Gece Gelen Misafir (Gerçek Olay)

355 12 12
                                    

Eğer gece yarısından sonra kapınız çalar ve kapının önünde ağlayan bir bebek varsa sakın eve almayın. Çünkü evden birine cin musallat olmuştur bu da onun oyunudur. Eğer bebeği evinize alırsanız sabah kalktığınızda evden biri kaybolur veya cinnet geçirerek herkesi öldürür. Bu verdiğim bilginin en büyük örneği  ise herkesin bildiği "KIBLE DERE " köyünden bir ailenin başına gelmiştir.

Köyde yaşayan bir ailenin gece yarısı kapıları çalar ve bakarlar bir bebek vardır. Bebeği eve alırlar herkes uyuduğunda cinlerin musallat olduğu adam gece cinnet geçerir ve kızının boğazını keserek karısına saldırır. Sabah olduğunda köylüler eve gelir ve kadını kilitlenmiş bir şekilde kızın cansız bedenini bulurlar. Kadın daha sonra olayları anlatır. Bebek olaydan sonra siyah bir gölge şeklinde korkunç bir surete dönüşerek adamla birlikte kaybolur. Bu olaydan 3 gün sonra esrarengiz bir şekilde kadında kaybolur. Aile den bir daha haber alınamaz.

(Kıble dere ye 3 4 cesur arkadaşıyla gitmek isteyen o atmosferi yaşamak isteyen yürekli   arkadaşları görelim😀😀" Ben şahsen çok isterim" Yorumlarınızı bekliyorum.)

Cinler ve GerçeklerWhere stories live. Discover now