Fincanla Cin Çağırma

217 9 7
                                    

Herkese selam! Tekrardan ben sempatik, yakışıklı yazarınız wattpade şimdilik geri döndüm sayılır. Bildiğiniz gibi corona denilen virüs ortalıkta dolaşıyor bende sıkıntıdan bu bölümü atıyorum. Bölümler devam edebilir ya da etmeye de bilir tamamen psikolojime ve sizlere kalmış bişey evlerimizde boş boş oturuyoruz gerçekten sıkıldım sohbet etmek isteyen yazsın , bölüm altına yorumlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum ona göre bölümlerle ilgili karar vericem.
Son olarak uzatmadan sizlere sevgilerimi sunuyorum ♥️♥️

Fincanla cin çağırma oldukça eski zamanlardan beri bilinen ve uygulanan bir yöntemdir. Fakat ciddiye alınması gereken bir uygulamadır. Şöyle ki tam olarak bilgi sahibi olmayan kişilerin uygulamaları sonucu cin musallatı olayları görülebilmektedir. Fincanla cin çağırma malzemeleri; 29 harfin yazılı olduğu kağıtlar, evet ve hayır yazan kağıtlar ve bir adet fincandır.

Oldukça basit görünen bu uygulamanın gerekli bilgi ve tecrübe olmadan yapılmaması önerilmektedir. Uygulamada fincanın içine bazıları dua okuyarak, bazıları ise direk ters çevirerek başlamaktadır. Ters çevrilmiş fincanın üzerine en az 3 kişi olmak kaydıyla işaret parmakları konur. Cin çağırma İslam öncesine kadar dayanan bir tarihe sahiptir ve oldukça tehlikelidir. Size musallat olma olasılığı yüksektir.

Cinler ve GerçeklerWhere stories live. Discover now