Κεφάλαιο 19

3.4K 164 1
                                    

Τι κανουν γαμω μπροστά σε ολο το σχολειο; τα εχουν χασει.






"Εχεις ορεξη;"ρωταω την ζωε και με κοιταζει που την κοιταζω.






"Να εχω όρεξη για τι;"ρωταει και την σηκώνω αγκαλια και ολο το σχολειο γυρναει και κοιταζει εμας."Εε Τονι τι κανεις;"με ρωταει και ενωνω τα χείλη μας.Ακούγονται σφυρίγματα.Το σχολείο με βλεπει να κραταω αγκαλια ενα κοριτσι και να το φιλάω. Εχουν μείνει ολοι άφωνοι και το ξέρω.






"Δεν ξερω τι θα γινει και που θα παει ολο αυτό. Μην με πριζεις μονο"της λεω και φεύγω απο διπλα της. Εννοείται πως την εκμεταλλευτικα μιας και μονο αυτην μπορουσα αυτην την στιγμή.Πλησιαζω την Λια και χτυπαει κουδούνι."θα μιλήσουμε μετα"της λεω και γνέφει.Μπαινω στην ταξη και αντι να κατσω με την Ταμι που καθόμουν συνήθως κάθομαι με την Ζωε.




Ολο το μάθημα πέρασε βαρετά και αφου χτυπησε το κουδούνι βγηκα και κατευθύνθηκα προς την Λια.






"Εισαι ετοιμη;"την ρωτάω.






"Για ποιο πραγμα"με ρωταει παράξενη.






"Να έρθεις μαζι μου να πιάσουμε την φιλη σου και να της πεις την αλήθεια"λεω και με κοιταζει.






"Ποια αληθεια;"με ρωταει






"Θα της πεις οτι θελεις τον Έντουαρντ και δεν ξερω τι αλλο θα της πεις αλλα θα πρεπει να έρθει σπιτι μου να μιλήσουμε"λεω.Ναι εχω εμμονή αλλα οχι για οποιον να'ναι λογο. Υποτίθεται είμαστε φίλοι.





"Οχι οχι οχι,σε ικετεύω αφησε με θα..θα της μιλησω εγω αλλα δεν θελω να τηα πεις για τον Έντουαρντ"λεει παρακαλώντας με.






"Οτι πεις, να ερθει σημερα σπιτι μου αλλιως θα της το πω εγω οτι θελεις το αγορι της και θα το μαθει και ο αδερφός μου"λεω χαμογελώντας της.






"Ποτε θα σταματήσεις να εκμεταλλεύεσαι τους γύρω σου;"με ρωταει ουδέτερα.






"Ποτε"της λεω με στραβό χαμόγελο και πηγαίνω στο αυτοκίνητο μου βαζω μπρος και φτανω σπίτι.






"Οπως το περίμενα..παλι εφυγες απο το σχολείο μωρο μου..."λεει η Μαρια και γελαω και κατεβαζω το παντελόνι μου και την φιλάω καθως της κατεωαζω το παντελόνι και μπαινω μεσα της.




 
                                        ***





Η μαρια εχει φύγει εδω και ωρα ετσι αποφασίζω να κανω μπανιο.μπαινω και κανω γρήγορα ενα μπανιο και έπειτα βγαινω.Ανοίγω την πορτα του μπανιου και βλεπω την Ταμι μπροστα μου.Κοιταζει για λιγο το σωμα μου και επειτα κοιτάζει το πρόσωπο μου.






Σκοτεινός.Where stories live. Discover now