Κεφάλαιο 8ο - Στο ίδιο κρεβάτι

779 75 22
                                    

Η Μέλανι αγκάλιασε το Χρήστο και τον φίλησε θερμά όταν εκείνος της είπε πως μπορούσε να μείνει μαζί του. Η χαρά της ήταν μεγάλη και δεν μπορούσε να τη κρύψει. Αφού της έδειξε πως να χειριστεί την τηλεόραση και το Netflix, εκείνος αποφάσισε να κλειστεί στο δωμάτιο του.

Εκείνη άρχισε να βλέπει μία αστυνομική σειρά, ενώ αυτός έψαχνε στον υπολογιστή του στοιχεία για τα μέλη της σπείρας που είχαν ξεφύγει. Αν και ήταν παράνομο, είχε μπει στο σύστημα ασφαλείας και προσπαθούσε να δει στις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας κάποιον από τους καταζητούμενους, από το βράδυ που το έσκασαν. Έμεινε αρκετές ώρες να ψάχνει όμως δεν μπορούσε να βρει τίποτα.

Κοίταξε την ώρα και είδε πως ήταν περασμένες δώδεκα. Δεν είχε καταλαβεί πότε πέρασε η ώρα, και έκλεισε γρήγορα τον υπολογιστή του. Πήγε στο σαλόνι και βρήκε τη Μέλανι αποκοιμησμένη ενώ το Law and Order έπαιζε στην οθόνη της τηλεόρασης. Χαμογέλασε στην σκέψη πως της άρεσαν οι αστυνομικές σειρές και την πήρε στην αγκαλιά του για να τη μεταφέρει στο κρεβάτι του.

Ένιωσε τα χέρια της να παιρνάνε γύρω στο λαιμό του και εκείνη να βολεύετε καλύτερα μες την αγκαλιά του. Κάτι ένιωσε μέσα του, όμως δεν ήξερε τι ήταν ακριβώς. Η καρδιά του χτυπούσε πιο δυνατά και ένιωθε τους παλμούς του να αυξάνονται.

Παράξενο συναίσθημα! σκέφτηκε ενώ τη μετέφερε στο κρεβάτι του.

Την άφησε απαλά στο κρεβάτι του και γύρισε για να φύγει, όμως εκείνη τράβηξε το χέρι του.

"Μη φεύγεις...σε παρακαλώ...δε θέλω να μείνω μόνη μου..." τον παρακάλεσε η Μέλανι και εκείνος δεν ήξερε τι ήταν σωστό να κάνει.

Τον τράβηξε προς το μέρος της και του έκανε χώρο για να ξαπλώσει κι εκείνος. Ξάπλωσε δίπλα της στο κρεβάτι και εκείνη τυλίχτηκε γύρω του.

"Ευχαριστώ!" είπε και τον φίλησε γλυκά στο μάγουλο.

Εκείνος δεν ήξερε τι συνέβαινε μέσα του. Τι ήταν αυτό που ένιωθε δίπλα της και για ποιο λόγο ένιωθε έτσι. Ήταν επειδή ήθελε να την βοηθήσει για να εξιλεωθεί ο ίδιος ή μήπως είχε αρχίσει να έχει αισθήματα για εκείνην;

Αποκλείεται να την ερωτεύομαι! σκέφτηκε αυθόρμητα και ξεφύσηξε, ενώ βυθιζόταν σε έναν βαθύ ύπνο.

Αυτή τη φορά, δεν είχε κάποιον εφιάλτη, όμως πάλι ονειρεύτηκε την Τζούλια. Είδε πως ήταν μαζί της σε κάποια παραλία και γελούσαν δυνατά με κάποιο αστείο της. Εκείνη γύρισε να τον φιλήσει, όμως αυτός πάγωσε όταν είδε πιο πίσω τη Μέλανι να τους κοιτάζει κλαίγοντας. Ο Χρήστος σηκώθηκε για να πάει στη Μέλανι ενώ η Τζούλια του φώναζε πως δεν έπρεπε. Ξαφνικά βρέθηκε ανάμεσα στις δύο γυναίκες, οι οποίες του έλεγαν να διαλέξει ποια θέλει από τις δυο τους. Κοίταξε την Τζούλια με λύπη ενώ της ζητούσε συγγνώμη και εκείνη τον φίλησε γλυκά και έφυγε από κοντά τους. Γύρισε προς τη Μέλανι, η οποία του χαμογελούσε πονηρά, και την αγκάλιασε σφιχτά. Η καρδιά του χτυπούσε σαν τρελή για εκείνην και ήθελε τόσο πολύ να την φιλήσει. Πριν προλάβουν τα χειλη του να ενωθούν με τα δικά της, αυτή εξαφανίστηκε από κοντά του και έμεινε στο τέλος μόνος του. Έβρισε μες τον ύπνο του και γύρισε πλευρό.

°• Ποιος να το φανταζόταν; Γυναίκα κοιμόταν για πρώτη φορά στο κρεβάτι του. Θα έμενε όλο το βράδυ εκεί. Και ούτε καν την είχε ακουμπήσει. Πως αλλάζουν τα πράγματα τελικά! Πως αλλάζουν οι κανόνες και οι νόμοι όταν νιώθεις το πρώτο σκύρτημα της καρδιάς. Όσο χρονών κι αν είσαι, μόλις νιώσεις πως χτυπάει διαφορετικά η καρδιά σου ή πως χάνει χτύπους, τότε...έχεις χάσει το παιχνίδι! Πλέον μόνο η καρδιά θα σε οδηγεί, και το μυαλό θα μένει ανενεργό.

Έχει αρχίσει στ'αλήθεια να ερωτεύεται τη Μέλανι ή μήπως παραφέρεται; Εκείνη άραγε, νιώθει το ίδιο με εκείνον; Πόσες φορές τα αισθήματά μας είναι αμοιβαία με των άλλων; Άραγε ο Χρήστος θα πλεύσει σε πελάγη ευτυχίας ή η Μέλανι θα του σπάσει για πρώτη φορά την καρδιά του; •°

ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ...ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ (2ο ΒΙΒΛΙΟ) {TYS2023}Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang