylaştık.

Jandarma Er Osman Yavuz ve Şafak Aslan'ın başına gelenler :

"1994 yılının kış gününde telefon sonrası Osman ve Şafak D.... köyüne gider. Köye vardıklarında, köyün zifiri karanlıkta olduğunu ve hiçbir evde ışık yanmadığını gördüklerinde telsizle merkeze bildirirler.

Telsiz Konuşmaları :

J.Er Osman: Amirim, bu bölgede bir Allah'ın kulu yok.

Merkez: Olur mu oğlum.. Adam tekrar tekrar aradı kaç defa.. Yanlış köye mi gittiniz?

J. Er Osman : Hayır amirim, civarda bahsettiğiniz tek köy burası.

Merkez : Siz orda kalın. Adamla iletişime geçip size geri dönüş yapacağım.

5 Dakika Sonra :

Merkez : Caminin yanında bir ev var yeşil, oraya varın bi..

J. Er Osman : Emredersiniz..

O bahsedilen eve geldiklerinde kapının kendi kendine açıldığını görürler. Önce Şafak, ardından Osman arabadan inip, el feneri ile eve girdi. Evde ağır bir koku vardı. Kimse yok mu? dediler, cevap alamayınca eve girdiler. Gaz lambası yanıyordu evde. Ardından evin içinde yaşlı bir kadının bağdaş kurup yemek yediğini gördüler. 5-10 saniye soluksuz kadını izlediler.

J.Er Osman : Teyze bizi buraya Musa isimli bir adam gönderdi. Cinler minler garip garip olaylar oluyor felan dedi. Aslı var mı?

Kadın sadece bakıyordu. Onlarda diz çöktüler, kadına korkmaması gerektiğini söylediler. Kadın o sırada elindeki kaşıkla sert bir şekilde masaya vurmaya başladı. Bizimkiler kadını sakinleştirdikleri sırada, cama biri taş atıp, camı kırınca apar topar dışarı çıktılar. Kimse yoktu, içeri girdiler tekrar ancak kadın evde değildi. El feneri ile evi incelediler, resimlerin hepsi ters çevriliydi. Bir odaya girdiklerinde tavandan aşağı sarkan kağıtlar gördüler. İçlerinde arapça metinler yazıyordu. Okuyacakları sırada ev sallanmaya başladı, aynı anda biri evi taşlıyordu. Apar topar evden çıktılar. Osman hemen merkezle iletişime geçti.

J. Er Osman : Amirim nasıl bir yere geldik? Kafayı yemek üzereyiz.

Merkez : Ne oldu oğlum? Neden telsize cevap vermiyorsunuz? Hemen ordan.... (sesler kesilir)

J. Er Osman : Amirim? Orda Mısınız?

O sırada arabanın arka camına kocaman taş isabet eder. Arabanın farlarını yaktıklarında yaşlı kadını görürler. Yaşlı kadını arabaya alırlar. Kadın merkeze gitmek istediğini, oğlunun orda beklediğini söyleyince teyzeyi merkeze götürmek için yola çıkarlar. Şafak o sırada teyzeden pis bir koku aldığını sezince, n çaktırmadan Osman'a işaret yaptı. Osman eliyle bişi olmaz işareti yapınca bi süre daha gittiler, ormanlık bir alana geldiklerinde, teyzeden garip garip sesler gelmeye başladı. Sürekli vesr el amenna hassaneten diyordu. Korkmaya başlayan Şafak kadını arabadan aşağı attı. 10-20 metre gittikten sonra arkalarına baktıklarında kadının koşarak ormana girdiğini gördüler. Son hızla merkeze gelirler. Ancak, amir onları bi güzel fırçalar. Niye izinsiz o köye gittiniz, ya ölseydiniz? Diye bir süre kızmış. Osman ve Şafak bizi siz gönderdiniz diyince, sizi ben göndermedim. Ben hastanedeydim, şimdi geldim. Sizi sorunca D... köyüne gitti onlar dediler. O günden sonra Osman ve Şafak ifadeleri alındıktan sonra görevden bir süre uzak kaldılar. Daha sonra Şafak trafik kazası sonucu öldü. Osman'ın akıbeti bilinmiyor. "

Cinler ve GerçeklerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin