Κεφάλαιο 21

3.5K 152 0
                                    


*Ταμι*

Ξυπναω και κουναω το χερι μου λιγο μιας και πιάστηκε. Δεν με νοιαζει ομως αυτο. Ειναι υπέροχο να κοιμάσαι αγκαλια με εναν άνθρωπο και να νιωθεις οτι εχεις τα παντα,οτι δεν χρειάζεσαι τιποτα αλλο. Ο Τονι ειχε ολο το βραδυ το κεφαλι του χωμένο στον λαιμο μου και κοιμόταν στην αγκαλια μου. Πραγμα που με ευχαριστεί για κάποιο λογο. Όμως δεν πρέπει να παρασυρομαι ειναι φιλος μου και ειναι αδερφος του αγοριου μου. Άλλωστε παντα πιστευα οτι υπάρχει φιλια αναμεσα σε ενα αγορι και ενα κοριτσι. Με ολους μπορεις να εισαι φιλος.Κουνιεται για λιγο στην αγκαλια μου και κανει λιγο πισω και με κοιταζει.

"Πως εισαι;"ρωταει ηρεμα κοιτωντας με ουδέτερα. Δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι στεναχωρημένος,αν ειναι χαρούμενος,αν δεν εχεις τις καλες του ή αν ειναι κεφατος. Το βλεμμα του ειναι απλα ήρεμο.

"Ειμαι πολυ καλα εσυ;"ρωταω κοιτωντας τον μεσα στα ματια.

"Υπήρξα και πολυ καλυτερα"λεει.

"Καλυτερα;"των ρωταω και σμυγω τα φρύδια μου. Τι εννοεί νε αυτο; οτι δεν του αρεσει και τοσο που βρισκομαι εδω.

"Οχι δεν εννοω για εσενα εννοω για τον αδερφό μου και ολη την κατάσταση που μπλέχτηκε...πρωτη φορα νιώθω ετσι..αν καταλαβαίνεις"μου λεει κοιτωντας με"σε θελω πολυ"συμπληρώνει.Εχει σκεφτεί οτι ισως να μην ειναι μονο πόθος αυτο που νιωθει για εμενα;

"Εχεις σκεφτει μηπως αυτο που νιωθεις για εμενα δεν ειναι μονο ενας ποθος πιο δυνατος απο οσους ειχες;"τον ρωταει και σηκωνεται ελαχιστα και ακουμπαει στο κρεβατι την πλατη του.

"Τι εννοεις;"ρωταει περιεργος.

"Εε ξερεις...αυτο που με ρωτησες χθες για τον...ερωτα"λεω καπως σιγα και γυρίζει και με κοιταζει φρικαρισμενος.

"Μπα."λεει αμεσως"με τιποτα δεν παιζει"λεει και επειτα τον βλεπω που χάνεται στις σκεψεις του. Γιατι να μην ειναι;

"Δεν ειναι τοσο κακο"λεω και με κοιταζει ξανα.

"Ειναι γιατι παντα κατι γινεται και όποιος ειναι ερωτευμένος πληγώνεται."λεει.

"Αυτο φοβασαι;"τον ρωταω με θαρρος.

"Δεν φοβαμαι"λεει αποτιμά"απλα δεν θελω να το νιωσω."

"Μα δεν το διαλέγεις εσυ"λεω και εγω και σηκώνεται απο το κρεβάτι.

"Δεν θελω να μαλώσουμε τωρα και να φυγεις γιατι δεν ξερω πωα θα έρθουν τα πραγματα και τι θα κάνει και θα πει ο αδερφός μου. Οποτε ας το αφήσουμε αυτο το θεμα"λεει και δεν λεω κατι απλα τον κοιτάζω. Δεν τον καταλαβαίνω."παω στα μπανιο θα κανεις κατι να φαμε;"με ρωταει και γνεφω θετικα και φεύγει απο το δωμάτιο και σηκώνομαι και εγω.

Σκοτεινός.Where stories live. Discover now