Κεφάλαιο 9

4K 195 9
                                    

*Ταμι*


Αλλαζω τα ρουχα μου και βαζω απλα ενα τζιν και μια άνετη μπλούζα. Περνώ και μια λεπτη ζακέτα και κατεβαίνω.



"Που πας;"με ρωταει η μαμα μου.



"Βολτα"απανταω απλα.



"Παλι;"ρωταει εκεινη.



"Ελα ρε μαμα σιγα"λεω και κλείνω την πορτα πίσω μου.Μπαινω στον σπίτι του και παω στην κουζίνα. Το εχει αφήσει οπως ηταν το φαγητό του. Παω πανω και ακουω την βρύση του μπανιου να τρέχει αλλα ξαφνικά σταματαει. Ακουω εναν θόρυβο και ανοίγει η πόρτα μπροστά μου και βλεπω τον Τονι γυμνό και γρήγορα γυρναω απο την αλλη και κλείνω τα ματια μου με τα χερια μου.



"Ταμι"λεει εκεινος ηρεμα και απλα.



"Συγνωμη δεν ηθελα να γινει αυτο"λεω αμεσως χωρις να αλλαξω την σταση που βρίσκομαι.




"Ειναι εντάξει μην νιώθεις ασχημα"λεει"περιμενε με κατω ντύνομαι και έρχομαι"λεει και περνω τα χερια μου απο τα ματια μου και κατεβαίνω τα σκαλια γρήγορα.Κοιταζω το ραδιο και μου ερχονται στο μυαλο τα λογια του.'εμπρος κανε κατι απερισκεπτο άνοιξε το ραδιο χόρεψε χαμογελα κατι κανε' ετσι παω στο ράδιο το ανοιγω και το βαζω πολυ δυνατα ωστε να μην ακουω και αρχιζω να κινούμαι στον χωρο χαρούμενη. Παντα τα τραγουδια μου έφτιαχναν την διάθεση. Και κλείνω τα ματια μου να νιωσω πιο ελεύθερη καθως χορεύω αλλα μπαμ συγκρούομαι καπου νε αποτέλεσμα να τα ανοίξω και να δω τον Τονι να με κοιταζει σοβαρος.Χαμογελαω αχνά.





"Συγνωμη"λεω τελικα και τρεχω στο ραδιο και υο κλείνω και έπειτα τον κοιταζω.





"Φεύγουμε"λεει και παει να φυγει αλλα παρατηρώ τα μαλλια του που ειναι βρεγμένα.





"Οπα οπα οπα οπα μισο"λεω και γυριζει και με κοιταζει."ετσι θα βγεις;"τον ρωτάω.





"Γιατι τι εχω;"ρωταει χαλαρός.





"Βρεγμένα μαλλια"του απανταω και τον πιανω να δυσανασχετεί."ελα"του λεω και του πιάνω το χερι και τον τραβάω στον πάνω οροφο μεσα στο μπανιο οπου υπάρχει και το πιστολάκι το βαζω μπρος και του κανω τα μαλλια.Κοιτάζω κατα τύχη τον καθρέφτη και τον βλεπω που με κοιταζει αλλα περνει το βλεμμα του. Ειναι γλυκουλης ομολογώ. Και πιστεύω πως αν μάθαινε να ειναι πιο ευγενικός θα ηταν ο τέλειος φιλος."τελος"λεω αφου του τα στεγνωσα καλα και κλεινω το πιστολακι"τωρα μπορουμε να φυγουμε"λεω και προχωράει και προχωραω απο πίσω του.Μπαινουμε στο αυτοκίνητο του και οδηγεί γρήγορα παλι.Το κινητο του χτυπαει και το σηκώνει.





Σκοτεινός.Where stories live. Discover now