🌵 t w e l v e 🌵

1.9K 92 0
                                    

🌵 Shadow szemszöge

Már egy hete, hogy azon a bálon voltunk. Nash-el ez alatt a hét alatt nagyon közel kerültünk egymáshoz. Mindennap elvitt randizni, amit nem is bántam.
Péntek van és igen, ma is randizunk.

🌵 Nash szemszöge

Ma is randizunk Shad-el. Ez egy különleges randi lesz. A fiúk segítettek az elő készületekben. Rendeltünk pizzát, mivel tudom, hogy ez Shad kedvenc kajája és desszertnek pedig csokiba mártott epret szereztünk, mert kiskorunk óta, ahányszor együtt voltunk, mindíg ezt ettük. Egyszerűen imádjuk.

A suliban nem történt semmi érdekes. Dolgozatokat írtunk és hallgattuk a tanárok felesleges dumáját. Én csak is az estére tudtam gondolni.

Suli után hazavittem Shad-et és én is mentem haza, hogy az utolsó simításokat is elvégezzem. Most már csak remélni tudom, hogy minden úgy alakul, ahogy azt én elterveztem.

🌵 Shadow szemszöge

Már nagyon várom az estét. Most van 5 óra és Nash fél nyolcra jön értem.
Hajat mostam, hogy fincsi eper illatú legyen, később megszárítottam és begöndörítettem.
Egy combközépig erő smaragd zöld ruhát vettem fel hozzáillő cipővel.👇

Felvittem egy enyhe, szintén smaragd zöld, sminket és egy nude rúzst

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Felvittem egy enyhe, szintén smaragd zöld, sminket és egy nude rúzst. A várt időre kész is voltam, végszóra szólt a csengő.

Nate beengedte én pedig lementem a lépcsőn. Nash megint csak tátott szájjal nézett rám. Igazán leszokhatna erről, kezd idegesítő lenni.
-Aztakurva- mondta végül amikor már ott áltam előtte. Erre viszont Evan és Nate jól tarkón csapta
-Nah! Vigyázz a szádra Grier!- néztek rá szúrós szemekkel.
-Ne bántsátok, hé.- áltam elé amolyan védelmező stílusban. Nash átkarolta a derekam és nyomott egy puszit az arcomra. Behunytam a szemeimet és felnevettem.
-Na jólvan, menjetek mert mindjárt hányok.-nézett ránk undorodva Nate.
-Köszi tesó, én is szeretlek.- mosolyogtam angyalian.

Nash a házukhoz vitt minket, amin nem is kicsit meglepődtem. Nem tudom mit tervez mára, de valahogy az az érzésem, hogy ez nem csak egy egyszerű randi.

Nash-ék haza mögött volt egy kisebb erdő amibe egy ösvény vezetett. Nash bekötötte a szememet és gondolom elindúltunk egyenes be az erdőbe. Egy kis idő után megálított és levette a kendőt. Pityeregni kezdtem hiszen az, ami elém tárult gyönyörű volt. Már sírva borultam Nash nyakába és ott mondogattam neki, hogy ez mennyire gyönyörű és mennyire szép.
Itt is van egy kép, hogy hogy nézett ki 👇

Itt is van egy kép, hogy hogy nézett ki 👇

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nash rendelt pizzát és... ÚR. ISTEN. Csokiba mártott eprek. Le vagyok nyűgözve. Hát még emlékszik rá. Miután megettünk mindent, elkezdtünk beszélgetni. A jövőről, arról, hogy amíg távol volt, mi minden történt velünk és stb.
Egyszer csak Nash fel állt és odajött elém. Megfogta a kezem és felálított, ő pedig letérdelt. A picsába, ha most megkéri a kezem komolyan leütöm.
-Shad... te vagy a fény a szürke napjaimban, te vagy az akire nekem szükségem van. Gyönyörű, okos, magabiztos, vicces és céltudatos vagy, egyszerűen tökéletes. Már kis korunk óta béléd vagyok zúgva, de csak most van merszem kijelenteni... mindennél jobban szeretlek...- Uram atyám. Patakokban folytak a könnyeim. Szerintem úgy néztem ki, mint akit most locsolnak le nehogy elhervadjon. Nem érdekelt a sminkem, nem érdekelt semmi. Csak Nash és az hogy szeret.
-Én is szeretlek.- mondtam ki végül az igazságot. Ugyanis mindennél jobban szeretem, nem fogom tovább kínozni magam és őt azzal, hogy ezt megpróbálom magamban elnyomni. Jogom van a boldogságra.
-Szóval... Shadow Black, lennél a barátnőm?- kérdezte és elém tartott egy gyönyörű gyűrűt👇

 Shadow Black, lennél a barátnőm?- kérdezte és elém tartott egy gyönyörű gyűrűt👇

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Ez olyan ígéret gyűrű Shad. Ígérem, hogy vigyázni fogok rád és hogy életem végéig szeretni foglak.- mosolygott rám. Egy percig sem hezitáltam, igen-t mondtam. Felhúzta a gyűrűt az újjámra és megcsókolt.

Ez a nap a kedvencem. Végre megkaptam azt a valakit, akire egész életemben szükségem volt, van és lesz is. Tudom, hogy nem fog megbántanni, ha pedig mégis akkor azt nem direkt. Bízom benne.

Some Things Never Change ❄ Nash Grier ffWhere stories live. Discover now