Finalé.

21.3K 1.5K 1.1K
                                    

Jungkook, Taehyung'u mühürlerken uzaylılar geldi ve Taehyung'u kaçırdılar.
Sonra yediler.

Jungkook da bunu duyunca, karı kız peşinde koşmaya başladı.

Evet, hikayenin son bölümü buydu, okuyanlara sonsuz teşekkürler.

.

.

.

Ehem, tabii ki yok öyle bir şey,

Neyse, bölüme geçelim

(düzenleme sonrası yazar notu, İYİ DALGA GEÖMİŞİM AMA VDLWŞDŞWŞDŞS WİFŞWŞFWŞFŞWŞDŞSŞDŞWĞFIW7FIWOFIWOFOWŞFŞWFŞWŞFŞWĞFPWPWOCPWPEĞQPFPWDPWPF nasıl inandınız buna yahu
ha bir de şey şöyle yazılan yerler Taenin iç sesiyle olan konuşmaları olsun bari vhdkwldw)
.

.

.

Mühürlendim.

Jeon Jungkook ile.

2 dakika önce söylediğim bu 4 kelime, Park Jimin'in bana 50 tonunu göstermeye yetmişti.

Bir yandan saçlarımı okşayıp, sevgi sözcükleri söylüyor, bir yandan da aniden elini çekip bağırmaya başlıyordu.

"Ah! Lanet olsun sana Kim Taehyung! Onunla gerçekten mühürleneceğini sanmıyordum! Ve sen, bana daha demin onunla yattığını söyledin! Bunun geri dönüşü yok Taehyung!" Bir yandan bağırıp, bir yandan da saçlarımı okşuyordu alfa.

"Ah, aman Tae'm, bu alfalar böyle işte! Onları engelleyemezsin, hepsi aptal bu alfaların..." Kendi de alfa olan aptal çocukluk arkadaşım... Park Jimin... Aptal...

Elleri, yanaklarımda yer edinip hafifçe okşamaya başlarken, sevgi cümleleri söylüyordu bana arkadaşım, bilirdi benim tesellileri sevmediğimi.

Aniden, ellerinin yüzümden çekilmesi ve ters döndürülmemle, kalçama vurmuştu. "Hadi, yat kuçu kuçu, uyku vakti, benimle uyuyacaksın." Üstünü çıkarmaya başlamıştı bile. Bu hareketiyle Jimin'in çift kişilikli olduğuna kalıp basmış bulunmaktayım sayın iç güdülerim.

Kıyafetleriyle uyuyamayan aptal arkadaşımı biraz güldürebilmek için konuşmaya başladım, çünkü benim için gerçekten endişelendiğini biliyordum aptal ama canım olan arkadaşımın. "Heyyo! Kaslar, çekilir misiniz? Jimin ile yüz yüze konuşmalıyım." Aptal hareketler yaparak söylediğimde, henüz çıkaramadığı tişörtü, attığı kahkaha yüzünden ağzına girmişti. Şey evet, ağzına.

Yatakta tepinerek tuhaf hareketler yaparken, "Öğk! Tae, ne güldürüyorsun beni!? Resmen yutacaktım ti-" Kapının aniden çalınmasıyla lafı bölünmüştü aptal arkadaşımın.

"Birini mi bekliyordun Jiminie?" Hafif çatılmış kaşları ve şaşkınca kısılan gözleri ile bana cevap vermeden kapıya yönelmişti. Surat ifadesinden birini beklemediğini anlamıştım.

Arkasından minik adımlarla takip ettiğimde, biriyle konuştuğunu görmüştüm.

Beni Chanyeol'den alan alfa?

İsmini hatırlayamıyorum...

Beni vermeyen Jimin'e sinirlenen beyaz tenli alfa, sinirle içeriye dalıp sertçe kolumdan tuttu ve çekiştirmeye başladı.

Şey, sırası değil ama, temizlik hastası aptal arkadaşımın evine ayakkabıyla dalmak.. Jimin en yapsa etse bu alfayı bulurdu, kesinlikle.

Her neyse, konu bu değil. Devam.

 unique, taekookWhere stories live. Discover now