🌵 t h i r t y f i v e 🌵

1.3K 67 2
                                    

🌵 Shadow szemszöge

Egyszer csak kicsapódott az ajtó és a fiúk, na meg Thunder, beestek rajta.
-HALLELUJAH!- kiabálta Matt. Barmok.
-Isten meghalgatta az imáimat. Ideje volt, már elegem volt Nash mosott fos pofájából.- motyogta az orra alatt Cam. Kedves kis lélek ez a srác, ugye?
-Hoztunk pizzát.- Amint ezt a két szót kimondta Aaron, azonnal megtámadtam és szó szerint rá ugrottam. Aaron hátra esett, magával rántva engem, de a pizza még mindíg a kezében volt. Gyorsan kikaptam, felfutottam a szobámba és be zárkóztam. Megnyugodtam, amikor megláttam, hogy a pizzának semmi baja. A többiek elkezdtek dörömbölni a szoba ajtómon, de magasról lebasztam őket és nyugodtan zabáltam. Ám a fiúk ezt nem hagyták annyiban és BUMM... berúgták az ajtómat. JackJ akár csak egy gorilla elkezdett felém futni és kikapta a pizza szeletet a kezemből. De hát ki vagyok én, hogy ezt csak úgy hagyjam? JackJ hátára ugortam és a pizzám után nyúltam.
-Add már vissza baszki! Ha nem adod vissza, felfogok fogadni egy csomó csajt hogy heréljenek ki!- kiabáltam neki. JackJ ezt leszarta és megette a pizzámot. Az ÉN pizzámat. A fiúk már mögöttünk, telefonokkal a kezükben, dőltek a röhögéstől. Nah fasza, a neten végzem. Nem szarozok itt tovább, megfogtam egy párnát és JackJ-hez vágtam, de olyan erősen, hogy a szőke srác a valagára esett. Természetesen a többiek ezt felvették és már fent is van a neten. Jhaj...

🌿 Másnap délben 🌿

Nyugottan eszegetem a husimat, erre csengetnek. Hogy senki sem tud otthon maradni a picsáján. Éppen tettem volna le a villámat, amikor HAZEL, az a kibaszott kurva, be futott a konyhába, egyenesen Nash nyakába és megcsókolta. Na most ki a faszom engedte be? Nash nem csókolta vissza, próbálta eltolni magától, de a csaj nem engedett. Itt jövök a képbe én. Lebasztam a  villámat az asztalra, megfogtam a csaj nyakát és szó szerint földnek basztam.
-Ide figyelj kis ribanc, ezt a villát...- fogtam meg a villámat a kezembe-...a szemed közé baszom, ha nem kaparod össze magad most azonnal és húzol el a picsába.- a hangom meglepően nyugodt volt, de tudtam, hogy bármelyik pillanatban robbanok.
-Miért tenném? Nash az enyém.- vigyorodott el a ribanca... oh töröljük le azt a vigyort.
Ökölbe szorítottam a kezem és mielőtt még bárki reagálhatott volna, lendítettem. Hallottam ahogy roppan egy csont az orrában. Ezazigen! Oh igen, eltört, eltört, oh igen, oh igen. Hazel felháborodva a vérző orrához nyúlt és majdnem elsírta magát.
-Te normális vagy?!- majdnem leharapta a fejem. Nem félek tőle mert hát, nézz már rá... nyámnyila lófasz.
-Kell még egy? Odabaszok én szívesen mégegyszer.- már lendítettem volna, de a drága kurva gyorsan megfordult és elfutott a szarba. Nah így kell ezt csinálni.
Mintha mi sem történ volna, megrántottam a vállam és ettem tovább a husimat.
Nash megakart csókolni, de megálítottam. -Na-na kicsi szívem, menj és mosd ki a szád, van rajta egy kis kurva baktérium.- Nash elvigyorodott és ment kimosni a száját. 2 percel később friss mentolos lehelettel tért vissza és most már engedtem, hogy megcsókoljon.
Nem igaz, hogy sosem hagyják, hogy befejezzem nyugodtan a kajámat. Borzalom.
A többiek pislogás nélkül néztek rám, még mindíg nem fogták fel a dolgot.
-Ez az én barátnőm!- elősször Thund volt az, aki feleszmélt a bambulásból és jött lepacsizni velem. Ez után a többiek is gratuláltak és mondták, hogy kemény vagyok mint a Tescós kifli. Hát köszi skacok, én is szeretlek titeket :)
Pittyogott a telefonom, egy ismeretlen számról jött egy sms-em.

🌴 Ismeretlen: Vigyázz a barátaidra, ne hogy a végén még bajuk essen.

-összevontam a szemöldökömet és csak néztem az üzenetet. Mit akar ez jelenteni?

🌴Shadow: Ki vagy?

-gondoltam, hogy nem fogja elmondani, de egy próbát megért.

🌴Ismeretlen: Az, aki megöl, ha nem úgy táncolsz ahogy fütyül.

-Na pasztmek. Ki a pöcsöm lehet ez? Nem igazán vagyok olyan hangulatban, hogy most ezekkel a fajta üzenetekkel foglalkozzak. Engem senki sem irányíthat.

🌵🌵🌵

Some Things Never Change ❄ Nash Grier ffحيث تعيش القصص. اكتشف الآن