🌵 f o u r t y 🌵

1.2K 64 3
                                    

🌵 Shadow szemszöge

🌿7 hónappal később🌿

Mirandát még az nap lecsukták. Anya választhatott, hogy be e pereli, be is akarta, de lebeszéltem róla. Lehet, hogy az a kurva megmérgezett, de attól még van elég baja így is.
Sikeresen leéretségiztem, Nash-el még mindíg boldogok vagyunk együtt, a srácok híresebbek mint valaha, Ryder megkérte Thunder kezét. Igen, jól látod. Ryder és Thunder hivatalosan is férj és feleség. Igaz, hogy egy kicsit korai, de Ryder úgy érezte, hogy Thunder neki az igazi és én ezt boldogan támogatom. Történetesen Nash el költözött a fiúktól és összeköltöztünk egy házba a friss házaspárral. Evan és Nate is találtak maguknak csajokat és végre boldogabbak mint valaha.

Thudner-rel éppen az ebédet főzzünk. Nash és Ryd elmentek motorozni, azt mondták 2 óra körül visszaérnek. Most van fél 12, szóval időnk akár a tenger.
-Baszki.- motyogtam, a kezemet a szám elé kaptam és futottam a mosdóba, hogy kiadjak magamból mindent amit reggel óta ettem. Az utolsó egy hétben elég gyakoriak ezek a rosszullétek, de gondolom ez csak valami vírus.
-Te Shad, elég gyakran vagy rosszul.- jött be a fürdőszobába Thund, összefogta a hajamat és végig nézte ahogy a már majdnem beleimet is kiokádom.
-Elmegyek valahova, mindjárt jövök.- ezzel ki el is ment. 20 perc múlva visszajött egy kis szatyorral a kezében.
-Tessék.- nyújtotta át nekem a... terhességi tesztet?!
-A-a... nem vagyok terhes.- mondtam és a fejemet ráztam. Lehetetlen. Hisz nem is... várjunk csak. De. Egy hónappal ezelőtt. Basszus. Kikaptam Thund kezéből a tesztet és rohantam a fürdőszobába.
20 perc múlva a teszt már a válasszal együtt a komódon pihent. Nem merem megnézni. Uram teremtőm hisz csak 19 vagyok. Nem lehetek terhes. Mit fogok csinálni egy gyerekkel?!
-Nézd már meg.- mondta Thund türelmetlenül. Nem merem.
-Nézd meg te.- mondtam és Thund már nyúlt is a érte. Aggódó tekintettel néztem ahogy lassan megfordítja és megnézni az eredményt. Másodpercekkel később a teszt a földön landolt Thund pedig ugrál fel le. Baszki.
-Terhes vagy! A legjobb barátnőm anyuka lesz! Én pedig keresztanya! Úr isten!!!- Anya leszek. Tényleg anya leszek. Jézusom. Mi van ha Nash nem fog örülni? Mi van ha elhagy. Nem kész arra, hogy apa legyen. Mit fognak szólni a rajongók... és anya? Na meg Nate és Evan? Oh basszus.
-Mi van, ha Nash nem akarja őt? Hisz ezzel most tönkre teszem a karrierjét.- mondtam. Nem akarom tönkre tenni az életet, de a picit nem fogom elvetetni. Nincs az az isten.
-Te akkora egy fasz vagy Shad! Persze hogy örülni fog neki! Nagyszerű apa lesz belőle, Nash mindennél jobban szeret téged.- Thund megölelt én pedig egyet értettem vele.
-El kell mondanom a tesóimnak.- ők lesznek az elsők akiknek ezt elszeretném mondani. Viszont Nash-nek is minél hamarabb el kell mondanom. Hiszen végül is ő az apa.
Elmentünk Thunder-el egy baba boltba és tudjátok mit vettünk? Egy pár kis fekete convers cipőt. A kicsi babámnak. Életem kincsének. Ennek a cipő segítségével fogom elmondani Evan-nek és Nate-nek.
Felhívtam a tesóimat és megbeszéltem velük egy találkozót a közeli Starbucks-ban. 10 perc múlva. Felöltöztem és el is indultam. A térdeim remegnek, a kezeim akár a kocsonnyák, a szám pedig kiszáradt. Késő vissza fordulni? Igen.

A Starbucks-ban egyből kiszúrtam a rokonaimat, fogtam a két dobozkát amibe beleraktam a cipőket és feléjük vettem az irányt. Most vagy soha.
-Sziasztok.- köszöntöttem őket fülig erő mosollyal. A hangomra felkapták a fejüket és mindketten egy öleléssel köszöntöttek.
-Na hogy van a mi kis húgunk?-kérdezte Nate. Őszintén? Terhesen.
-Nagyon jól vagyok.- mondtam őszinte mosollyal. Hiszen anya leszek és majd kicsattanok az örömtől.
-Mi az?- kérdezte kíváncsian Evan. Tipikus Evan. Mindent tudnia kell.
-Ez?- mutattam a dobozokra. -Ez a tiétek.- fogtam minket dobozt és át nyújtottam őket nekik. Egyet Evan-nek, egyet pedig Nate-nek. A dobozokban szintén volt egy papír amire az volt rá írva, hogy "Nagybácsi leszel.". Egyszerű, de nagyszerű.
Idegesen néztem, ahogy Nate és Evan lassan kinyissák a dobozokat. Az arcukon több felé érzelmet is lehetett látni. Meglepetség, felismerés és boldogság. Nate és Evan arcán könnycseppek csurogtak le ahogy lassan kiemelték a cipőket a dobozokból. Úgy bántak velük mintha porcelánból lennének.
-Terhes vagy.- jelentette ki Nate. Bólintottam, az ő arcukon pedig egy hatalmas mosoly terült szét. Feláltak és mindketten megpuszilták az arcomat.
-Hányadik hónapban vagy?- jó kérdés.
-Nem tudom, nem voltam még orvosnál. Előbb elszeretném mondani Nash-nek.- Nate és Evan egyetértően bólintottak.
-Mikor akarod elmondani neki?- kérdezte Nate.
-Ma.-
Beszélgettünk még egy kicsit aztán elmentem haza, hogy tudjak felkészülni. Ha minden igaz, akkor a fiúk már otthon vannak. Nem igazán tudom, hogy kellene elmondanom neki.

🌵🌵🌵

Some Things Never Change ❄ Nash Grier ffWhere stories live. Discover now