Cinleri görmek mümkün mü?

422 9 17
                                    

Selam gençler bundan sonra sizden gelen hikayeleri bölümlerim de paylaşmaya karar verdim.
Öncelikle sorumuza geçelim "Cinleri görmek mümkün mü?" İnsan ırkını ikiye bölen bu soru kimine göre evet kimine göre saçma ama ben görülmesi mümkün olmasından yanayım. Peki cinleri hangi şekillerde görürüz.
Cinlerin insan şeklinde, kara köpek, akrep, deve, tavşan,yılan, kara kedi ve siyah eşek şeklinde görülmeleri mümkündür.
Yakın arkadaşlarımdan biri anlattığı annesinin ve teyzesinin başından geçen gerçek bir olayı benle paylaştı bende sizinle paylaşmak istiyorum.

Biri 12 diğeri 15 yaşında olan iki kız kardeş ormana doğru mantar toplamaya gitmişler ve ilerde garip sesler duymaya başlamışlar sesler adeta fısıltılar gibi kendi isimlerini sanki birileri tekrarlayıp onları çağırıyormuş. Sese doğru ilerleyen iki kardeş karşılarında cin görürler. Tabi cin derken öyle dabbedeki gibi değil aq bdbdbs neyse konumuza geçelim. Küçük kardes ablasına dönerek abla tavşanmış sadece diyerek teselli etmek istmiş ama tavşan diye gördüğünü aslında ablası kara köpek olarak gördüğünü belirtmiş. Büyük abla (yani arkadaşımızın teyzesi) odun alarak köpeğe saldırmak istemiş ve cinle birlikte kaybolmuş. Arkadaşımızın teyzesini daha bulamamışlar. Bende ilk duyduğumda gerçekten çok üzülmüştüm tabi bazen çocukla takılırken korkuyorum ama cinden korksaydık kitabını yazmadık.

Geçen bölümlerimden birinde cin çağırma duası diye koymuştum ama çok hoşuma gitti şöyle koyayımda lazım olur bdbsbsbsb "

Ya Hennan Ya Mennan Ya Deyyan Ya Burhan Ya Sultan"

Cinler ve GerçeklerUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum